Peguam wanita merobek Jerry Jones, menafikan konspirasi

Peguam untuk pembantu kongres berusia 25 tahun yang mengatakan Jerry Jones adalah bapa kandungnya mengecam pemilik Dallas Cowboys pada hari Rabu, mengatakan dia “dengan niat jahat menuduh anak perempuannya memeras ugut” dan dengan tegas menafikan dia adalah sebahagian daripada “konspirasi untuk mengeksploitasinya. “

“Lebih mendukacitakan ialah Encik Jones telah membongkok begitu rendah sehingga cuba mengaitkan tuntutan Alexandra dengan anak perempuannya yang lain, Charlotte Jones, bercerai sehingga kehilangannya di antara banyak skandalnya,” Andrew A. Bergman dan Jay K. Gray, Peguam Dallas untuk Alexandra Davis, dalam satu kenyataan.

Davis ialah wanita yang mendakwa Jones adalah bapa kandungnya dalam tuntutan mahkamah yang difailkan di mahkamah Dallas pada 3 Mac.

Pada hari Isnin, peguam Jones, dalam surat 10 Mac, meminta Shy Anderson, bekas suami anak perempuannya Charlotte, untuk mengekalkan bukti semua komunikasi yang dia ada dengan sejumlah besar orang, termasuk salah seorang peguam untuk Davis, untuk kemungkinan dakwaan bahawa dia telah cuba memeras wang Jones.

“Alexandra tidak bersekongkol dengan sesiapa pun untuk mendedahkan banyak sekali skandal berkaitan Jerry Jones dan Dallas Cowboys,” tulis Bergman dan Gray. “Alexandra tidak tahu dan tidak pernah bercakap dengan Shy Anderson, sama seperti dia tidak pernah mempunyai bapanya.”

Pada hari Isnin, peguam Jones meminta hakim untuk menolak tuntutan Davis, mendakwa bahawa dia terlibat dalam salah satu daripada “berbilang percubaan peras ugut wang” terhadapnya dan Cowboys. Tuntutan itu mendakwa Davis telah menyerahkan draf tuntutan mahkamah kepada Jones pada tarikh yang tidak ditentukan dan bertanya sama ada dia akan “membuat perjanjian” untuk “memastikan bahawa dia tidak akan dikenal pasti secara terbuka atau persendirian” sebagai bapanya.

Dalam kenyataan 428 perkataan yang dikeluarkan kepada ESPN, peguam Davis pada hari Rabu sekali lagi menegaskan bahawa anak guam mereka tidak bermotifkan wang dan dia tidak pernah meminta Jones atau wakilnya untuk satu dolar. Mereka berkata Davis hanya mahu hakim menarik balik perjanjian yang dibuat oleh Jones dan wakilnya serta ibu Davis, Cynthia Davis Spencer, ketika dia berusia 1 tahun untuk tujuan diiktiraf secara sah sebagai anak perempuan Jones.

Peguam mendakwa bahawa Jones “telah menjauhi dan akibatnya trauma” Davis.

“Selepas bertahun-tahun menderita, malu, perasaan ditinggalkan, dan kini berhadapan dengan penyakit yang boleh membawa maut kepada ibunya, Alexandra mahu diakui secara sah,” tulis Bergman dan Gray. “Dia hanya mahu ayahnya disenaraikan dalam sijil kelahirannya dan bebas daripada menyembunyikan siapa dirinya.”

Peguam peribadi Jones, Levi McCathern II dan Charles L. Babcock, dan jurucakap Jones, Jim Wilkinson, tidak segera menjawab permintaan untuk mengulas pada hari Rabu.

Bergman dan Gray menyatakan bahawa pemfailan Jones di mahkamah pada hari Isnin tidak menafikan secara khusus bahawa Davis adalah anak perempuannya, dan mereka mencabar Jones “untuk menafikan secara terbuka bahawa Alexandra adalah anak perempuannya.”

Mereka juga mencabar Jones untuk mengemukakan sebarang bukti bahawa Davis telah cuba memerasnya atau menafikan bahawa dia “cuba mengikat seorang kanak-kanak kepada perjanjian bertulis yang menghalangnya daripada memaklumkan orang ramai siapa bapanya.”

Jones telah menolak untuk membincangkan secara terbuka dakwaan itu. Pada hari Isnin, semasa menghadiri mesyuarat tahunan pemilik NFL di Palm Beach, Florida, Jones memanggil tuntutan Davis sebagai “isu peribadi.”

Davis, yang kini bekerja sebagai pembantu kepada Rep. AS Ronny Jackson, R-Texas, dan bekerja sebagai pembantu di Rumah Putih Trump, juga tidak mengatakan apa-apa secara terbuka mengenai tuntutannya.

Aduan awal Davis mengatakan bahawa dia telah “menjalani hidupnya tanpa bapa dan secara rahsia dan dalam ketakutan jika dia memberitahu sesiapa siapa bapanya, dia dan ibunya akan kehilangan sokongan kewangan atau lebih teruk lagi.”

Jones didakwa telah membayar $375,000 kepada Spencer, yang menurut tuntutan mahkamah itu dipujuk oleh Jones pada 1995 ketika dia bekerja di kaunter tiket American Airlines di Little Rock, Arkansas.

“Walaupun kehilangan seorang bapa sepanjang hidupnya, Alexandra adalah seorang wanita muda yang bijak, rajin, berpendidikan tinggi, yang kebetulan merupakan anak perempuan Encik Jones yang dirampas, rahsia, tersembunyi, tidak dikenali,” tulis peguam Davis pada penghujungnya. kenyataan mereka hari Rabu. “Alexandra bukan skandal, dan dia bukan peras ugut.”

We want to thank the author of this post for this remarkable material

Peguam wanita merobek Jerry Jones, menafikan konspirasi


Find here our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/