Padres, Mets Membincangkan Senario Perdagangan

8:50 PG: Perjanjian yang berpotensi antara kedua-dua pihak akan menjadi sedikit lebih kompleks daripada yang diandaikan pada mulanya. Menurut Joel Sherman dari New York Post (melalui Twitter), Padres tidak menghairankan perlu makan jumlah yang berpatutan daripada wang yang terhutang kepada Hosmer untuk membuat perjanjian ini berjaya. Khususnya, Padres akan menampung kira-kira $30MM atau lebih daripada perjanjian Hosmer, menjadikan Hosmer setahun turun kepada $6-7MM setahun, setiap Sherman.

The Mets juga akan mendapat pelega Emilio Pagan dalam perjanjian itu. Pagan ada kalanya kelihatan seperti lengan bullpen terulung semasa lima musimnya dalam kejohanan besar bersama Mariners, Rays, A’s dan Padres. Pemain berusia 30 tahun itu adalah pilihan untuk menutup permainan jika dia kekal di San Diego, manakala di New York dia akan memasuki koleksi senjata persediaan tangan kanan yang agak mendalam yang merangkumi Adam Ottavino, Drew Smith, Miguel Castro, Trevor Meidan Seth Lugo.

7:55 PG: The Mets telah menghabiskan masa luar musim dengan berusaha keras untuk menurunkan skuad kompetitif, tetapi kerapuhan kemenangan luar musim menjadi jelas semalam dengan berita ace Jacob deGrom sedang ditutup untuk empat minggu akan datang. Penggera panik telah berbunyi, tetapi Mets bukan tanpa penyelesaian.

Sebenarnya, mereka kebetulan telah berbual dengan Padres selama beberapa minggu lalu tentang senario perdagangan yang berbeza, sekurang-kurangnya satu daripadanya boleh membawa satu lagi lengan ke New York untuk membantu menutup kebocoran. Per The Athletic’s Dennis Lin, Ken Rosenthal, dan lain-lain, perjanjian yang berpotensi boleh berpusat di sekitar Eric Hosmer dan Chris Paddack menuju ke Mets, sambil Dominic Smith akan pergi ke San Diego.

Padres telah cuba untuk mengalihkan wang Hosmer untuk sekian lama sekarang, dan Mets yang bergerak bebas kini mungkin mempunyai keperluan yang cukup besar dalam pusingan untuk mempertimbangkan untuk mengambilnya kembali. Terdapat keperluan mendesak untuk Padres di sini, kerana klausa larangan separa Hosmer bertukar menjadi hak 10 dan 5 penuh pada penghujung musim ini. Sudah tentu, jika dia didagangkan, kontrak Hosmer mempunyai klausa yang mengatakan dia tidak boleh didagangkan dua kali tanpa persetujuannya, jadi dia pada dasarnya akan mendapat klausa tidak berdagangnya menjelang akhir kempen 2022 tanpa mengira siapa dia bermain.

Dengan baki $59MM lebih empat tahun dalam perjanjiannya, Hosmer tidak mempunyai nilai dagangan yang positif – bukan selepas jumlah fWAR sebanyak 0.0, 0.9, -0.3 dan -0.1 sepanjang empat musim yang lalu. Memasuki musim 32 tahun, seseorang tidak menjangkakan Hosmer akan berkembang dalam sekelip mata. Tambahan pula, Mets sama sekali tidak memerlukannya, bukan dengannya Pete Alonso pada senarai.

Memperolehi Hosmer bermakna mendorong Mets lebih dalam ke wilayah cukai mewah dengan gaji hampir $300MM, nota Joel Sherman dari New York Post. Walau bagaimanapun, The Mets mungkin bersedia untuk mengambilnya jika mereka boleh mengukuhkan giliran mereka pada masa yang sama.

Masuk Paddack. Pemain berusia 26 tahun itu mempunyai baki tiga tahun kawalan pasukan dan peningkatan yang ketara. Walau bagaimanapun, dia jauh daripada perkara yang pasti. Jumlahnya menurun untuk musim ketiga berturut-turut tahun lepas apabila dia menamatkan dengan 5.07 ERA merentas 108 1/3 inning. UCL yang terkoyak sedikit mungkin menjadi punca kemerosotan, tetapi itu tidak semestinya situasi yang telah diselesaikan sepenuhnya dengan sendirinya. Oleh itu, Paddack akan menjadi pilihan untuk merosot ke tempat penggiliran deGrom, tetapi dia jauh dari penawar untuk kebimbangan jangka panjang Mets.

Dalam jangka pendek, dia mungkin tidak menaik taraf Tylor Megill, anggapan permulaan kelima dalam ketiadaan deGrom. Megill mencatatkan 4.52 ERA/4.69 FIP melebihi 18 permulaan meliputi 89 2/3 babak pada 2021 – rasa pertamanya dalam aksi liga besar. Mets pastinya boleh memulakan musim dengan Megill dalam penggiliran dan melihat bagaimana keadaan akan berlaku dari sana.

Bagi pihak Padres, motivasi mereka kebanyakannya adalah untuk melepaskan kontrak Hosmer. Mereka mempunyai kedalaman putaran yang mencukupi, secara teorinya, untuk mengharungi kehilangan Paddack, dan dalam Smith, mereka akan mendapatkan kembali kelawar setanding yang lebih murah, lebih serba boleh dan dengan peningkatan teori yang lebih daripada Hosmer. Dia juga berada di bawah kawalan pasukan untuk dua lagi musim selepas 2022, walaupun musim-musim itu tidak dijamin, sekiranya dia terus bergelut di tempat itu.

Untuk bahagian pertama kariernya, cerita tentang Smith ialah dia memerlukan at-bats, tetapi kedudukan semula jadinya sebagai bes pertama diperkatakan, jadi silingnya tidak lebih daripada seorang pemain kecil. Kemudian pemukul yang ditetapkan datang ke NL pada tahun 2020, Smith mula mengambil bola terbang di medan kiri, dan janji serangan itu menjadi kenyataan dengan garisan .316/.377/.616 melebihi 199 penampilan plat semasa kempen yang dipendekkan.

Dia sekali lagi melihat masa bermain yang agak stabil pada tahun 2021, tetapi angka itu melonjak kepada 86 wRC+ melalui garisan .244/.304/.363 merentasi 494 penampilan plat , lebih daripada menggandakan tahap tertinggi kerjayanya dalam hal itu. Padres memang memerlukan pemadang kiri, dan Smith boleh melangkah masuk ke pangkalan pertama jika perjanjian ini gagal. Namun, untuk San Diego, perjanjian ini kebanyakannya mengenai berpindah dari Hosmer. Terdapat pilihan di luar sana untuk medan kiri – termasuk bekas Met Michael Keselesaan – tetapi Smith pasti berbaloi untuk disenaraikan jika memperolehnya bermakna mengeluarkan Hosmer daripada senarai gaji.We would love to thank the author of this write-up for this remarkable web content

Padres, Mets Membincangkan Senario Perdagangan


Take a look at our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/