Ozzie Albies Mengalami Patah Jari Merah Jambu Kanan

18 SEPTEMBERTH: The Braves secara rasmi meletakkan Albies kembali dalam senarai cedera, walaupun IL 10 hari. Untuk mengisi tempat 28 orang yang kosong, Rylan Bannon telah dipanggil daripada Triple-A Gwinnett. Bannon telah bangkit pada musim ini, setelah memulakan tahun dengan Orioles sebelum diletakkan pada penepian dan dituntut oleh Dodgers dan kemudian Braves pada pertengahan bulan Ogos. Dalam 81 at-bat di ahli gabungan peringkat atasan Braves, righty telah mengurangkan .323/.432/.477, baik untuk .909 OPS.

17 SEPTEMBER: Hanya dalam perlawanan kedua beliau sejak diaktifkan dari senarai kecederaan 60 hari, pemain base kedua Braves Ozzie Albies mengalami patah jari kelingking kanan dalam perlawanan malam ini menentang Phillies. Kecederaan itu berlaku semasa gelongsor ke bes kedua pada inning keempat, dan Albies digantikan oleh Vaughn Grissom di pangkalan kedua untuk bahagian atas yang kelima.

Keterukan kecederaan itu belum diketahui, walaupun fakta bahawa x-ray awal menentukan masalah sebelum permainan tamat boleh menunjukkan lebih daripada sekadar patah tulang kecil. Nampaknya musim 2022 Albies boleh berakhir, mungkin walaupun Atlanta membuat larian sekali lagi ke Siri Dunia.

Albies merupakan penyumbang besar kepada pasukan kejuaraan tahun lalu, memperoleh penghormatan All-Star dan Silver Slugger dalam karier keduanya serta menduduki tempat ke-13 dalam undian MVP NL. Bagaimanapun, Albies bermula dengan agak perlahan sepanjang dua bulan pertama kempen 2022 sebelum dia mengalami patah kaki kiri pada 13 Jun dan terpaksa menjalani pembedahan. Seperti yang dinyatakan, Albies diketepikan sehingga semalam, apabila dia bermain 1-untuk-4 dengan dua RBI dalam kemenangan 7-2 Atlanta ke atas Philadelphia.

The Braves telah berjaya berkembang maju walaupun tanpa Albies untuk sebahagian besar musim ini, dan Grissom secara tidak dijangka telah meningkat sebagai penyumbang segera selepas dinaikkan pangkat daripada Double-A lebih kurang sebulan yang lalu. Grissom telah mencecah .304/.355/.482 dalam 121 penampilan pertamanya dalam kejohanan utama, membawa kepada beberapa spekulasi bahawa Braves akan mencuba Grissom di padang kiri untuk mengekalkan pemukulnya dalam barisan. Walau bagaimanapun, nampaknya pelempar lawan telah mula menyesuaikan diri dengan Grissom, kerana pemula itu hanya mempunyai .607 OPS sepanjang 67 PA terakhirnya.

Namun begitu, berikutan kecederaan Albies, nampaknya Grissom kini sekali lagi akan menjadi pilihan utama di pangkalan kedua untuk baki musim biasa dan pasca musim. Orlando Arcia juga berada di tangan untuk memberikan kedalaman, dan Ehire Adrianza juga berada di tangan, tetapi kini berada di IL sendiri kerana ketegangan quad. Pat Valaika, Hernan Perezdan Ryan Goins adalah beberapa pilihan Triple-A dengan pengalaman MLB, walaupun Atlanta mungkin perlu menambah mana-mana pemain tersebut ke dalam senarai 40 orang.

Tidak sampai setahun yang lalu, The Braves mengatasi kemungkinan dengan memenangi Siri Dunia walaupun kehilangan pemain bintang (Acuna) akibat kecederaan untuk sebahagian besar musim ini dan sepanjang playoff. Walaupun buku itu belum ditutup mengenai kemungkinan ketersediaan Albies pada pascamusim, ketiadaannya selama sekurang-kurangnya beberapa minggu akan menyukarkan Braves untuk memintas Mets di NL East, dan berpotensi merebut bye pusingan pertama. Naib juara NL East adalah semua tetapi dijamin untuk menjadi pasukan kad liar teratas NL dan dengan itu ditetapkan untuk menganjurkan ketiga-tiga perlawanan (jika perlu) Siri Kad Liar, namun Atlanta pastinya ingin mengelakkan permainan tambahan tersebut dan tambahan peluang penyingkiran.

We wish to say thanks to the writer of this article for this remarkable material

Ozzie Albies Mengalami Patah Jari Merah Jambu Kanan


Find here our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/