Pemilik Lions menyokong jurulatih, GM di tengah-tengah permulaan 1-5

ALLEN PARK, Michigan — Sememangnya, pemilik Detroit Lions Sheila Ford Hamp mengakui dia kecewa dengan permulaan 1-5 musim ini, tetapi dia masih merasakan bahawa jurulatih Dan Campbell dan pengurus besar Brad Holmes adalah orang yang tepat untuk memimpin pembinaan semula.

Ford Hamp mengemukakan soalan daripada wartawan selama empat minit semasa latihan hari Rabu di mana dia ditanya sama ada pekerjaan mereka berpotensi terancam tidak kira keputusan akhir musim ini.

“Saya percaya pada kepimpinan,” kata Ford Hamp.

Ford Hamp mengambil alih pemilikan utama Lions pada 2020 selepas berkhidmat sebagai salah satu naib pengerusi pasukan dari 2014 hingga ’19 untuk menggantikan ibunya, Martha Firestone Ford, yang meletak jawatan.

The Lions bangkit daripada kekalahan 24-6 di Dallas pada hari Ahad — kekalahan keempat berturut-turut.

Mereka 4-18-1 setakat ini sepanjang musim kedua kepimpinan bersama Campbell dan Holmes, tetapi dia merasakan mereka sedang membuat kemajuan.

“Cuma ini adalah satu kemusnahan yang besar dan kemudian pemulihan, dan kami benar-benar — kami hanya sepertiga daripada perjalanan sepanjang musim ini,” kata Ford Hamp. “Kami mempunyai 11 perlawanan lagi, jadi saya tidak mahu merosakkannya, tekan butang panik dan menyerah kalah kerana saya fikir kita mempunyai orang yang tepat untuk melakukannya, dan saya benar-benar percaya itu. Dan saya tidak akan mengatakannya jika saya tidak mempercayainya.”

Ford Hamp menyifatkan pembinaan semula ini sebagai proses yang sukar dan berkata sukar untuk kekal berdisiplin kerana “tiada siapa yang benci kehilangan lebih daripada saya, lebih daripada keluarga saya, tetapi kami perlu mengatasinya.”

The Lions pada masa ini mempunyai kemarau semasa yang paling lama antara kemenangan pasca musim di NFL, dengan kemenangan playoff terakhir mereka datang tiga dekad lalu pada 5 Januari 1992. Mereka tidak memenangi lebih daripada enam perlawanan atau menamatkan dengan rekod .500 sejak 2017.

“Semua orang kecewa. Saya kecewa, tetapi sekali lagi, saya benar-benar percaya dengan apa yang kita ada dan apa yang kita akan jadi,” kata Ford Hamp. “Ia hanya mengambil masa.”

Memasuki perpisahan pada Minggu ke-6, Campbell berkata dia mengadakan perbualan dengan Ford Hamp di mana mereka melalui penyelaman yang menyeluruh dan mendalam mengenai senarai itu — baik dan buruk — untuk memahami dengan jelas hala tuju pasukan. Sebagai bekas pemain Lions yang mengalami musim 0-16 yang mengerikan pada tahun 2008, Campbell boleh mengaitkan dengan pemilikan yang telah lama menderita dan peminat yang kebuluran untuk kejayaan dan cuba mengubah naratif “Same Old Lions” walaupun satu lagi sukar. mulakan.

“Ya, saya memberitahunya semua yang saya lihat, perkara yang kami perlukan untuk menjadi lebih baik, secara menyerang, bertahan, pasukan khas, diri saya sendiri, dan bergerak ke hadapan, berlatih,” kata Campbell. “Jadi, betul-betul, segala-galanya. Segala-galanya yang saya lihat pada pasukan kami dan rasa seperti kami perlu menjadi lebih baik. Saya berkongsi semua pemikiran itu dengannya dan ke mana kami akan bergerak ke hadapan dan itu sahaja, jadi dia telah dimaklumkan. “

Pusing ganti dan kesilapan utama, seperti lima pusing ganti pada separuh kedua kekalahan terbaharu Detroit kepada Dallas, telah mahal musim ini. Walau bagaimanapun, Ford Hamp mengiktiraf pemain muda dalam senarai dan bagaimana mereka mengalami kesakitan yang semakin meningkat. Itulah salah satu daripada banyak sebab beliau berkata beliau mempunyai kesabaran dengan kepimpinan semasa.

“Apa yang saya benar-benar yakin ialah proses yang kami lalui pada mulanya apabila kami mengupah Brad dan Dan,” kata Ford Hamp. “Ia sangat teliti, dan kami benar-benar percaya kami telah menghasilkan orang yang betul, jadi saya tidak boleh mengulas mengenai senarai pasukan lain atau apa yang mereka ada pada awalnya. Apa yang saya tahu ialah apa yang kami ada dan di mana kami sedang pergi.”We wish to thank the writer of this article for this outstanding content

Pemilik Lions menyokong jurulatih, GM di tengah-tengah permulaan 1-5


You can find our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/