Panthers dilaporkan mempunyai “landasan dalam” untuk mendaratkan Baker Mayfield – ProFootballTalk

Imej Getty

The Panthers nampaknya berharap untuk mendapatkan pasaran pada tiga pilihan draf teratas dari 2018 yang bermain quarterback dan yang dijangka memperoleh $18.8 juta pada 2022.

Mary Kay Cabot daripada Peniaga Biasa Cleveland melaporkan bahawa Panthers mempunyai “trek dalam untuk mendarat” untuk mendaratkan quarterback Browns Baker Mayfield.

Laporan itu menimbulkan lebih banyak soalan daripada jawapannya, terutamanya kerana ia menyebut bahawa terdapat “beberapa pasukan yang berminat,” tetapi tidak menamakan mana-mana daripada mereka.

Mayfield, dalam penampilan podcast baru-baru ini, disebut sahaja the Colts (sambil mengakui bahawa kapal itu telah belayar) dan Seahawks. Tidak jelas mengapa Panthers mahukan Mayfield. Melainkan semuanya sebahagian daripada skrin asap pra-draf, ini mungkin bermakna Panthers telah membuat keputusan tentang pilihan teratas dalam kelas quarterback 2022 “tiada satu pun di atas.” Dengan Panthers menyerang dua kali Deshaun Watson dan sedang merenung ke bawah laras musim penuh Sam DarnoldMayfield boleh menjadi pilihan percubaan dan kesilapan terkini dalam pencarian dana lindung nilai berterusan David Tepper untuk quarterback francais.

Ia lebih kurang jelas mengapa Mayfield mahukan Panthers. Dia tahu bahawa 2022 telah menjadi musim penting untuknya. Kenapa dia mahu bermain untuk pasukan dengan jurulatih di kerusi panas dan penyelaras serangan pilihan kelima atau keenam, memandangkan calon tahu mereka sedang mengambil kerja dengan pasukan yang pemiliknya mempunyai jari melayang di atas butang set semula ?

Faktor terbesar yang diabaikan dalam pelbagai laporan dan spekulasi mengenai destinasi Mayfield ialah kuasa yang dimilikinya. Ya, dia hanya mendapat $18.8 juta jika dia muncul. Tetapi jika dia menjelaskan dia tidak mahu bermain untuk pasukan tertentu sebelum pasukan itu menukarnya, mengapa pasukan itu mahu melakukan perjanjian itu?

The Panthers kini mempunyai Darnold, pilihan ketiga dalam draf 2018, di bawah kontrak dengan gaji yang dijamin sama seperti Mayfield. Pasukan Mayfield seterusnya pastinya tidak akan membayar semua itu, terutamanya kerana satu-satunya alternatif Cleveland untuk mengekalkannya dalam senarai (dan pencinta huru-hara harus mengakar untuk keputusan itu) akan memotongnya, meminta orang lain membayarnya minimum $1.035 juta, dan memaksa Cleveland membayar kira-kira $17.7 juta untuk dia bermain untuk orang lain.

Gosok adalah masa. The Browns boleh mencangkung di Mayfield, menangguhkan peluangnya untuk berlindung dengan betul di tempat lain. Bagaimanakah Mayfield akan bertindak balas? Adakah ia akan menjadikannya lebih cenderung untuk menerima perdagangan ke mana-mana sahaja? Atau adakah dia akan memutuskan bahawa dia akan hadir untuk segala-galanya, memburukkan lagi gangguan yang akan wujud oleh kehadirannya yang berlarutan — pada masa pasukan itu sudah mempunyai 22 gangguan di kedudukan paling penting dalam senarai?

Cabot mengatakan bahawa perpindahan Mayfield ke Mayberry “boleh berlaku dalam beberapa minggu akan datang.” Dua minggu dari hari ini, draf itu akan datang dan hilang. Dan mungkin, hanya mungkin, petunjuk samar-samar Panthers mahukan Mayfield pada satu ketika dalam dua minggu akan datang bertujuan untuk menghalang pasukan lain daripada berfikir bahawa Panthers akan menyasarkan quarterback dengan pilihan keseluruhan keenam dalam draf – atau pada kedudukan yang lebih rendah. spot jika mereka akhirnya berdagang turun.

Jika semuanya gagal, mereka boleh berdagang untuk pemain yang menerimanya Robby Anderson telah pun menjelaskannya dia tidak mahu dalam pasukan.

Mungkin pencinta huru-hara tidak sepatutnya menarik Browns untuk mengekalkan Mayfield, tetapi menghantarnya ke Carolina.

We want to say thanks to the author of this article for this incredible web content

Panthers dilaporkan mempunyai “landasan dalam” untuk mendaratkan Baker Mayfield – ProFootballTalk


Take a look at our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/