Nota orang dalam NFL: Eagles percaya Jalen Hurts adalah jawapannya, ditambah pula dengan Bruce Arians dengan syaratnya

Seseorang mesti berhati-hati dan rajin apabila meletakkan terlalu banyak stok dalam apa yang dikatakan dalam tetapan sidang akhbar pada tahun ini, terutamanya. Tetapi meluangkan sedikit masa helang jurulatih Nick Sirianni semasa sesi medianya pada mesyuarat pemilik NFL yang baru sahaja selesai, saya pergi dengan yakin dia bersedia untuk melihat sama ada Jalen Sakit boleh menjadi penyelesaian jangka panjang pasukan di quarterback.

Ia sudah menjadi musim luar yang sangat menarik untuk Eagles. Mereka sarat dengan tiga pilihan pusingan pertama, dan pejabat hadapan yang sangat agresif, diketuai oleh pengurus besar Howie Roseman, tidak pernah benar-benar terlibat dalam mana-mana pelbagai usaha QB yang mendominasi luar musim ini dalam liga. Deshaun Watson tidak pernah dimainkan kerana dakwaan besar mengenai serangan seksual atau salah laku terhadapnya, dan ramai lagi yang tidak dilihat sebagai peningkatan yang ketara. Secara umum, suasana di sekeliling pasukan — yang menggunakan barisan pertahanan yang menakutkan dan permainan larian dominan ke tempat playoff yang mengejutkan pada musim rookie Sirianni sebagai ketua jurulatih — ialah tahun 2022 ini akan dihabiskan untuk membina sekitar Hurts, memberikannya sebagai sebanyak mungkin untuk berjaya, dan kemudian menimbang pilihan mereka kemudian jika perlu.

“Saya tidak boleh lebih teruja tentang Jalen Hurts,” kata Sirianni, terpancut tetapi sangat ikhlas, “jenis pemain dia dan jenis orang dia. … Dia tahu dia lelaki kami dan kami menunjukkan kepadanya dengan tindakan kita hari demi hari.”

Barangan yang cukup kuat.

Seperti yang selalu saya dapat tahu, daripada menyiasat sekeliling, adalah bahawa mereka sangat cenderung untuk bersandar kepada quarterback muda, menambah bakat, dan dapat menilai dia untuk jangka masa panjang menjelang akhir musim ini. Dan itu nampaknya akan berlaku. Dia bukan quarterback yang paling konvensional, tetapi dia didorong dan berdedikasi dan rakan sepasukannya menyayanginya dan kepimpinan serta cintanya terhadap permainan terserlah. Jika ia tidak berjaya, atas sebab apa pun, kelas draf quarterback 2023 sudah mendapat ulasan yang menggalakkan. Tetapi saya pastinya tidak akan menolak Hurts menunjukkan janji yang cukup untuk bertahan, kerana kakitangan kejurulatihan ini terus belajar tentang dia dan meletakkannya dalam kedudukan terbaik untuk menyinar.

Arian keluar dengan syaratnya

Tahniah kepada bekas jurulatih Bucs Bruce Arians, yang membuat peralihan untuk mengambil alih tugas pejabat hadapan yang jauh lebih sedikit tekanan dan menuntut minggu ini. Arian mengatasi cabaran kesihatan yang ketara untuk kembali ke tempat duduk dan menyempurnakan kerjaya kejurulatihannya yang unik dan terbilang dengan Trofi Lombardi dalam Tom Bradytahun pertama bersama pasukan.

Malah menjelang Super Bowl itu, selepas musim 2020, terdapat bisikan kuat di kalangan mereka dalam persaudaraan kejurulatihan yang paling mengenali Arian bahawa dia boleh memilih untuk berundur pada satu ketika sebelum 2021, dengan penyelaras pertahanan Todd Bowles bersedia untuk mengambil alih. Ia akan mengejutkan beberapa orang jika BA memilih untuk berpindah ke peranan baharu ketika itu. Dia akhirnya cuba memenangi trofi berturut-turut, sebelum mengumumkan keputusannya kepada pemainnya, dan dunia, malam Rabu.

The Bucs berada dalam tangan yang baik dengan Bowles menerajui — sungguh memalukan dia tidak diambil bekerja di tempat lain sebagai ketua jurulatih dalam beberapa tahun lalu, terus terang — dengan Byron Leftwich dan Brady masih berada di tempat di atas kesalahan. Jejak kekal Arian kekal di seluruh senarai, dan kakitangan kejurulatihan, dan gaya permainan. Saya tidak menjangkakan banyak yang berubah, dengan Arian bebas menikmati waktu petangnya dengan lebih sepenuhnya sekarang, tetapi masih perlawanan di kemudahan pasukan. Jurulatih yang menikmati kehidupan sepenuhnya, dan tahu cara berseronok, akan mempunyai lebih banyak masa untuk berbuat demikian sekarang.

Keluarga Glazer tidak boleh mengharapkan lebih daripada tempoh perkhidmatannya. Bucs kekal sebagai salah satu pasukan utama dalam NFC. Brady, berkemungkinan besar, akan bersaing untuk satu lagi MVP. Arian mungkin akan mendapat cincin lain.

Arthur Smith mengharapkan Brady kembali

Sekurang-kurangnya satu daripada Buccaneers‘ Musuh NFC Selatan tidak pernah percaya ada kemungkinan ia akan menghadapi pasukan itu tanpa Tom Brady dalam senarai. burung helang jurulatih Arthur Smith bertegas bahawa THE GOAT tidak akan pergi ke mana-mana — tidak kira berapa banyak kenyataan tentang persaraan dibuat di media sosial, dsb.

Smith menggunakan pendekatan ini untuk menyertai NFL Scouting Combine — semasa Brady mengembara bersama keluarganya dan Bucs sedang menilai potensi quarterback dalam draf ini dan pilihan ejen dan perdagangan bebas untuk mungkin menggantikannya — dan berkata dia tidak pernah goyah. Tidak pernah melepasi ujian hingusnya. Dia tahu Brady akan kembali (sangat mengecewakan seluruh NFC).

“Saya tidak pernah menyangka dia bersara,” kata Smith. “Dia bermain pada tahap yang tinggi. … Tom bermain serta sesiapa sahaja dalam liga. Saya rasa saya berkata demikian pada gabungan.”

Jadi Falcons, sekurang-kurangnya, tidak pernah memikirkan projek musim 2022 tanpa Brady di dalamnya. Dan, sebagai seorang yang menghargai permainan quarterback di peringkat tertinggi, Smith berkata dia berpendapat bahawa Brady tidak akan meninggalkan permainan itu untuk kebaikan semua itu sambil masih menghasilkan pada peringkat elit sedemikian.

“Anda mahu bersaing dengan yang terbaik,” kata Smith. “Anda mahukan pemain terbaik di luar sana. Ia bagus untuk permainan.”

Setuju, tetapi berhati-hati dengan apa yang anda inginkan. Tampa akan mempunyai pilihan utama itu dalam pandangannya, dan akan dapat menyusun kemenangan menentang kebanyakan bahagian lain di bahagian ini. Mungkin tidak dengan Kyle Trask; pasti dengan Brady.

McVay nampak ikan lumba-lumba kesalahan berlepas di bawah McDaniel

Salasilah keluarga bimbingan Sean McVay/Kyle Shanahan terus menumbuhkan akar baharu, apabila bekas pembantu menyertai barisan kejurulatihan ketua dengan kadar yang pantas. Saya sangat kagum dengan setiap pertemuan saya dengan yang baru Viking ketua jurulatih Kevin O’Connell, yang mempunyai peluang untuk menang serta-merta dalam NFC yang lemah, dan sementara Mike McDaniel menghadapi cabaran yang lebih menakutkan dalam AFC yang sarat, saya sangat menyukai penambahan yang dibuat oleh Dolphins dan percaya mereka boleh menambah baik cepat.

McDaniel telah menghabiskan sebahagian besar kerjayanya di bawah Shanahan tetapi bekerja dengan McVay dan Shanahan di Washington pada awal perkhidmatannya, dan ketua jurulatih yang memenangi Super Bowl telah memerhatikan apa yang telah dilakukan oleh Miami setakat ini (terutamanya gerakan yang sepatutnya memberi tenaga kepada larian yang lesu yang panjang. permainan) sangat rapat.

“Terdapat visi yang jelas di sana,” kata McVay mengenai langkah yang telah dibuat oleh Miami untuk menaik taraf barisan serangan dan menambah kelajuan teratas merentasi kumpulan kedudukan kemahiran. Pertimbangkan dia yakin tentang kesalahan Dolphins yang berubah pada tahun 2022.

“Ia akan menjadi menyeronokkan untuk menonton kesalahan Dolphins beroperasi dengannya,” kata McVay.

Lagi nota orang dalam

  • Kirk Cousins akan menjadi raksasa bola sepak fantasi musim ini. Viking mempunyai banyak bahagian penting dalam serangan, barisan serangan yang semakin baik, dan apa yang boleh menjadi duo yang menggerunkan hantaran di bahagian pertahanan. Itu lebih daripada titik permulaan yang cukup baik dalam persidangan itu. Bekas jurulatih Mike Zimmer telah menjadi bahan cemuhan dalam bangunan itu, dan mentaliti Kevin O’Connell yang bertenaga dan positif akan memberi impak yang besar di sana. Dan, sekali lagi, tidak seperti kebanyakan NFC, mereka mempunyai pemain. “Tidak ada persoalan bahawa terdapat beberapa bahagian yang sangat bagus,” kata O’Connell. Nampak seperti pasukan playoff bagi saya.
  • Adakah satu lagi musim bergelora untuk Komander Washington, dengan isu luar padang dan dakwaan jelek terhadap pemilik Daniel Snyder terus mengeruhkan francais itu. Meyakinkan bakat terbaik di pasaran terbuka untuk datang ke pasukan yang sudah lama tidak berfungsi ini bukanlah mudah — walaupun di bawah pengurusan baharu — dan zaman Snyder menghapuskan tawaran lain untuk memujuk ejen bebas untuk datang ke sana sudah lama dahulu. “Kami cuba membuat orang faham, mengapa tidak datang kepada kami?” jurulatih Ron Rivera berkata. “Kami mempunyai barisan serangan yang kukuh, 1,000 ela berlari ke belakang, penerima lebar 1,000 ela. Kami cuba untuk membuat orang ramai memahami ada peluang untuk berjaya di sini.” Perlu merekrut semula penerima dominan Terry McLaurin untuk bertahan untuk akhirnya memikat orang lain di sana, dan dengan gaji penerima menjadi gila bulan ini, cabaran itu semakin bertambah. Rundingan ini adalah besar-besaran untuk organisasi.
  • The Steelers jelas tidak mempunyai quarterback yang dilengkapi untuk bersaing dengan banyaknya QB transformasi yang kini disusun dalam AFC. Tetapi, benar untuk membentuk, jurulatih Mike Tomlin tidak berkelip. “Saya suka cabaran itu, jujur ​​dengan anda,” kata Tomlin. “Ia menjadikan permainan ini hebat.”
  • Sangat kagum mendengar yang baharu Gergasi jurulatih Brian Daboll bercakap tentang elemen manusia dalam permainannya, berhati-hati untuk meletakkan dirinya dalam kedudukan pemain muda dalam permainan ini dan evolusinya sebagai pemimpin daripada menghabiskan masa membimbing di Alabama. Untuk semua X dan O, Daboll percaya “empati” adalah sama pentingnya dengan sebarang sifat bimbingan. Giants mungkin akhirnya menemui lelaki itu untuk memimpin mereka keluar dari kesusahan.

We wish to say thanks to the author of this article for this incredible content

Nota orang dalam NFL: Eagles percaya Jalen Hurts adalah jawapannya, ditambah pula dengan Bruce Arians dengan syaratnya


Our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/