Pegawai luar ais NHL terkena kaca di TD Garden kini pulih di rumah

Seorang pegawai luar ais NHL yang terkena kaca plexiglass yang tercabut di TD Garden semasa perlawanan playoff Boston Bruins kini pulih di rumah, menurut liga. Naib presiden kanan komunikasi NHL, John Dellapina, memberitahu NewsCenter 5 bahawa Joe Foley dibenarkan keluar dari hospital sejurus selepas diperiksa pada malam Jumaat.”Dia sudah pulang dan semakin pulih dan kami berharap dapat melihatnya kembali di jawatannya nanti dalam siri ini,” tulis Dellapina dalam e-mel kepada NewsCenter 5. Panel plexiglass jatuh di atas. of Foley beberapa saat selepas Bruins mendahului 3-1 ke atas Carolina Hurricanes dalam tempoh kedua Permainan 3. Jurulatih dari kedua-dua pasukan segera bergegas untuk membantu Foley, dan pengusung dibawa ke atas ais dan rawatan lanjut diberikan kepada pegawai itu. . Orang ramai bertepuk tangan apabila Foley diletakkan di atas pengusung dan diambil dari ais untuk rawatan perubatan. Dia sedar, berjaga-jaga dan bergerak. Siaran NESN berkata Foley bekerja sebagai penyelaras tamat masa, pegawai yang menyelaraskan masa tertentu tamat masa televisyen dan rehat komersial diambil semasa permainan. “Pemikiran kami adalah dengan pegawai luar ais NHL yang cedera,” kata Bruins dalam tweet. “Kami menyampaikan ucapan selamat kami kepadanya.” Jurucakap NHL berkata Foley telah dibawa ke Hospital Besar Massachusetts berdekatan untuk pemerhatian. Permainan disambung semula dengan seorang pegawai polis di tempat duduk untuk mengekalkan penghalang antara kaca dan kipas.

Seorang pegawai luar ais NHL yang terkena kaca plexiglass yang tercabut di TD Garden semasa perlawanan playoff Boston Bruins kini pulih di tempat sendiri, menurut liga.

Naib presiden kanan komunikasi NHL, John Dellapina, memberitahu NewsCenter 5 bahawa Joe Foley dikeluarkan dari hospital sejurus selepas diperiksa pada malam Jumaat.

“Dia sudah pulang dan semakin pulih dan kami berharap dapat melihatnya kembali di jawatannya nanti dalam siri ini,” tulis Dellapina dalam e-mel kepada NewsCenter 5.

Panel plexiglass jatuh di atas Foley sejurus selepas Bruins mendahului 3-1 ke atas Carolina Hurricanes dalam tempoh kedua Permainan 3.

Jurulatih dari kedua-dua pasukan segera bergegas untuk membantu Foley, dan pengusung dibawa ke atas ais dan rawatan perubatan lanjut diberikan kepada pegawai itu.

Orang ramai bertepuk tangan apabila Foley diletakkan di atas pengusung dan diambil dari ais untuk rawatan perubatan. Dia sedar, berjaga-jaga dan bergerak.

Siaran NESN berkata Foley bekerja sebagai penyelaras tamat masa, pegawai yang menyelaraskan masa tertentu tamat masa televisyen dan rehat komersial diambil semasa permainan.

“Pemikiran kami adalah dengan pegawai luar ais NHL yang cedera,” kata Bruins dalam tweet. “Kami menghantar ucapan selamat kepada beliau.”

Jurucakap NHL berkata Foley telah dibawa ke Hospital Besar Massachusetts berdekatan untuk pemerhatian.

Permainan disambung semula dengan seorang pegawai polis di tempat duduk untuk mengekalkan penghalang antara kaca dan kipas.

Kandungan ini diimport daripada Twitter. Anda mungkin boleh mencari kandungan yang sama dalam format lain, atau anda mungkin boleh mendapatkan lebih banyak maklumat, di tapak web mereka.

Kandungan ini diimport daripada Twitter. Anda mungkin boleh mencari kandungan yang sama dalam format lain, atau anda mungkin boleh mendapatkan lebih banyak maklumat, di tapak web mereka.We wish to say thanks to the writer of this short article for this incredible material

Pegawai luar ais NHL terkena kaca di TD Garden kini pulih di rumah


We have our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/