Pecahan Insta Chiefs lwn Chargers: Kansas City mendapat kemenangan hebat

Markah akhir: Ketua-ketua Bandar Kansas 27, Pengecas Los Angeles 24

Ia adalah malam yang panjang, tetapi Chiefs telah menang dalam pertarungan perdana yang kejam menentang saingan AFC Barat. The Chiefs terpaksa menahan serangan agresif Chargers sebelum merancang kebangkitan separuh masa kedua untuk memastikan permulaan 2-0 pada musimnya. Pertahanan datang dengan cara yang hebat — dan memberikan detik perubahan permainan.

Kesalahan (Talon Graff)

Kesalahan Kansas City telah diuji sepanjang permainan oleh pertahanan Los Angeles yang diolah semula (dan lebih baik). Joey Bosa dan Khalil Mack menerajui tergesa-gesa hantaran yang terus menimbulkan masalah. Walaupun barisan serangan membenarkan hanya satu guni, tekanan Pengecas jelas dan nyata. Quarterback Patrick Mahomes terpaksa melakukan banyak perkara untuk memastikan permainan terus hidup dan mendapatkan bola di bawah padang. Tanpa pertahanan yang datang melalui pilihan enam besar, permainan ini mungkin berakhir dengan jauh berbeza.

Permainan larian pada dasarnya tidak wujud; pasukan itu hanya mengumpul 92 ela. Jumlah itu meningkat dengan larian suku keempat sepanjang 52 ela yang dijalankan oleh Clyde Edwards-Helaire yang membawa kepada gol padang yang menutup permainan. Edwards-Helaire mengetuai jawatankuasa dalam membawa dengan lapan untuk 74 ela. Jerick McKinnon menambah 12 pada empat pembawa — dan sebagai penerima, dapat menjaringkan gol pendaratan pertama Chiefs. Untuk minggu kedua berturut-turut, Edwards-Helaire juga berkesan sebagai penerima, mengangkut empat hantaran sejauh 44 ela.

Rookie berlari ke belakang Isiah Pacheco hanya mempunyai dua sentuhan untuk enam ela bergegas. Dia mempunyai peluang untuk menumbuk dalam jaringan berhampiran garisan gol tetapi dihalang. Kami tidak melihat lebih banyak daripadanya selepas itu. Dia, bagaimanapun, dapat melangkah masuk dan membuat beberapa blok yang bagus untuk membantu barisan serangan dalam perlindungan hantaran.

Justin Watson yang dikasihi pramusim menjaringkan gol pada saat penting dalam permainan, membuat rebutan bagus ke atas bek penjuru Chargers JC Jackson untuk jaringan 41 ela yang mengekalkan Ketua dalam tiga mata. Walaupun Los Angeles melakukan kerja yang baik untuk mengawalnya, Travis Kelce adalah penerima terkemuka dengan 51 ela cengkaman dalam detik-detik besar. Topi kepada Mecole Hardman, yang membuat permainan ketika Kansas City benar-benar memerlukannya, menghasilkan tiga tangkapan sejauh 49 ela.

Walaupun ia bukan hasil yang besar daripada pelanggaran, ia cukup untuk mendapatkan kemenangan.

Pemain Serangan Permainan: Quarterback Patrick Mahomes

Mahomes berlari-lari sepanjang petang, cuba mengelak tergesa-gesa melewati Chargers yang sengit. Walaupun dalam tekanan, Mahomes masih melengkapkan 24 untuk 35 untuk 235 ela dan dua hantaran mendarat. Dia adalah nadi untuk keseluruhan kesalahan, merekayasa semua pengeluaran yang kami lihat. Malam Khamis ialah persembahan MVP dari No. 15.

Pertahanan (Bryan Stewart)

Sungguh pelik, perjalanan liar.

Selepas separuh masa pertama di mana ia merasakan Kansas City benar-benar dikalahkan — dan pertahanannya menunjukkan keupayaan sifar untuk menangani pembawa bola atau menutup penerima lebar Pengecas Mike Williams — pasukan itu masih ketinggalan dengan hanya tiga mata pada masa rehat.

Pada malam di mana serangan tidak pernah kelihatan bertapak atau rentak, pertahanan akhirnya menyelamatkan hari pada separuh masa kedua. Dengan kedua-dua pasukan kelihatan sangat kepenatan, pilihan enam pilihan pertama Jaylen Watson yang baru-baru ini telah mengubah keputusan permainan. Lelaki muda itu telah melangkah masuk untuk mendapatkan Trent McDuffie yang cedera – dan dihantar. Dia 100% kelihatan sebagai pemain yang sangat mantap.

Pada separuh masa pertama, barisan pertahanan Chiefs mencetuskan sedikit tekanan kepada quarterback Chargers, Justin Herbert — tetapi pada separuh masa kedua, kedua-dua pemain itu (dan penonton) mula bersemangat. Diketuai oleh Chris Jones, unit itu benar-benar mula memukul Justin Herbert cukup untuk menimbulkan sedikit ketidakselesaan. Malangnya untuk Herbert, nampaknya dia cedera oleh salah satu pukulan itu.

Menangani terus menjadi masalah keseluruhan terbesar. Sebahagian daripada ini adalah kerana ia adalah awal musim — masa dalam setahun apabila semua pasukan cenderung bergelut dengan terjahan. Tetapi ia masih perlu mendapatkan banyak lebih baik — atau ia akhirnya akan merugikan permainan pasukan. Begitu juga dengan penalti di peringkat menengah; Penjuru belakang Rashad Fenton mempunyai beberapa.

Kisah permainan – dan mengapa pertahanan akhirnya menjadi unit yang membantu pasukan menang – sekali lagi menjadi pertahanan ketiga ke bawah. Unit ini telah menggabungkan dua minggu berturut-turut output statistik yang sangat baik pada penurunan lewat. Pada hari Khamis, Chargers berada 5 daripada 16 di tempat ketiga di bawah. Mereka melakukan 4-untuk-4 pada tempat keempat, tetapi kebanyakannya datang sangat lewat dalam permainan — apabila ia hampir tidak dapat dicapai.

Pemain pertahanan permainan: Tackle pertahanan Chris Jones

Jones meningkat sebagai pemain terbaik unit pertahanan untuk memberikan tenaga, kepimpinan — dan yang paling penting — dua karung pada separuh masa kedua. Dia juga mempunyai pesongan hantaran yang besar.


Ia masih awal musim – dan kedua-dua pertahanan dan serangan telah menunjukkan banyak yang boleh mereka perbaiki. Memandangkan pasukan itu kini 2-0 (dan baru sahaja menewaskan saingan AFC Barat yang paling sengit), itu adalah satu cadangan yang menakutkan.

We would like to give thanks to the author of this article for this outstanding web content

Pecahan Insta Chiefs lwn Chargers: Kansas City mendapat kemenangan hebat


You can find our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/