Perdagangan Craig Kimbrel: Dodgers menghantar AJ Pollock ke Chicago untuk All-Star lebih dekat

The Chicago White Sox dan Los Angeles Dodgers telah menyambung untuk perdagangan penting seminggu sebelum Hari Pembukaan. ChiSox dihantar lebih dekat Craig Kimbrel kepada Dodgers untuk pemain luar AJ Pollockyang pasukan diumumkan. Jeff Passan berkata tiada wang yang terlibat, jadi ia adalah perdagangan satu-untuk-satu yang lurus.

Kedua-dua pasukan berdagang dari kawasan yang dalam untuk menangani kelemahan. Dodgers mempunyai lebih banyak pemain kedudukan berkaliber setiap hari daripada tempat kesebelasan utama, tetapi perlu diganti Kenley Jansen dalam bullpen. White Sox mempunyai bullpen yang sangat dalam tetapi memerlukan dalam bidang yang betul. Ia adalah perdagangan besbol gaya lama yang baik yang melibatkan dua pemain liga besar di atas purata.

Musim lalu, Kimbrel, kini 33, adalah All-Star dengan Chicago Cubs, walaupun dia bergelut dengan White Sox selepas datang pada tarikh akhir perdagangan, menjadikannya berkemungkinan Chicago akan memindahkannya di luar musim ini. Dengan Dodgers, dia boleh beralih semula ke peranan yang lebih dekat, membenarkan pengurus Dave Roberts menggunakannya Blake Trains sebagai anggota bomba pada awal permainan.

“Saya tidak fikir saya boleh menjadi lebih gembira. Anda datang ke pasukan seperti ini yang sudah menjangkakan untuk menang, dan diminta untuk masuk dan melakukan kerja saya berasa sangat bagus,” kata Kimbrel kepada pemberita, termasuk Jack Harris dari Los Angeles Times, selepas melaporkan diri ke kem Dodgers pada hari Jumaat. Dia menambah dia tidak sabar untuk kembali kepada peranan yang lebih dekat. “Saya akan dapat memakai kasut yang saya tahu sesuai. Semoga ia menjadi keputusan yang baik.”

Perdagangan juga membuka tempat untuk Gavin Luxyang ditolak ke bangku simpanan oleh Freddie Freeman menandatangani. Lux memang bermain beberapa padang kiri musim lalu, atau Dodgers boleh meletakkan Chris Taylor di luar padang dan Lux di tempat kedua. Los Angeles boleh keluar dan menandatangani Michael Keselesaan untuk menggantikan Pollock, walaupun Conforto kini sedang memulihkan kecederaan bahu.

White Sox telah mempunyai pembukaan dalam bidang yang betul sejak 2020, walaupun Penghalang Lelaki dan Leury Garcia diisi dengan cekap tahun lepas. Andrew Vaughn baru-baru ini mengalami kecederaan pinggul dan mungkin terlepas Hari Pembukaan, berpotensi mengeluarkannya daripada campuran, dan pengambilan baru-baru ini Adam Haseley ialah pilihan kedalaman lebih daripada pemain harian. Dengan Pollock, barisan ChiSox akan kelihatan seperti ini:

  1. SS Tim Anderson
  2. CF Luis Robert
  3. 1B Joseph Abreu
  4. C Yasmani Grandal
  5. LF Eloy Jimenez
  6. 3B Yoan Moncada
  7. RF AJ Pollock
  8. DH Lembaran Gavin
  9. 2B Josh Harrison

Pollock, 34, secara senyap-senyap menduduki tempat ketiga dalam Liga Kebangsaan dengan 16 larian di rumah sepanjang musim 2020 yang dipendekkan. Dia terlepas masa akibat kecederaan musim lalu tetapi masih merosot 21 larian di rumah dalam 117 perlawanan. Kecederaan kadang-kadang menjadi isu, walaupun White Sox boleh memasukkan Engel, García, atau Vaughn ke dalam barisan sekali-sekala untuk memberi Pollock berehat.

Bullpen Chicago kekal dimuatkan tanpa Kimbrel. Tambahan ejen percuma Kendall Graveman dan penahanan Aaron Bummer akan mendekatkan bola Liam Hendriks. Perlu diingatkan kidal yang membaling keras Garrett Crochet keluar dari perlawanan Khamis dengan jurulatih dan “kemungkinan besar” untuk memerlukan pembedahan Tommy John. Dia dijangka menjadi bahagian penting dalam krew bantuan pengurus Tony La Russa pada 2022.

Kimbrel dan Pollock kedua-duanya memasuki musim terjamin terakhir dalam kontrak mereka, walaupun Pollock mempunyai pilihan pemain untuk 2023. Kimbrel akan memperoleh $16 juta tahun ini. Pollock akan memperoleh $10 juta tahun ini dengan pembelian $5 juta daripada pilihan pemain $10 juta, jadi wang yang dijamin hampir habis.

The Dodgers dan White Sox kedua-duanya memulakan musim biasa mereka pada 8 April berbanding 7 April. The Dodgers akan berada dalam perjalanan untuk menghadapi Rockies. White Sox terbuka di jalan raya menentang harimau.We would love to give thanks to the author of this article for this outstanding material

Perdagangan Craig Kimbrel: Dodgers menghantar AJ Pollock ke Chicago untuk All-Star lebih dekat


Discover our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/