Nota NL West: Gonsolin, Belt, Bryant

Pengelak pelempar Tony Gonsolin sedang meneruskan pemulihan daripada kecederaan lengan kanan, setelah diletakkan dalam senarai kecederaan selama 15 hari pada 29 Ogos. Pemulihan Gonsolin tidak bergerak secepat yang diharapkan oleh pasukan, tetapi Jack Harris dari Los Angeles Times menyampaikan bahawa dia telah bertindak balas dengan baik kepada sesi bullpen awal minggu ini. Peranan Gonsolin dengan Dodgers sekembalinya tidak ditetapkan, dengan Gonsolin mendedahkan bahawa dia dan pengurus Dave Roberts telah membincangkan “laluan berbeza” untuk peranannya apabila dia kembali.

Dalam musim penuh pertamanya bermula, Gonsolin tidak kurang hebatnya, melonjak ke 2.49 ERA, 23.7 K%, 7.2 BB% dalam 128 1/3 babak (23 permulaan). Angka-angka yang mengagumkan ini mendorongnya ke permainan All-Star pertamanya, tetapi dia telah melepasi pusingan maksimum sebelumnya, 128, yang ditetapkan pada 2018. Selain itu, selepas berhadapan dengan ketegangan lengan bawah, masuk akal mengapa Dodgers mungkin teragak-agak untuk menolak. pemula muda mereka yang boleh dikawal sebelum larian playoff akan datang.

Di tempat lain di sekitar bahagian…

  • Gergasi teguh Tali pinggang Brandon memasuki agensi bebas selepas pembedahan ketiga pada lutut kanannya, tetapi dia memberitahu Andrew Baggarly dari The Athletic minggu ini bahawa lututnya “berasa hebat” kira-kira dua minggu selepas pembedahan. Belt mengatakan bahawa dia berasa “seperti orang yang baru,” sambil menambah bahawa dia tahu ada “banyak lagi yang tinggal dalam diri saya” dan menjelaskan dia telah melepaskan tongkatnya. Belt juga menambah bahawa dia mempunyai kira-kira empat minggu pemulihan sebelum dia akan kembali normal – banyak masa untuk persediaan luar musim biasa. Belt menyatakan minat untuk kembali ke San Francisco tetapi menyatakan dia bersedia untuk bermain di tempat lain jika pasukan itu “bersedia untuk meneruskan.” Pemain berusia 34 tahun itu tidak secara mutlak menolak idea untuk bersara, dengan menyatakan bahawa “ia perlu menjadi situasi yang tepat untuk saya teruskan” dan bahawa tidak masuk akal untuk “pergi bermain sia-sia” sambil menyatakan dia tidak akan menerima kontrak liga kecil. Walaupun Belt mempamerkan musim 2022 yang mengecewakan, memotong .213/.326/.350 untuk .676 OPS, dia tidak sampai setahun dialih keluar daripada menyiarkan .900+ musim OPS berturut-turut dan merupakan kerjaya .261/ .356/.458 pemukul.
  • The Rockies masih belum secara rasmi menutup baseman ketiga Kris Bryant untuk musim. Bagaimanapun, masih tiada jadual waktu untuk kembalinya Bryant ke padang. Dalam sembang dengan wartawan (termasuk Patrick Mooney dari Athletic) petang tadi, Bryant menyatakan bahawa Rockies mahu dia “berasa sangat baik ketika memasuki musim luar” dan bahawa dia mahukan “luar musim yang hampir seperti biasa mungkin.” Dengan sentimen itu, nampaknya pemain berusia 30 tahun itu tidak akan turun padang lagi musim ini dengan Rockies ditakdirkan terlepas playoff untuk musim keempat berturut-turut. Secara keseluruhannya, Bryant berada dalam tahun pertama kontrak tujuh tahun, $182MM, tetapi hanya muncul dalam 42 perlawanan dengan Rockies semasa diletakkan dalam senarai cedera tiga kali untuk punggung bawah yang tegang dan plantar fasciitis di kaki kirinya. Namun begitu, apabila sihat dia beraksi pada standard yang tinggi, memotong .306/.376/.475 untuk OPS .851, walaupun dalam persekitaran yang mesra pemukul.We wish to give thanks to the author of this write-up for this awesome web content

Nota NL West: Gonsolin, Belt, Bryant


Explore our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/