Nota Mets: Scherzer, deGrom, Nimmo

Max Scherzer akan mengadakan sesi bullpen pada hari Selasa, kata pengurus Mets Buck Showalter Tim Healey dari Newsday dan wartawan lain. Sesak hamstring kanan menghalang Scherzer daripada jadual permainan intraskuad tujuh inning yang dijadualkan pada hari Sabtu, yang sepatutnya menjadi kerja musim bunga terakhir Scherzer sebelum permulaan musim biasa.

Ace itu telah melambungkan 11 inning Liga Grapefruit, jadi lengannya mungkin sudah cukup kuat sekiranya dia berjaya melalui bullpen hari Selasa tanpa sebarang kesan buruk. Ada juga kemungkinan bahawa Mets mungkin memilih untuk lebih berhati-hati, dan sama ada menolak permulaan pertama Scherzer kembali sekurang-kurangnya beberapa hari, atau mungkin juga mengenepikannya dengan lawatan IL yang ketinggalan untuk memastikan bahawa pemain berusia 37 tahun itu adalah bersedia sepenuhnya.

Kesihatan Scherzer telah mengambil import yang lebih besar untuk Mets berikutan berita hari Jumaat bahawa Jacob deGrom mungkin akan terlepas sekurang-kurangnya dua bulan pertama musim ini selepas MRI mendedahkan a tindak balas tekanan dalam skapula kanannya. The Mets mula bermain pada 7 April dengan tujuh perlawanan berturut-turut (sebuah siri empat perlawanan menentang Nationals dan kemudian siri tiga perlawanan menentang Phillies), jadi tiada sebarang hari cuti untuk menyediakan ruang bernafas untuk kakitangan pitching.

DeGrom dan Scherzer telah dimasukkan untuk dua perlawanan pertama jadual, dengan Chris Bassitt, Carlos Carrascodan Taijuan Walker kemudian dijadualkan untuk mengikuti putaran. Daripada mengganggu rutin yang dirancang ini, jika Scherzer tidak dapat membuat persembahan pada 7 April, mana-mana Tyler Megill, David Petersonatau Trevor Williams boleh memulakan dua perlawanan pertama, atau New York juga boleh memilih permainan bullpen. Sudah tentu, Mets juga diketahui sedang mencari lebih banyak bantuan melontar permulaan, jadi muka baharu mungkin tiba-tiba muncul untuk membantu mengisi gambar putaran.

DeGrom bertemu dengan wartawan (termasuk Mike Puma dari New York Post) hari ini untuk membincangkan kecederaannya, dan tidak mengejutkan, “tahap kekecewaan sangat tinggi sekarang” dalam satu lagi tugas panjang dalam senarai cedera. Kecederaan lengan bawah menamatkan musim 2021 deGrom pada 7 Julai, memendekkan tahun yang luar biasa yang menyaksikan deGrom mencatatkan 1.08 ERA melebihi 92 babak.

Sekiranya terdapat sebarang kelebihan, deGrom yakin bahawa reaksi tekanannya tidak akan menjadi masalah yang berlarutan: “Dari segi struktur semuanya kelihatan baik, jadi apabila tulang sembuh maka kami akan bersedia untuk pergi dan membina dari sana dan semoga sihat untuk sepanjang tahun ini.” Oleh itu, deGrom mengulangi bahawa dia masih merancang untuk melaksanakan klausa memilih keluar dalam kontraknya selepas musim ini, dan menguji pasaran terbuka.

Kebanyakan pitcher yang mempunyai sejarah kecederaan baru-baru ini akan lebih teragak-agak untuk meninggalkan jaminan $30.5MM pada 2023, ditambah mungkin lagi $32.5MM pada 2024 melalui pilihan kelab Mets. Walau bagaimanapun, jika deGrom sihat dan berlagak seperti biasa apabila dia kembali ke bukit itu, dia pasti akan mendapat komitmen berbilang tahun yang lebih lumayan. Sebagai Ken Rosenthal dari Athletic menegaskan, $12MM daripada gaji deGrom 2023 juga akan ditangguhkan, jadi tindakan menarik diri akan membolehkan deGrom memperoleh lebih banyak wang pendahuluan dalam kontrak baharu.

Dalam berita kontrak Mets yang lain (atau kekurangannya), Puma laporan bahawa tidak ada sebarang perbincangan antara kelab dan Brandon Nimmowakil ‘s tentang lanjutan kontrak. Nimmo telah menyatakan beberapa kali bahawa dia akan berminat untuk membuat perjanjian jangka panjang ketika dia memasuki musim terakhirnya sebelum menjadi agensi bebas. Secara umum, kebanyakan pemain memilih untuk tidak membiarkan perbincangan diteruskan selepas Hari Pembukaan, jadi mungkin tidak ada banyak masa lagi untuk perjanjian diselesaikan jika Nimmo mematuhi tarikh akhir yang sukar ini.

Nimmo telah menjadi salah seorang pemain besbol yang lebih produktif dalam beberapa tahun kebelakangan ini, mencapai .266/.393/.445 dengan 47 larian rumah sepanjang 1695 PA kerjaya. Ini diterjemahkan kepada 131 OPS+ dan 134 wRC+ yang sangat mengagumkan, tetapi statistik utama mungkin jumlah penampilan plat yang agak kecil, kerana Nimmo telah dilanda pelbagai kecederaan. Mungkin Mets telah menangguhkan perbincangan lanjutan untuk melihat sama ada Nimmo akhirnya boleh mengumpulkan masa bermain yang panjang pada tahun 2022, walaupun jika dia kekal sihat, Nimmo mungkin akan tergoda untuk menguji pasaran ejen percuma.We would like to thank the writer of this post for this remarkable content

Nota Mets: Scherzer, deGrom, Nimmo


You can find our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/