Pemain Bola Sepak Negeri San Jose Maut Dilanggar Bas Sekolah Ketika Menunggang Skuter

Seorang pemain bola sepak Universiti Negeri San Jose meninggal dunia pagi Jumaat apabila dia dilanggar bas sekolah ketika menunggang skuter elektrik berhampiran kampus, kata pegawai.

Camdan McWright, seorang pelajar baru berusia 18 tahun dari California Selatan, telah diserang kira-kira 6:50 pagi di kawasan jalan South 10th dan East Reed, kata polis.

“Kami kehilangan seorang pemuda yang menakjubkan secara tragis pagi ini,” kata jurulatih bola sepak Negeri San Jose Brent Brennan dalam satu kenyataan. “Camdan mempunyai masa depan yang cerah di hadapannya dan semua orang dalam komuniti ini yang berpeluang meluangkan masa bersamanya tahu itu. Kami masih cuba menangani berita tragedi ini, dan menghargai sokongan semua orang semasa masa sukar ini. Fikiran kami dan doa bersama keluarga McWright dan saya mahu mereka tahu kita semua ada di sini untuk mereka. Camdan akan sentiasa berada di hati kita dan dia akan sangat dirindui.”

Universiti Negeri San Jose

Camdan McWright

Terdapat 14 pelajar, dalam lingkungan umur 14 hingga 17 tahun, berada di dalam bas pada masa perlanggaran, tetapi tiada seorang pun daripada mereka cedera, menurut Peronda Lebuhraya California, yang mempunyai bidang kuasa ke atas kemalangan yang melibatkan bas sekolah.

Memetik siasatan awal, Pegawai CHP Ross Lee berkata McWright, yang menunggang skuter ke utara di jalan ke-10, “mengembara ke laluan bas” ketika ia menuju ke timur di Reed Street.

“Sesetengah saksi di tempat kejadian memberi kenyataan bahawa lalu lintas yang bergerak di Reed pada masa itu mempunyai lampu hijau, tetapi itu masih sesuatu yang perlu kami sahkan dan itu akan menjadi sebahagian daripada siasatan kami,” kata Lee.

Video pengawasan yang disemak oleh NBC Bay Area menunjukkan apa yang kelihatan seperti McWright sedang menyalakan lampu merah pada skuter itu.

Pemandu bas itu bekerjasama dengan siasatan, kata Lee.

Polis pada mulanya berkata mangsa adalah seorang penunggang basikal.

Kaunselor akan disediakan kepada pelajar dan atlet pelajar, kata universiti itu.

“Kehilangan pelajar kami amat menyayat hati dan memusnahkan komuniti Negeri San José kami,” kata Presiden universiti Steve Perez dalam satu kenyataan. “Kami bersedih untuk Camdan, keluarga, rakan, rakan sepasukan, dan keluarga Spartan. Kami bersedih bersama dan akan memberikan semua sokongan yang diperlukan oleh keluarga Camdan, pelajar kami dan program bola sepak kami untuk membantu mengharungi masa tragis ini.”

Perlawanan bola sepak Negeri San Jose seterusnya dijadualkan pada 3 petang Sabtu di New Mexico. Sehingga lewat pagi Jumaat, pihak universiti berkata peraduan itu “masih belum selesai.”

“SJSU akan melakukan yang terbaik untuk atlet pelajar,” kata universiti itu.We would like to give thanks to the writer of this post for this remarkable web content

Pemain Bola Sepak Negeri San Jose Maut Dilanggar Bas Sekolah Ketika Menunggang Skuter


Discover our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/