Pengambilan tarikh akhir perdagangan NFL 2022: Semua tawaran terbesar, langkah yang mengejutkan, lebih daripada hari penetapan rekod

Bukan hiperbola untuk mengatakan bahawa Tarikh Akhir Perdagangan NFL 2022 adalah tarikh akhir yang paling gila dalam sejarah liga. Terdapat 12 dagangan yang dibuat pada hari Selasa sebelum tarikh akhir ET 4 petang, iaitu paling pernah dibuat pada hari tarikh akhir. Bukan sahaja terdapat sejumlah besar tawaran yang dicapai, tetapi terdapat juga beberapa langkah laris, termasuk Bradley Chubb menuju ke Miami dan TJ Hockenson yang tinggal di NFC North tetapi diuruskan kepada Viking.

Berikut ialah senarai ringkas beberapa tawaran yang lebih ketara yang berlaku:

Perdagangan yang paling mengejutkan

Saya tidak fikir ia adalah satu perdebatan untuk mengatakan bahawa Calvin Ridley dihantar ke Jaguars adalah tawaran yang paling mengejutkan hari ini. Adakah sesiapa pun terfikir tentang bekas penerima Falcons sekarang kebelakangan ini? Lagipun, Ridley digantung untuk keseluruhan musim ini selepas dia ditangkap bertaruh pada perlawanan NFL semasa ketiadaan bola sepak. Dia boleh memohon untuk pengembalian semula pada bulan Februari dan ini adalah perjanjian yang agak rumit kerana statusnya yang tidak pasti.

gambar-gambar kepala

Jika Ridley dilaporkan dikembalikan semula pada tarikh tertentu, Falcons akan menerima pilihan pusingan kelima 2023. Jika dia tidak dikembalikan semula mengikut tarikh, ia adalah pilihan pusingan keenam 2023. Selepas itu, Atlanta menerima pilihan 2024 yang boleh meningkat sehingga ke pusingan kedua jika dia mencapai pencapaian tertentu.

Selain daripada ini hanya sebagai perdagangan yang menarik dari sudut logistik, ia juga berpotensi untuk menjadi pengubah permainan untuk kesalahan Jacksonville seawal 2023. Ridley dianggap sebagai salah seorang penangkap hantaran muda yang cemerlang dalam NFL dan kini mempunyai potensi untuk menjadi senjata pilihan Trevor Lawrence.

Jalan cerita bergambar besar

Dua daripada dagangan yang paling ketara pada hari itu ialah Bradley Chubb kepada Dolphins dan Chase Claypool to the Bears. Satu perkara yang mempunyai persamaan kedua-dua dagangan itu ialah setem kelulusan yang mereka berikan kepada quarterback masing-masing, Tua Tagovailoa dan Justin Fields.

Dengan Tagovailoa, Dolphins menukar pilihan pusingan pertama 2023 mereka (antara lain) untuk memperoleh Chubb. Pilihan itu (daripada 49ers) adalah satu-satunya pilihan pusingan pertama mereka pada musim bunga yang akan datang selepas pilihan mereka dilucuthakkan akibat penyiasatan gangguan Tom Brady. Bukan sahaja kesediaan untuk melepaskan pemain pusingan pertama tanda bahawa pejabat hadapan percaya pasukan ini boleh melakukan dorongan musim ini, tetapi ia juga meletakkan mereka keluar dari pasaran quarterback dalam draf akan datang ini. Itu adalah setem kelulusan yang anda akan lihat dari pejabat hadapan dengan Tagovailoa di luar pelanjutan kontrak.

Dalam nada yang sama, Bears nampaknya memberi ganjaran kepada permainan kuat Justin Fields sejak akhir-akhir ini dengan memberinya senjata menangkap hantaran yang sangat diperlukan di Chase Claypool. Hakikat bahawa mereka sanggup melepaskan pilihan pusingan kedua mereka sendiri — boleh dikatakan harga yang mahal untuk dibayar — adalah petanda bahawa mereka percaya dengan apa yang dilakukan oleh quarterback muda itu.

Jadi, kami mempunyai dua quarterback yang kami persoalkan pada tahun ini jika mereka benar-benar akan menjadi “lelaki francais” meminta pasukan mereka membuat langkah yang secara langsung atau tidak langsung menunjukkan sokongan jangka panjang mereka terhadap mereka.

Untuk menghidupkan semula semua yang berlaku, lihat blog langsung kami di bawah. Juga, lihat bagaimana CBS Sports digredkan setiap dagangan.We wish to thank the author of this post for this incredible content

Pengambilan tarikh akhir perdagangan NFL 2022: Semua tawaran terbesar, langkah yang mengejutkan, lebih daripada hari penetapan rekod


You can find our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/