Obs Roob: Smith, D-line mempunyai hari yang besar, serta banyak lagi

Persembahan monumental oleh barisan pertahanan dan satu lagi permainan hebat untuk Jalen Hurts menambah kepada kemenangan 24-8 Eagles ke atas Washington Ahad di FedEx Field.

Sembilan guni untuk pertahanan, tiga hantaran mendarat untuk Jalen Hurts, 2 ½ guni untuk Brandon Graham, 169 ela untuk DeVonta Smith dan kemenangan besar di jalan raya pada minggu yang singkat ke atas Carson Wentz.

The Eagles masih perlu memikirkan cara untuk benar-benar menamatkan pasukan. Tetapi 3-0 adalah tempat yang cukup bagus. The Eagles adalah salah satu daripada empat pasukan yang masih belum tewas dan jumlah itu boleh menurun satu atau dua menjelang malam Isnin.

Sungguh menyeronokkan pasukan Helang 2022.

1. Sudah lama kita tidak melihat barisan pertahanan Eagles sekadar mengambil alih permainan bola sepak seperti ini. Inilah yang biasa dilakukan oleh Reggie, Clyde dan Jerome kepada pasukan. Ambil hati mereka. Hancurkan semangat mereka. Musnahkan kehendak mereka. Buang harapan mereka. 17 hantaran Carson Wentz pada separuh masa pertama bermain hari Ahad menghasilkan tiga penyiapan pendek, tujuh tidak siap, enam guni, satu meraba-raba dan tolak-16 ela bersih. Permainan bola. Unit Jonathan Gannon selesai dengan SEMBILAN guni – terikat pada tempat ke-4 paling banyak dalam sejarah francais – melancarkan penutupan pertahanan sehingga beberapa minit terakhir dan menahan Washington hingga 240 ela – kebanyakannya dalam masa sampah. Ini adalah kali pertama sejak musim Super Bowl Eagles memegang pasukan berturut-turut hingga satu digit dan hanya kali keempat sejak 2009. Ini adalah bola sepak pertahanan Eagles sekolah lama. Empat depan menghasilkan tekanan gila, bahagian belakang bertahan beberapa kali Wentz dapat mengeluarkan bola, dan Washington tidak mempunyai jawapan. Soalan terbesar mengenai pertahanan ini selepas dua minggu ialah keupayaannya untuk menjana tekanan, dan mereka menjawabnya dengan tergesa-gesa. Wentz, yang bekerja di belakang barisan serangan biasa-biasa sahaja yang telah dipukul teruk oleh kecederaan, tidak mempunyai peluang, dan Eagles tidak menahan bekas rakan sepasukan mereka. Dia terus mengambil titis tujuh langkah itu dan seseorang – Brandon Graham, Fletcher Cox, Josh Sweat, Haason Reddick, Javon Hargrave – berada di mukanya setiap kali.

BACA: Reaksi berlebihan Eagles: Trend pelik muncul di tengah-tengah permulaan yang panas

2. Mari kita bercakap tentang Jalen Hurts. Dia kini tanpa persoalan salah satu quarterback terbaik NFL, dan ia luar biasa untuk ditonton. Pertumbuhan yang ditunjukkannya sangat mengagumkan. ketepatannya. Membuat keputusannya. Kepantasan dia melalui perkembangannya. Ini adalah karya hebat berturut-turut oleh Hurts yang berusia 24 tahun, dan dia berhak mendapat pujian kerana melakukan kerja untuk mendapatkan daripada pemain yang kita lihat sebagai pemain baru kepada yang kita lihat hari ini. Dia berumur 24 tahun, dan dia telah memulakan 22 perlawanan dalam hidupnya, dan dia benar-benar menghancurkannya. Satu lagi prestasi hantaran 330 ela, tiga TD hantaran, tiada pusing ganti. Dia menguasai sepenuhnya kesalahan itu, dan dia menutup banyak keraguan dan pembenci setiap minggu.

3. Nick Sirianni mempunyai perasaan yang begitu baik untuk apa yang diperlukan oleh pasukannya setakat latihan, dan dia benar-benar mengundurkan diri mereka minggu lalu. Mereka mempunyai panduan tanpa pad pada hari Rabu, sedozen pemula telah menamatkan latihan Khamis dan latihan hari Jumaat adalah kira-kira 70 minit. Itulah minggu kerja. Banyak filem, banyak mesyuarat, banyak belajar, tetapi jauhkan lelaki itu dan buat mereka segar mungkin untuk permainan jalanan pada minggu yang singkat. Ia pasti berkesan. The Eagles mendominasi kedua-dua belah bola sejak awal dan hampir tidak kelihatan seperti pasukan jauh dari rumah yang datang dari perlawanan malam Isnin. Terdapat banyak sebab lelaki suka bermain untuk Sirianni, dan kesanggupannya untuk memastikan mereka baik-baik saja secara fizikal dan bukannya menghancurkan mereka adalah satu yang besar.

4. Kami banyak bercakap semasa kem latihan tentang sejauh mana kehadiran AJ Brown akan membantu DeVonta Smith, dan kami pasti melihatnya pada hari Ahad. Jika pasukan ingin menyampaikan liputan mereka kepada Brown – dan anda tidak boleh menyalahkan mereka – Smith akan sama ada terbuka atau mempunyai perlawanan yang berfaedah, dan kanak-kanak itu sangat berbakat sehingga dia akan bermain jika dia mempunyai peluang. Ini adalah persembahan yang luar biasa oleh Smith, yang menamatkan dengan lapan tangkapan sejauh 169 ela dan satu touchdown. Smith mempunyai bakat seperti melambung tinggi dan turun dengan tangkapan sarkas dalam lalu lintas, dan dia begitu pantas dia sentiasa mengancam untuk mengambil jarak yang besar selepas tangkapan, yang juga kami lihat pada hari Ahad. The Eagles mempunyai banyak penerima elit selama bertahun-tahun. Mereka mempunyai dua sekarang dan seorang quarterback yang tahu bagaimana untuk mendapatkan mereka bola. Saya tidak tahu bagaimana anda menghentikan lelaki ini.

5. Perlu memberikan beberapa prop kepada Avonte Maddox untuk permainan ke-4 dan gol pada awal suku keempat. Wentz menyempurnakan hantaran pendek ke hujung ketat Logan Thomas, tetapi Maddox menyumbatnya tepat di hadapan garisan gol untuk satu lagi perhentian zon merah. Thomas adalah 6-6, 250. Maddox adalah 5-9, 185. Maddox adalah salah satu sudut slot terbaik dalam liga, dan keupayaannya untuk bermain secara fizikal seperti yang dia lakukan pada saiz itu adalah luar biasa.

6. Bagaimana pula dengan Fletcher Cox memutarkan jam ke belakang? Cox mempunyai setengah guni di Detroit, guni penuh menentang Viking dan 1 ½ guni di Washington, dan guni 3.0 hingga Minggu 3 sepadan dengan permulaan terbaik dalam kerjayanya. Dia mempunyai 3.0 tiga perlawanan pada musim 2016 dan 2018 juga. Lebih penting daripada nombor karung hanyalah cara Cox bermain. Dia mendapat jus yang dia tidak makan sejak beberapa tahun lalu. Heck, dia hanya separuh guni daripada jumlah keseluruhan musim 2021. Dia mempunyai 13 ½ guni dalam 47 perlawanan dalam tempoh tiga tahun yang lalu, tetapi kita sedang melihat Fletcher Cox sekarang yang benar-benar membuat kekacauan di parit.

7. Anda mesti suka berapa banyak pukulan dalam yang diambil oleh Eagles. Dia mempunyai lima Ahad – 45, 44 dan 31 ela kepada Smith, 40 ela kepada Grant Calcaterra (pada sasaran NFL pertamanya) dan 38 ela kepada Brown. Hurts mempunyai 12 penyiapan 30 ela atau lebih dalam 15 perlawanan tahun lepas. Hurts telah mendapat lebih tepat melontar dalam-dalam. Dia membawa maut sekarang. Empat penerima Eagles yang berbeza telah menangkap hantaran sekurang-kurangnya 40 ela, dan ia hanya Minggu 3. Kesalahan ini mempunyai begitu banyak cara untuk mengekalkan tekanan pada pertahanan, dan jika mereka memukul permainan chunk, mereka lebih sukar untuk dihentikan .

8. Bagaimana dengan BG? Sungguh persembahan. Lelaki itu berusia 34 tahun, pada musim ke-13nya, keluar daripada Achilles yang hebat, dan dia mengikat permainan kedua terbaik dalam kerjayanya dengan 2 ½ karung. Brandon Graham mempunyai 3.0 guni dalam perlawanan menentang Jets pada 2019 dan 2 ½ menentang Bengals pada 2012, dan dia tidak boleh disekat pada hari Ahad. Menambah LIMA tergesa-gesa quarterback, terjahan untuk kekalahan, hantaran tumbang dan raba-raba paksa. BG – yang berumur 34 tahun, 175 hari – ialah pemain kedua tertua dalam sejarah francais dengan 2 ½ guni dalam satu permainan. William Fuller berumur 34 tahun, 289 hari, apabila dia mempunyai 3.0 guni menentang Kent Graham and the Cards pada tahun 1996. Adakah anda bergurau? BG masih ada.

LEBIH LANJUT: TONTON: Brown melancarkan sambutan hebat Batman TD

9. Kemenangan bimbingan mengambil banyak bentuk yang berbeza, dan itu muncul lewat pada suku pertama selepas penyiapan 45 ela Jalen Hurts kepada DeVonta Smith di sebelah kanan. Balasan dengan jelas menunjukkan bahawa Smith tidak cukup menurunkan kaki kirinya ke dalam sempadan, dan Eagles tahu itu. Tetapi jurulatih Komander Ron Rivera agak perlahan melemparkan bendera cabaran, dan Sirianni tahu satu-satunya peluang yang dimiliki Eagles untuk pengiraan permainan adalah untuk memanggil permainan ASAP. Tidak kira jika ia berkesan. Jalankan permainan sahaja. Jadi mereka tidak berhimpit-himpit dan bergegas ke garisan, mengambil bola sejurus semua orang ditetapkan, dan mendapat perlawanan sebelum Rivera boleh melambungkan bendera cabaran. The Eagles memperoleh dua ela pada permainan – hantaran kepada Dallas Goedert – dan mereka akhirnya mendapat gol padang semasa pemanduan. Semuanya kerana mereka menjalankan permainan sebelum Washington boleh melemparkan bendera cabaran. Bersedia untuk situasi itu dan melaksanakan permainan tergesa-gesa dengan bersih tanpa penalti dan mendapatkan 45 ela daripada hantaran yang tidak lengkap adalah sangat hebat.

10. Satu perkara yang membimbangkan menjelang Minggu 4 ialah ketidakupayaan Eagles untuk mengekalkan intensiti serangan pada lewat permainan. Mereka mendahului Lions 38-21 selepas tiga suku dan bertahan selepas ketinggalan 14-0 pada suku keempat. Mereka mendahului Viking 24-7 pada separuh masa sebelum separuh masa kedua tanpa jaringan. Dan pada hari Ahad mereka menjaringkan 24 mata pada separuh masa pertama sebelum serangan itu terhenti. The Eagles telah dikalahkan 29-14 pada separuh masa kedua tahun ini. Mereka menang, dan itu bagus, tetapi mereka perlu mencari jalan untuk menyelesaikannya.

We wish to say thanks to the writer of this write-up for this awesome material

Obs Roob: Smith, D-line mempunyai hari yang besar, serta banyak lagi


Check out our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/