Nota Prospek: Alvarez, Jung, Casas, Rodriguez

Terdapat beberapa kebimbangan itu Mets prospek teratas Francisco Alvarez mungkin memerlukan pembedahan pada buku lali kanannya yang sakit, tetapi pasukan itu menerima berita yang agak baik di bahagian hadapan itu, tweet Anthony DiComo dari MLB.com. Walaupun Alvarez mempunyai badan yang longgar di buku lali, dia tidak akan menjalani pembedahan dan sebaliknya akan menerima suntikan untuk mengurangkan sedikit ketidakselesaan yang dialaminya. Harapannya ialah Alvarez dapat menyambung semula aktiviti besbol secepat minggu depan.

Alvarez, 20, berada di kedudukan antara sepuluh prospek terbaik dalam semua besbol pada majoriti penerbitan dan kini merupakan prospek kedudukan teratas permainan di FanGraphs dan MLB.com. Dia mengoyakkan pukulan Double-A awal musim ini walaupun merupakan antara pemain termuda liga, mencapai .277/.368/.553 dengan 18 homer dan 16 beregu menerusi 296 penampilan plat. Bagaimanapun, Alvarez tersandung sedikit dalam Triple-A, hanya mencatatkan .180/.340/.378 dalam 141 penampilan pertamanya. Kadar mogoknya meningkat daripada 24% dalam Double-A kepada 28.4% dalam Triple-A. Alvarez tidak bermain dalam satu perlawanan sejak 23 Ogos.

Beberapa lagi nota mengenai beberapa prospek terbaik permainan…

  • Renjer peminat (maklumlah) merayu untuk baseman ketiga Josh Jung untuk membuat debut Liga Utamanya, dan pengurus besar Chris Young dan pengurus sementara Tony Beasley dibincangkan dengan Evan Grant dari Dallas Morning News keputusan pasukan itu untuk menangguhkan promosinya. Texas juga melihat prospek dalam lapangan Ezequiel Duran, yang bermain bes ketiga dalam liga besar sekarang dan akan dipindahkan dengan promosi Jung. “Kami mempunyai peluang untuk bermain [Duran] dan kami hanya mahu mengambil kesempatan daripada itu sehingga ia tidak ada,” kata Beasley. Dari sudut pandangan yang lebih besar, Jung masih mempunyai hanya 83 penampilan plat dalam Triple-A selepas terlepas empat bulan tambah pertama musim ini kerana pembedahan bahu. Grant menegaskan bahawa Jung masih belum pergi seminggu penuh bermain pangkalan ketiga setiap hari – dia menghabiskan lapan perlawanan di DH – dan Rangers akan mahu melihatnya di sudut panas sebanyak mungkin dalam liga besar. Apabila Jung mula-mula menjalani pembedahan, jangkaannya ialah dia akan terlepas sebahagian besar musim ini dan mungkin boleh DH selama beberapa minggu lewat tahun ini. Dia telah menewaskan kedua-dua garis masa dan unjuran DH sahaja, dan dia telah memusnahkan lemparan Triple-A mengikut rentak garisan pemukul .299/.349/.610. Nampaknya Jung masih akan debut dalam masa terdekat, tetapi Young menekankan organisasi itu menumpukan pada pandangan jangka panjangnya daripada memasukkan kelawarnya ke dalam barisan liga besar secepat mungkin.
  • Manakala selamba Triston Casas bukan antara Red Sox‘ panggilan awal September, pengurus Alex Cora berkata pada rancangan Merloni, Fauria & Mego WEEI minggu ini bahawa pasukan itu telah berbincang untuk memberikan Casas rasa pertamanya dalam liga besar pada bulan ini (pautan Twitter melalui Steve Hewitt dari Boston Herald). Casas, 22, terlepas dua bulan kerana terseliuh buku lali yang tinggi tetapi cemerlang sejak kembali ke barisan dalam Triple-A Worcester, mencecah .300/.410/.515 dengan lima homer, 11 beregu dan tiga kali ganda dalam 156 penampilan plat. Pemain bes pertama seberat 6’4″, 252 paun itu dianggap sebagai salah satu pemukul terbaik di bawah umur dan menduduki tempat ke-31 atau lebih baik di kalangan semua prospek MLB di The Athletic, MLB.com, Baseball America dan FanGraphs. Red Sox perlu menambah Casas dalam senarai 40 orang pada musim sejuk ini untuk melindunginya daripada Draf Peraturan 5 bagaimanapun, jadi terdapat banyak sebab untuk melihatnya lebih awal.
  • Tangan kanan Grayson Rodriguez membuat penampilan pertamanya untuk sebuah Orioles ahli gabungan dalam tiga bulan malam tadi, kembali dari ketegangan lat Gred 2 yang, pada satu ketika, mengancam baki musimnya. Rodriguez hanya melontar 31 pic dalam 1 1/3 inning dengan Class-A Aberdeen dan keluar selepas berjalan berturut-turut pada inning kedua. Dia memberitahu pemberita selepas perlawanan bahawa dia hanya akan mencecah kiraan padang yang diletakkan organisasi pada penampilan pertamanya sejak 1 Jun (pautan melalui Steve Melewski dari MASNsports.com). Dianggap oleh banyak pihak sebagai prospek melontar permainan terbaik, Rodriguez mengatasi barisan Triple-A sebelum kecederaannya, melonjak kepada ERA 2.09 dengan kadar strikeout 37.4% dan kadar berjalan 6.5% melalui 56 inning. Dia tiada dalam senarai 40 pemain buat masa ini, tetapi dia perlu ditambah di luar musim jika tidak layak Peraturan 5, jadi sekurang-kurangnya mungkin O’s memanggilnya untuk penampilan sulung liga yang besar lewat dalam perlawanan biasa. musim jika kerja pemulihannya berjalan dengan baik.We wish to give thanks to the writer of this write-up for this awesome content

Nota Prospek: Alvarez, Jung, Casas, Rodriguez


Find here our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/