Padres Hampir Berurusan Dengan Robinson Cano

11:46 pagi: Padres berkemungkinan memuktamadkan perjanjian dengan Canó esok, tweet Dennis Lin dari Athletic. San Diego sudah mempunyai kekosongan dalam senarai 40 orang, jadi mereka hanya perlu membuat transaksi 26 orang yang sepadan.

11:07 pagi: Padres sedang membuat perjanjian dengan Robinson Canólapor Jon Heyman dari New York Post (pautan Twitter). Rakan sekerja Heyman, Joel Sherman, melaporkan (di Twitter) bahawa San Diego adalah antara segelintir pasukan yang telah menyatakan minat. Menurut Sherman, All-Star lapan kali itu berkemungkinan menandatangani kontrak liga utama.

Canó telah dikeluarkan oleh Mets minggu lepas. New York telah menetapkannya untuk ditugaskan pada 2 Mei, tarikh untuk pasukan mengurangkan senarai aktif mereka daripada 28 kepada 26 pemain. Canó telah bermula di bawah separuh permainan Mets sepanjang bulan pertama musim ini, membahagikan masanya secara kasar antara bes kedua dan pemukul yang ditetapkan. Dia memulakan permulaan yang sukar, bagaimanapun, hanya mencecah .195/.233/.268 melalui 43 penampilan pertamanya.

Veteran MLB 17 tahun itu menunjukkan beberapa petunjuk statistik yang membimbangkan selain daripada keputusan yang buruk. Dia membuat sentuhan pada 73% perubahan peribadi yang rendah, beberapa mata di bawah purata liga musim ini. Canó juga mengejar hampir separuh padang yang dilemparkannya ke luar zon serangan dan memukul lebih daripada 55% bola yang dipukulnya di atas tanah. Pada usia 39 tahun dan selepas tamat musim penuh 2021 tewas kepada penggantungan kerjaya kedua kerana ubat-ubatan yang meningkatkan prestasi, Mets memutuskan angka awal itu cukup alasan untuk meneruskan.

Orang juga boleh mengambil pandangan yang lebih optimistik bahawa Canó hanya menghilangkan sedikit karat selepas pemberhentian yang lama. Persembahan 12-permainan adalah contoh yang sangat kecil yang menjadi asas kepada sebarang kesimpulan yang pasti — walaupun berkenaan dengan nombor ayunan-dan-miss dan mengejar yang tinggi. Apabila Canó layak bermain kali terakhir sebelum tahun ini, dia beraksi dengan cukup baik. Dalam 182 penampilan plat semasa kempen 2020 yang dipendekkan, dia mencapai .316/.352/.544 dengan sepuluh larian di rumah. Itu adalah musim kedua daripada tiga musim antara 2018-20 di mana Canó mencatatkan pengeluaran serangan yang melebihi purata.

Sudah tentu, beberapa pemain telah menyamai prestasi Canó sejak dia memasuki liga. Dia adalah pemenang Anugerah Slugger Perak lima kali dan telah menduduki sepuluh teratas undian MVP sebanyak enam kali dalam kerjayanya. Jika bukan kerana sepasang penggantungan PEDnya, dia akan menjadi kunci maya untuk kesudahannya di dalam Dewan Kemasyhuran. Terdapat sedikit persoalan tentang zaman Canó kerana bintang super seperti itu berada di belakangnya, tetapi ia bukan di luar kemungkinan dia masih boleh menjadi pemukul yang berguna, terutamanya terhadap pitching tangan kanan.

Padres jelas percaya perkara itu berlaku. San Diego telah mendapat pengeluaran yang luar biasa daripada Manny Machado dan Eric Hosmer pada permulaan musim. Ha-Seong Kim, Jurickson Profar dan Luke Voit masing-masing mempunyai purata pukulan yang tidak mengagumkan, tetapi gabungan keluaran kuasa mereka dan (terutamanya dalam kes Voit) bilangan berjalan yang besar telah menyokong persembahan keseluruhan mereka. Selebihnya daripada barisan telah bergelut dengan tahap yang berbeza-beza, dan garis slash pasukan keseluruhan .227/.320/.364 San Diego adalah pertengahan pek.

Friars sedang mencari cara yang berpatutan untuk menguatkan kesalahan itu. Jika mereka percaya Canó masih pemukul melebihi purata, ada sebab untuk membaling dadu. The Mets kekal di mata untuk hampir semua $37.6MM yang masih terhutang kepada Canó sepanjang dua musim akan datang di bawah terma kontrak asalnya selama sepuluh tahun dengan Mariners. Sekiranya perjanjian itu melepasi garisan penamat, San Diego hanya akan berhutang kepadanya bahagian prorata daripada gaji minimum liga $700K. Itu adalah import tertentu dengan Friars hanya sedikit di bawah ambang cukai mewah asas $230MM, yang mereka nampaknya tidak berminat untuk melebihi.

Canó tidak akan menjadi orang biasa di mana-mana di berlian untuk Padres. Hosmer adalah kunci untuk memegang bes pertama selagi dia mencapai tahap ini, dan Jake Cronenworth mempunyai pangkalan kedua diambil kira. Voit yang memukul dengan tangan kanan ialah pemukul utama yang ditetapkan dan angka yang akan kekal begitu, tetapi Canó boleh mengejanya sekali-sekala terhadap pemula yang betul sambil berfungsi sebagai pilihan mendalam di sebelah kanan padang dalam.We wish to thank the author of this article for this amazing web content

Padres Hampir Berurusan Dengan Robinson Cano


Visit our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/