Patrick Mahomes mengenai komen Tyreek Hill: ‘Saya agak terkejut’

Melainkan anda telah tinggal di bawah batu, anda mungkin pernah mendengar tentang brouhaha bekas Ketua-ketua Bandar Kansas penerima luas Tyreek Hill bermula awal bulan ini apabila dia berkata pada podcast baharunya itu Lumba-lumba Miami quarterback Tua Tagovailoa adalah hantaran yang lebih tepat daripada quarterback Chiefs Patrick Mahomes.

Seperti yang dijangka, media sosial dibakar dengan wacana mengenai dakwaan aneh Hill. Dan ini bukan satu-satunya bom yang Hill jatuhkan dalam podcast sulungnya.

Ejen Hill, Drew Rosenhaus, juga menyindir bahawa Chiefs sengaja menyekat statistik Hill pada 2021 untuk mengekalkan harganya supaya mereka boleh melanjutkannya pada jumlah dolar yang lebih rendah. Menurut Rosenhaus, ini adalah sebahagian daripada sebab Hill meminta perdagangan. Hill, bagi pihaknya, menafikan dakwaan itu, tetapi hakikatnya tetap bahawa ia dibuat oleh kemnya.

Komen Rosenhaus dan Hill adalah dilindungi oleh Pete Sweeney kami sendiri pada masa ia dibuat.

Sebagai Brandon Kiley kami cepat disebut di Twitter, Hill menamatkan musim dengan 160 sasaran (ketujuh dalam NFL) dan 111 penerimaan (ketiga dalam NFL). Dia juga menamatkan dengan 10 atau lebih sasaran dalam empat daripada tujuh perlawanan terakhir yang dimainkannya sebagai penerima Ketua (termasuk pasca musim). Dalam dua perlawanan tanpa 10 atau lebih sasaran, dia bermain dalam 42% pukulan serangan atau kurang.

Ia harus dikatakan: idea bahawa ketua jurulatih Andy Reid atau quarterback Patrick Mahomes bersekongkol mengatasi statistik Hill adalah tidak masuk akal. Ketua-ketua telah mengekalkan mereka mahu mengekalkan Hill sehingga pasaran penerima yang luas meletupdi mana mereka menukar rancangan yang memihak kepada fleksibiliti pasukan.

Sehingga kini, Mahomes membisu mengenai isu itu, tetapi semuanya berubah pada petang Khamis. Beliau bercakap mengenai perkara itu buat kali pertama di podium selepas kem mini wajib.

“Saya agak terkejut,” kata Mahomes. “Kami suka Tyreek di sini. Kami sentiasa menyayanginya, dan kami masih menyayanginya.”

Mahomes seterusnya berkata bahawa Hill tidak pernah menyebut sebarang kekecewaannya kepadanya – termasuk apabila kedua-duanya bercakap secara bersemuka bulan lalu.

“Saya bercakap dengannya di Formula 1 di Miami pada Mei dan semuanya kelihatan baik-baik saja,” dakwa Mahomes.

Melakukan yang terbaik untuk memastikan ia bergaya, Mahomes berkata bahawa Hill membuat pengisytiharan ini untuk menjana buzz di sekitar podcastnya.

“Saya pasti ia ada kaitan dengan usaha untuk melancarkan podcastnya,” katanya.

Apabila dia ditanya sama ada dia fikir statistik Hill ditindas, Mahomes mempertahankan kesalahan ketua jurulatih Andy Reid, berkata bahawa cara Chiefs bermain bola sepak tidak tertumpu kepada mana-mana pemain tertentu.

“Tyreek adalah pemain yang unik,” akui Mahomes. “Tetapi seperti yang anda tahu, dalam kesalahan jurulatih Reid, ia memerlukan seluruh pasukan. Kesalahan ini berlaku sebelum saya sampai di sini. Kesalahan ini berlaku semasa saya masih muda. Koboi Dallas peminat yang menonton Philidelphia Eagles membelasah Cowboys. Ia adalah satu kesalahan yang melibatkan lebih daripada seorang pemain, dan itu termasuk saya sendiri.

“Perkara yang saya suka tentang Tyreek ialah dia mahu menang, dan saya rasa seperti liputan yang kami perolehi. Pertahanan mengambil kiranya, jadi kami terpaksa pergi ke tempat lain.”

Perancang permainan dijangka mahukan bola di tangan mereka, tetapi seperti yang dinyatakan oleh Mahomes, kejayaan pasukan perlu datang sebelum pencapaian peribadi.

“Kami memenangi perlawanan bola sepak,” kata Mahomes, “terutamanya pada penghujung musim.”

Mengenai bagaimana kenyataan Hill mempengaruhi Mahomes secara peribadi, quarterback Chiefs berkata bahawa Hill hanya cuba memikat dirinya kepada pangkalan peminat baharu.

“Dia cuba untuk menunjukkan bahawa dia suka di mana dia berada di Miami. Dia menyayangi rakan sepasukannya,” katanya.

Mahomes boleh kurang mengambil berat tentang siapa yang anda fikir quarterback yang lebih baik atau lebih tepat — baginya, itu semua white noise.

“Ia tidak sampai kepada saya sama sekali,” kata Mahomes. “Pada penghujung hari, ia hanya pergi ke sana dan bermain bola sepak. Anda membiarkan orang lain bercakap tentang siapa yang terbaik dan semua jenis perkara yang berbeza.

“Selagi kami berada dalam perlawanan bola sepak dan kami meletakkan mata, saya fikir saya menjalankan tugas saya dengan cara yang betul. Saya tidak perlu mempunyai ketepatan terbaik dan peratusan penyiapan terbaik di dunia. selagi kami menjaringkan gol ke bawah dan memenangi Super Bowl, saya akan menerimanya.”

Sejak 2018, Mahomes mendahului semua quarterback dalam NFL dalam kemenangan dengan 49. The Chiefs telah memenangi enam gelaran AFC West berturut-turut dan telah muncul dalam empat berturut-turut. Kejohanan AFC permainan.

Tiada siapa yang melakukannya dengan lebih baik apabila ia datang untuk menang, dan itu sahaja yang Mahomes ambil berat.
We want to say thanks to the writer of this write-up for this remarkable content

Patrick Mahomes mengenai komen Tyreek Hill: ‘Saya agak terkejut’


You can find our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/