Pengumpulan kecederaan NFL Minggu 7: Breece Hall, JC Jackson keluar untuk musim; Mike Williams, David Njoku terlepas masa

Kecederaan berlaku setiap minggu di NFL, tetapi lebam nama besar adalah perkara biasa di seluruh liga pada Minggu 7. Hampir tiada kedudukan yang tidak disentuh dari segi nama penting yang turun, dan satu pasukan boleh dipaksa untuk membuat perubahan di quarterback bergantung pada ujian perubatan tambahan.

Berikut adalah beberapa perkembangan kecederaan yang paling ketara daripada aksi Ahad:

gambar-gambar kepala

Veteran yang sukar itu terlepas hanya satu pukulan dalam kemenangan rapat ke atas saingan itu Colts selepas cedera pergelangan kakinya, memberi laluan kepada pemain pusingan ketiga rookie Malik Willis, tetapi dia memakai but berjalan selepas perlawanan, mengakui kaki bawahnya “tidak berasa hebat.” Sangat mungkin Willis boleh dipanggil untuk permulaan kerjaya pertamanya pada Minggu 8 menentang orang Texas.

gambar-gambar kepala

Pemain baru yang menyerlah, yang mematahkan larian pendaratan yang panjang, pergi pada suku kedua menentang Broncos dengan kecederaan lutut. Jurulatih jet Robert Saleh mengumumkan Isnin bahawa Hall mengalami a kecederaan ACL penghujung musim. Tambahan pula, Jets juga kehilangan penjaga garisan serangan Alijah Vera-Tucker untuk tahun ini dengan kecederaan trisep.

gambar-gambar kepala

Melangkah masuk bersama D’Onta Foreman untuk menggantikan Christian McCaffrey, yang telah ditukarkan kepada 49ers pada hari Khamis, pemain tahun kedua itu mengambil kesempatan daripada lubang besar dalam kekecewaan Buccaneers, tetapi dia pergi dengan kecederaan buku lali pada suku keempat dan tidak kembali. Hubbard mengalami apa yang dianggap sebagai terseliuh ringan pada pergelangan kakinya, menurut ESPNmeninggalkan statusnya untuk perlawanan Ahad menentang burung helang naik ke udara.

gambar-gambar kepala

Penangkap hantaran bintang meninggalkan padang di bawah kuasanya sendiri sejurus selepas gagal mengangkut dalam lontaran zon akhir dari Geno Smith terhadap Pengecas. Jurulatih Seahawks Pete Carroll berkata pada hari Isnin bahawa penerima bintangnya sedang berhadapan dengan masalah tendon patellar yang — pada ketika ini — nampaknya tidak memerlukan pembedahan. Tiada jadual waktu untuk pemulihannya kerana Metcalf kini memberi tumpuan kepada pemulihan.

gambar-gambar kepala

Bintang melebar itu dicarta ke bilik persalinan selepas mengalami kecederaan buku lali pada separuh masa kedua perlawanan LA dengan Seattle. Kaki Williams dipintal ke atas pada permainan keempat ke bawah di mana dia dihentikan untuk menukar pukulan pertama. Dia memerlukan bantuan untuk ke tepi dan tidak dapat meletakkan sebarang beban pada kakinya yang cedera. Ia telah ditentukan pada hari Isnin bahawa Williams mengalami kecederaan buku lali yang tinggi yang akan memaksanya untuk “terlepas sedikit masa,” setiap ESPN.

gambar-gambar kepala

Bintang muda itu mengambil pukulan besar daripada Koboi pemain belakang Anthony Barr dan telah dibenderakan untuk kemungkinan gegaran pada awal kekalahan Detroit. Selepas penilaian di khemah perubatan, pelebaran telah diketepikan untuk baki hari itu dan akan dikehendaki untuk membersihkan protokol gegaran sebelum kembali untuk perlawanan selanjutnya. Jurulatih Lions Dan Campbell berkata pada hari Isnin bahawa dia tidak mengalami gegaran otak, tetapi dia diketepikan kerana protokol baharu NFL.

gambar-gambar kepala

Penerima de facto No. 1 di Green Bay, Lazard meninggalkan kekalahan rapat Packers kepada Washington dengan kecederaan bahu. Dia dipersoalkan untuk kembali tetapi tidak mengambil gambar lagi, menyebabkan pasukan itu semakin kurus.

gambar-gambar kepala

Mendahului Cleveland dengan tujuh tangkapan sejauh 71 ela sebelum keluar, pemain veteran itu mengalami kecederaan buku lali pada suku ketiga dan segera diketepikan. Kecederaan itu telah dilabelkan sebagai terseliuh buku lali tinggi yang dijangka mengenepikan hujung ketat Browns selama 2-5 minggu, menurut ESPN.

Harrison Bryant adalah satu-satunya lagi yang sihat sepenuhnya dalam senarai mereka, dengan sandaran Jesse James sebagai pemain simpanan yang cedera.

gambar-gambar kepala

New York melonjak kepada 6-1 menentang Jaguar, tetapi terjahan kanan rookienya kiri awal dengan kecederaan lutut dan tidak kembali. Nasib baik, ujian mengesahkan bahawa Neal mengalami terseliuh MCL tetapi dapat mengelak kecederaan akhir musim, melalui The Record. Anggaran jadual waktu pemulihan Neal ialah empat minggu.

gambar-gambar kepala

Hantaran terburuk Green Bay menyebabkan kekalahan Ahad kepada Washington dengan gegaran dan oleh itu tidak kembali. Dia mesti melepasi protokol gegaran untuk bermain semula.

gambar-gambar kepala

Pemerolehan tiket besar luar musim itu, baru-baru ini duduk di bangku simpanan tetapi kembali dalam barisan menentang Seahawks, pergi dengan kecederaan lutut pada suku kedua dan kakinya diletakkan di udara. Jurulatih pengecas Brandon Staley diumumkan Isnin bahawa Jackson pecah tendon patellarnya dan akan terlepas sepanjang musim ini.

Dengan kehilangan Jackson, Michael Davis akan mengapit Asante Samuel Jr. dalam kesebelasan utama Chargers untuk baki musim ini.

gambar-gambar kepala

Playmaker muda itu dinilai mengalami gegaran otak semasa kekalahan Tampa Bay kepada Panthers dan tidak kembali. Tidak mungkin Winfield akan dibersihkan dalam masa untuk menghadapi burung gagak pada malam Khamis, setiap ketua jurulatih Todd Bowles.We wish to say thanks to the writer of this short article for this awesome material

Pengumpulan kecederaan NFL Minggu 7: Breece Hall, JC Jackson keluar untuk musim; Mike Williams, David Njoku terlepas masa


We have our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/