Pemerhatian kem mini Bears: Padang, kesalahan masih jauh lagi

HUTAN TASIK – Semasa latihan terakhir OTA, kesalahan Bears menghadapi masalah untuk mendapatkan daya tarikan.

Ia hampir sama pada hari Selasa semasa latihan kem mini wajib pertama di Dewan Halas.

Dengan kehadiran pengadil, ketua jurulatih Matt Eberflus memilih untuk membuang permainan skrip dan membiarkan kesalahannya menyerang pertahanan untuk mensimulasikan suasana seperti permainan.

Urutan lapan permainan itu bermula dengan Justin Fields memukul Darnell Mooney pada laluan persimpangan untuk mendapatkan pick-up yang baik.

Permulaan palsu pada terjahan kiri rookie Braxton Jones meletakkan serangan di belakang kayu. Tetapi Fields mendapat serangan daripada masalah, memukul lari ke belakang David Montgomery pada hantaran ayunan untuk mendapatkan keuntungan singkat sebelum menyambung dengan Equanimeous St. Brown dengan condong untuk permainan chunk.

Kemudian, kesalahan itu terhenti.

Fields melakukan balingan tidak lengkap untuk Velus Jones Jr. ke bawah sebelah kiri, dan pertahanan meledakkan lambungan kepada Khalil Herbert pada permainan seterusnya untuk menyediakan tempat ketiga dan panjang. Medan yang bersambung dengan St. Brown di laluan lencong yang jaraknya 1 ela daripada kayu. The Bears mengejarnya pada keempat-dan-1, tetapi garisan serangan telah disiulkan untuk permulaan palsu yang menamatkan tempoh.

Eberflus menyatakan Fields dan kesalahan itu masih sangat awal dalam pemasangan. Itu dan sifat amalan tidak berlapik boleh membawa kepada lebih banyak kesilapan daripada yang anda mungkin lihat dalam amalan di mana permainan larian adalah ancaman yang sah.

“Saya hanya akan mengatakan bahawa kami akan terus berusaha untuk menjadi lebih baik dalam segala-galanya—gerak kaki, masa dan terus berusaha,” kata Eberflus mengenai Fields dan kesalahan itu. “Saya rasa sedikit perkara itu adalah kerana anda tidak mempunyai banyak hantaran dalam persekitaran ini kerana anda tidak benar-benar menjalankan bola. Ia hampir menjadi hampir seperti kem lulus kadang-kadang kerana anda sedang mengusahakan permainan lulus anda, kerana sifat perniagaan.

“Jadi, saya rasa tingkap itu akan menjadi lebih jelas dan lebih terbuka sebaik sahaja kita memakai pad, jadi saya teruja untuk melihatnya.”

Medan berakhir dengan regangan yang sukar dalam bahagian latihan 11 lawan 11.
Ia dibuka dengan Jaylon Johnson melompat keluar laluan yang dimaksudkan untuk Nsimba Webster dan membawanya kembali untuk apa yang sepatutnya menjadi pilihan enam.

Fields kemudiannya mendapat hantaran yang dipukul oleh Micah Dew-Treadway sebelum terlepas pada percubaan seterusnya untuk menamatkan urutan kasar.

“Bagaimana anda bertindak balas?” Eberflus berkata apabila ditanya apa yang dia mahu lihat dari Fields selepas drama itu. “Melantun kembali. Melantun kembali. Kita semua akan terjatuh, bukan? Setiap seorang daripada kita. Kita semua akan jatuh dalam kehidupan. Apa yang awak buat? Melantun kembali. Bangun sahaja, permainan seterusnya.

“Itulah yang saya mahu lihat daripada semua pemain kami, dan itu penting. Kita semua akan mengalami kesusahan. Anda perlu meningkatkan dan pergi ke permainan seterusnya. Itulah yang saya mahu lihat daripada dia dan seluruh pasukan juga.”

Kesalahan Beruang telah tersekat dalam sesi yang dapat dilihat oleh media. Tetapi beberapa perjuangan mereka boleh menjadi hasil daripada menghadapi pertahanan yang nampaknya telah membeli semua intensiti Eberflus, sepanjang masa.

“Sudah tentu banyak,” kata Mooney apabila ditanya bagaimana pertahanan mencabar kesalahan itu. “Kami menyedari bahawa beberapa minggu pertama apabila mereka mengeluarkan bola, menumbuk bola keluar, berada di mana-mana. Cara mereka berlari ke arah bola, ia membuatkan anda menjerit dan mahu tamat ke zon akhir kerana anda mempunyai lelaki yang menjerit ke arah anda dan berlari ke arah anda.

“Itu pasti membantu kami. Hanya dapat menyelesaikan dan memahami bahawa lelaki akan terus datang.”

Fields mengakui dia dan kesalahan itu masih jauh untuk ditempuhi tetapi bertegas mereka akan bersedia apabila Minggu 1 tiba.

“Saya fikir, bagi saya, ia bukan melakukan kesilapan yang sama dua kali,” kata Fields. “Jika anda membuat satu kesilapan itu dalam permainan, jangan buat lagi. Jika anda akhirnya terus menjadi lebih baik dan terus berkembang, ia akan mengurangkan kesilapan setiap hari, dan sudah tentu, anda akan berada di tempat yang anda mahukan.”

Nota lain dari Hari 1 kem mini wajib:

— Robert Quinn tidak hadir pada hari Selasa. Eberflus nampaknya kecewa pemain veteran yang memilih untuk tidak hadir tetapi berkata dia akan menyerahkan kepada pengurus besar Ryan Poles untuk menyelesaikannya. Ketiadaan itu tidak dimaafkan.

— Pengawal serangan Dakota Dozier terpaksa diketepikan daripada latihan kerana kecederaan kaki. Dozier, yang dijangka bersaing untuk tempat permulaan kanan penjaga, melihat aksi terutamanya sebagai sandaran meninggalkan pengawal sebelum kecederaannya.

— Barisan serangan rentetan pertama Bears pada hari Selasa menyaksikan Braxton Jones di terjahan kiri, Cody Whitehair di penjaga kiri, Lucas Patrick di tengah, Sam Mustipher di penjaga kanan, dan Larry Borom di terjahan kanan. Teven Jenkins bekerja sebagai tekel kanan pasukan kedua.

Eberflus berkata Bears akan kekal dengan penjajaran itu untuk baki kem mini sebelum memutuskan cara untuk bergerak ke hadapan menuju ke kem latihan.

“Jadi, kami hanya menilai bakat lelaki, menilai tahap kemahiran mereka, dan meneruskan dari sana,” kata Eberflus. “Anda mahu mula mengasahnya. Lelaki mendapat rupa yang sama sepanjang masa, ‘Saya bermain dengan betul, saya bermain tekel yang betul,’” dan mendapatkan rupa yang sama, mekanik yang sama, boleh dikatakan. Mekanik teknikal untuk memainkan kedudukan. Kami mahu mempertingkatkannya; cepat lagi baik. Kami tidak mempunyai jawapan sekarang.”

— Jaquan Brisker juga memilih Fields, tetapi yang ini adalah pada penerima Dazz Newsome yang membiarkan bola melantun dari tangannya dan ke dalam pelukan keselamatan baru Bears.

— Kyler Gordon dan Al Quadin-Muhammad hadir tetapi tidak menyertai latihan.

— Rod Marinelli menyaksikan latihan pada hari Selasa dan akan bercakap dengan pasukan pada hari Rabu.

Klik di sini untuk mengikuti Podcast Bawah Pusat.

Muat turun

Muat turun MyTeams Hari Ini!
1655283236 992 Fields menawarkan penilaian yang jujur ​​terhadap kemajuan serangan Bears

We wish to say thanks to the author of this write-up for this remarkable material

Pemerhatian kem mini Bears: Padang, kesalahan masih jauh lagi


You can find our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/