Pemerhatian OTA Eagles: Pandangan pertama kami tentang AJ Brown

The Eagles berada di padang latihan pada hari Jumaat untuk ketiga daripada enam latihan OTA mereka … dan kami perlu menonton!

Satu tema semasa Nick Sirianni sebagai ketua jurulatih telah mengutamakan kesihatan dan keselamatan pemain. Itulah sebabnya mereka mengambil mudah musim bunga ini. Dan itulah sebabnya latihan hari Jumaat — yang paling sukar dalam minggu itu — masih hanya sekitar 55 minit dan tidak termasuk kerja 11 lawan 11.

Namun, terdapat pemerhatian yang perlu dilakukan:

1. Hari Jumaat adalah pandangan pertama kami secara langsung pada AJ Brown yang luas. Walaupun Brown dan Jalen Hurts berkawan baik, mereka masih berusaha membina hubungan di lapangan. Semasa Hurts memukul Brown pada hantaran pendek pada awal bahagian 7 lawan 7, mereka terlepas dua bola dalam. Pada yang pertama, Hurts under melemparkan Brown selepas langkah yang gagap; pada satu itu, Brown menjadi pertahanan dan terpaksa mengetuk bola dari Darius Slay. Selepas permainan itu, Brown memberitahu Hurts jika dia akan merinduinya, merinduinya dengan mendalam. Jadi pada yang seterusnya, Hurts menghantar satu pos udara di luar jangkauan Brown. Jadi mereka masih mengusahakannya. Jauh lagi sebelum Minggu 1.

2. Selain itu, Hurts mempunyai hari yang sangat kuat, melengkapkan kebanyakan hantarannya. Hurts mempunyai beberapa lontaran tajam pada hari Jumaat. Salah seorang daripada mereka pergi ke sandaran ketat Jack Stoll yang membuat tangkapan yang bagus melalui beberapa lalu lintas. Walaupun dalam permainan, dia mungkin berada dalam bahaya selepas tangkapan.

3. Isaac Seumalo nampaknya mendapat celah pertama di tempat pengawal yang betul dan berada dalam peranan itu pada hari Jumaat. Sudah tentu, tiga pemain permulaan di barisan serangan (Jordan Mailata, Jason Kelce, Lane Johnson) tidak berada di latihan sukarela. Jadi ini ialah OL pasukan pertama pada hari Jumaat:

LT: Andre Dillard
LG: Landon Dickerson
C: Cam Jurgens
RG: Isaac Seumalo
RT: Jack Driscoll

Jadi adalah penting untuk ambil perhatian bahawa sementara Seumalo berkemungkinan mendapat celah pertama pada tugas pengawalan yang betul, Jurgens dan Driscoll (dua calon lain) berada di tempat lain dengan yang lain.

4. Mengenai pertahanan dalam latihan 7 lawan 7, Eagles mempunyai Darius Slay, James Bradberry, Avonte Maddox, Anthony Harris dan Marcus Epps di bahagian kedua; tiada kejutan di sana. Di barisan, dua orang teratas mereka pada kebanyakan petang ialah TJ Edwards dan Kyzir White, walaupun Nakobe Dean mendapat wakil di MIKE dan Davion Taylor bercampur di WILL. The Eagles mengekalkannya untuk nickel pada 7-on-7s ini jadi tiada Haason Reddick di luar sana di SAM.

5. Penerima Deon Cain membuat beberapa tangkapan yang bagus semasa 7-on-7s. Satu datang pada bola dalam daripada Hurts apabila Cain menewaskan Slay dalam liputan. Saya tidak akan terlalu risau tentang Slay, tetapi ia adalah saat yang baik untuk Cain. Bekas pilihan pusingan keenam dari Clemson menyertai Eagles dalam skuad latihan tahun lepas. Dia pada mulanya digubal oleh Colts apabila Nick Sirianni menjadi penyelaras serangan mereka.

6. Penjuru penjuru tahun kedua Zech McPhearson mempunyai pemecahan hantaran yang bagus semasa bekerja dengan pasukan kedua. Dia hampir mencaci Gardner Minshew. McPhearson berada dalam barisan untuk menjadi pemula sehingga Eagles menandatangani Bradberry. Tetapi kini dia kembali sebagai penjuru luar teratas mereka.

7. Sedikit keganasan 41 lawan 41 semasa latihan apabila keselamatan Jared Mayden bertembung dengan Britain Covey, yang mengambil berat daripadanya dan terbang. Itu berlaku sekali lagi kepada Covey kemudian dalam sesi itu. Dengan berat 5-8, 173 paun, Covey adalah pemain paling ringan dalam senarai selain penyepak. Ia menunjukkan pada hari Jumaat.

8. Kami melihat beberapa pergerakan dengan penerima pada hari Jumaat. Quez Watkins tidak berlatih jadi mungkin itu mengubah beberapa perkara. Greg Ward bersama pasukan pertama sebagai penerima slot. Tetapi kami melihat AJ Brown dan DeVonta Smith mengambil beberapa wakil di dalam. Walaupun mereka berkemungkinan akan memainkan sebahagian besar snap mereka di luar, Eagles akan membawa mereka ke dalam sekali-sekala untuk mengambil kesempatan daripada perlawanan. Brown bermain agak banyak dalam slot di Tennessee.

9. Latihan itu bermula dengan hangat apabila Hurts memukul Smith jauh di sebelah kanan atas James Bradberry untuk penyiapan yang lama. Dia memukul Smith di garisan tepi kiri di atas Slay kemudian dalam sesi itu.

10. Bekas penerima JJ Arcega-Whiteside kini semakin ketat dan kelihatan lebih tebal apabila dia membuat peralihan. Dia masih menghadapi perjuangan yang sukar tetapi mempunyai satu tangkapan dalam latihan ini.

Pemerhatian bodoh hari ini: Semasa COVID, Eagles mencipta bilik berat luaran tambahan betul-betul bersebelahan dengan bilik berat biasa mereka. Mereka terpaksa merebak semasa COVID. Kini, mereka mempunyai padang rumput yang kecil dan melenting di tempatnya.

Langgan podcast Eagle Eye

Podcast Apple | Google Play | Spotify | Penjahit | Seni19 | Tonton di YouTube

We wish to say thanks to the author of this article for this remarkable material

Pemerhatian OTA Eagles: Pandangan pertama kami tentang AJ Brown


Explore our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/