Nota Tengah: Happ, Merrifield, Cabrera

Dengan Cubs kini menduduki rekod 27-44, spekulasi secara semula jadi telah mula membina tentang pemain menghampiri agensi bebas yang boleh dipindahkan pada tarikh akhir perdagangan 2 Ogos. Salah satu pemain yang akan diidamkan oleh pasukan saingan ialah Ian Happ, walaupun Happ nampaknya tidak terganggu dengan menjadi bahan khabar angin. “Pada satu ketika, anda akan mati rasa,” kata Happ Patrick Mooney dari The Athletic. “Semua orang pernah melaluinya pada titik tertentu. Ia adalah sesuatu yang anda agak kebas dan memahami bahawa ia adalah sebahagian daripada tugas.”

Kes Happ akan menjadi satu perkara yang menarik untuk ditonton tahun ini, kerana terdapat hujah untuk menahannya serta hujah untuk memperdagangkannya. Dia dijangka mencapai agensi bebas selepas musim 2023, menjadikannya calon perdagangan yang agak logik untuk pasukan pembinaan semula yang tidak mungkin berdaya saing dalam jangka masa itu. Dia juga mempunyai musim terbaik dalam kariernya, bermakna kelab mungkin mahu meletakkannya di blok sementara nilainya sedang meningkat. Dia mencecah .288/.385/.475 pada tahun ini untuk wRC+ sebanyak 138. Digabungkan dengan pertahanan luar padang yang mantap, dia menghasilkan 2.2 fWAR pada tahun itu, yang sudah menjadi kerjaya tertinggi, walaupun dengan lebih separuh musim masih berbaki dimainkan.

Walau bagaimanapun, Cubs juga boleh memanjangkan Happ dan mengekalkannya untuk jendela kompetitif seterusnya. Happ nampaknya terbuka kepada idea itu, berkata “Saya juga sentiasa jelas bahawa saya suka bermain di sini. Ini adalah tempat yang bagus untuk bermain. Saya ingin menjadi sebahagian daripada kumpulan kompetitif pada tahun-tahun akan datang ke sini.”

Beberapa nota lain daripada pasukan Central…

  • The Royals adalah 26-43 dan perlu memutuskan pemain mereka yang akan dipindahkan sebagai sebahagian daripada strategi tarikh akhir mereka. Jon Heyman dari New York Post melaporkan bahawa a Whit Merrifield perdagangan diberi lebih pertimbangan berbanding tahun-tahun sebelumnya. Merrifield telah menjadi subjek khabar angin perdagangan untuk masa yang lama, kerana kelab itu telah terperangkap dalam pembinaan semula selama bertahun-tahun pada dasarnya sepanjang karier liganya yang besar. The Royals menang 81-81 pada 2016, musim sulung Merrifield, tetapi telah berada di bawah .500 sejak itu. Walaupun begitu, kelab itu telah mengelak semua tawaran perdagangan pada musim lalu. Ia pastinya mengejutkan jika pasukan itu tiba-tiba menukar haluan dan bersetuju dengan perjanjian sekarang, kerana Merrifield mengalami musim terburuk dalam kariernya dengan mudah. Melalui 69 perlawanan, dia mencecah .230/.277/.314 untuk wRC+ sebanyak 66. Menolak tawaran selama bertahun-tahun dan kemudian tiba-tiba mengalah apabila nilainya berada pada tahap yang rendah akan menjadi peristiwa yang sangat mengejutkan. Mungkin kelab itu bimbang pemain berusia 33 tahun itu tidak akan dapat mengubah keadaan, walaupun ada masa untuk dia berbuat demikian. Kontraknya akan berakhir tahun depan, dengan pilihan kelab untuk 2024.
  • Kardinal mengumumkan orang kidal itu Kejadian Cabrera sedang dalam senarai cedera. Tiada sebutan untuk kecederaannya diberikan, membayangkan bahawa Cabrera telah menggunakan IL berkaitan COVID. betul Jake Woodford telah dipanggil untuk mengambil tempatnya dalam senarai aktif. Ini adalah kali kedua COVID melanda St. Louis bullpen dalam beberapa hari kebelakangan ini, kerana TJ McFarland juga telah diketepikan awal minggu ini. Terutamanya, kedua-dua Cabrera dan McFarland adalah kaki selatan, meninggalkan kelab itu dengan tangan pendek di sebelah kanan mereka. Terdapat dua orang kiri kini tinggal, walaupun Packy Naughton adalah lebih kepada pilihan pelepasan yang panjang. Itu pergi Zack Thompson dan pengalaman MLB 14 2/3 babaknya sebagai pelepas tangan kidal utama kelab. Cabrera telah menjadi aset penting untuk kelab dalam beberapa tahun kebelakangan ini, mencatatkan 28 pegangan tahun lepas dan 10 setakat tahun ini. Dia mempunyai 2.27 ERA di sini pada 2022, walaupun menghasilkan lebih sedikit mogok. Kadar .193 BABIP dan 93.1% strandnya pastinya memberinya rangsangan yang tidak mampan, tetapi dia juga menurunkan kadar berjalannya kepada 9.3%. Itu masih di atas purata liga, tetapi lebih baik berbanding markah kerjayanya yang 12.1%.

We would like to thank the writer of this post for this incredible web content

Nota Tengah: Happ, Merrifield, Cabrera


Take a look at our social media accounts and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/