Permainan cemerlang Evan Mobley membawa Cleveland Cavaliers menang 103-92 ke atas Orlando Magic

CLEVELAND, Ohio — Begitu banyak untuk permulaan yang perlahan itu.

Sehari selepas jurulatih Cleveland Cavaliers JB Bickerstaff menyalahkan dirinya sendiri kerana kekurangan penglibatan Evan Mobley pada awal musim, Bickerstaff menepati janjinya untuk menyesuaikan diri. Mobley melakukan selebihnya, membantu memimpin Cavaliers untuk menang 103-92 ke atas Orlando Magic yang masih muda dan masih belum menang pada malam Rabu. Ia adalah kemenangan ketiga berturut-turut Cleveland.

Menunjukkan kit alat yang jarang berlaku yang membuat jurulatih dan rakan sepasukan Cavs mencurah-curah potensinya, Mobley kelihatan seperti unicorn 7 kaki yang mampu mengubah Cleveland menjadi pasukan kejuaraan suatu hari nanti.

dunks sengit. Lompat ke belakang yang licin. Terapung berbulu. Langkah-langkah yang lincah. Memandu mengelecek yang mahir. Snazzy hantaran. Pertahanan yang berkesan. Semuanya ada di sana.

“Dia berazam untuk membantu kami memenangi perlawanan ini,” kata Bickerstaff mengenai Mobley. “Kami tahu apa yang dia mampu. Kami sangat percaya kepadanya. Dia berfikiran menyerang dan dia keluar untuk membuktikan satu perkara. Saya rasa dia melakukan itu.”

Mobley, naib juara Rookie of the Year tahun lalu, menamatkan saingan dengan 22 mata tertinggi musim pada 9 daripada 15 pukulan untuk pergi dengan tiga bantuan, tiga lantunan, satu mencuri dan satu blok dalam masa 34 minit. Ia adalah perlawanan pertama Mobley musim ini dengan percubaan pukulan dua angka. Mudah peratusan penggunaannya yang tertinggi juga.

“Dia menunjukkan mengapa dia boleh menjadi salah seorang yang terbaik dalam liga suatu hari nanti,” kata Jarrett Allen mengenai Mobley.

Buku Sukan DraftKings

NEGERI: OHIO PRA-REG

PRA PENDAFTARAN

BONUS $200

+ TAWARAN PENGGUNA BARU PADA PELANCARAN

Cavs memerlukan setiap sedikit impak dua hala Mobley dengan tiga kali All-Star Donovan Mitchell mengalami malam yang jarang berlaku dan serangan pasukan gagal berbunyi seperti beberapa perlawanan pertama. Mitchell, yang menjadi pemain pertama dalam sejarah francais yang memulakan musim dengan tiga perlawanan 30 mata berturut-turut, telah menamatkan rentetan itu malam Rabu.

Mitchell hanya menjaringkan 14 mata pada 5 daripada 19 pukulan yang dingin. Dia juga menambah lapan bantuan dan empat lantunan.

Dengan Mitchell bergelut, yang lain meningkat sepanjang masa. Mobley mengetuai serangan skor seimbang dengan enam pemain dalam dua angka.

Pusat All-Star Allen, rakan kongsi Mobley di gelanggang hadapan, melakukan double-double keduanya musim ini, mengumpul 18 mata dan meraih 16 lantunan, termasuk tujuh di bahagian serangan. Dengan lantunan keenamnya pada hari Rabu, Allen melepasi tanda 3,000 lantunan. Dia hanya pemain NBA aktif berumur 25 tahun atau lebih muda untuk mencapainya.

Semasa satu regangan pada awal suku ketiga, berikutan mesej separuh masa penuh sumpahan daripada Bickerstaff tentang kegagalan untuk bermain mengikut piawaian francais, Allen berubah menjadi kekuatan yang tidak dapat dihalang, meletakkan Bol Bol dari Orlando pada poster dan menghukum pemain Magic lain dalam catan. .

“Itulah cara Jarrett Allen memimpin,” kata Bickerstaff. “Dia bukan lelaki yang paling lantang, tetapi lelaki mengikut tindakannya. Itu yang kita dah biasa. Dia menerima mesej itu dengan jelas. Itulah yang kami perlukan daripadanya. Dan tiada jawapan untuknya apabila dia memutuskan untuk menyelesaikannya.”

Cedi Osman meneruskan permainannya di bangku simpanan, mencurahkan 14 mata daripada 5 daripada 12 pukulan dalam masa 31 minit. Osman telah menjaringkan dua digit dalam semua empat perlawanan musim ini, rentak terpanjangnya sejak November 2021.

Dean Wade, dimasukkan ke dalam kesebelasan utama untuk Isaac Okoro yang dicabar secara menyerang, menambah 12 mata, mencecah 4 daripada 7 daripada melepasi lengkok.

Caris LeVert menjaringkan 10 mata dan enam bantuan.

Orlando digerakkan oleh Paolo Banchero yang terus menjadi pemain pilihan No. 1 2022. Banchero mempunyai 29 mata, lapan lantunan dan empat bantuan. Franz Wagner menambah 22 mata.

Ia tidak mengambil masa lebih masa seperti pembuka rumah pada malam Ahad. Ia tidak memerlukan kepahlawanan tahap superstar daripada Mitchell. Cavs hanya memerlukan Mobley untuk kembali menjadi dirinya sendiri, lelaki yang kedatangannya pada Jun lalu membawa kepada papan iklan dan bermegah, lelaki yang menentang eksekutif dinobatkan sebagai pemain pelarian musim ini.

Mungkin hari Rabu adalah permulaan kempen pelariannya.

Mendapatkan cermin mata

Pengawal mata All-Star Darius Garland menyertai aksi menembak pasukan sekitar pagi Rabu tetapi terlepas perlawanan ketiga berturut-turut kerana kecederaan mata kiri. Garland, yang telah memakai cermin mata pelindung sejak beberapa hari lalu, memakainya semasa menjalani latihan menembak bersama rakan sepasukan Kevin Love.

Bickerstaff berkata Garland akan memakai beberapa bentuk perlindungan apabila dia kembali — bila-bila masa sahaja. Sumber mengekalkan Garland menyasarkan perlawanan malam Jumaat di Boston, tetapi status bermainnya akan ditentukan oleh bengkak di sekeliling matanya. Rabu adalah hari kedua berturut-turut Garland berada di gelanggang untuk menyertai aktiviti bola keranjang. Cavs dijadualkan berlatih pada hari Khamis.

Seterusnya

Cavs akan pergi ke Boston untuk perlawanan menentang penyandang juara Persidangan Timur Celtics pada malam Jumaat. Tipoff ditetapkan pada 7:30 malam

Hasil Cavaliers Fanatik 2021

Dapatkan barangan Cavs terkini: Di sinilah tempat anda boleh memesan Peralatan Cleveland Cavaliers dalam talian, termasuk jersi, baju, topi, produk Juara NBA 2016 dan banyak lagi.

Jika anda atau orang tersayang mempunyai soalan dan perlu bercakap dengan profesional tentang perjudian, hubungi Talian Bantuan Perjudian Masalah Ohio di 1-800-589-9966 atau Talian Bantuan Majlis Perjudian Program Kebangsaan (NCPG) di 1-800-522- 4700.

Lebih banyak liputan Cavaliers

Donovan Mitchell memohon maaf atas ‘bencana’ suku keempat, walaupun satu lagi malam bersejarah

Mitchell menebus kesilapan lewat permainan, mendahului Cleveland Cavaliers kepada kemenangan lebih masa 117-107 dalam perlawanan pembukaan tempat sendiri

‘Kekuatan pasukan ialah pasukan’: Cleveland Cavaliers mempersonifikasikan kredo pasukan dalam kemenangan pertama musim ini

Mitchell mencipta sejarah Cavaliers, membawa Cleveland menang pertama musim ini, 128-96, ke atas Chicago Bulls

Garland menyasarkan pulangan hari Jumaat, tetapi ketiadaan boleh berlanjutan ke hujung minggu, kata sumber

Mengapa Caris LeVert memenangi kerja hadapan kecil permulaan dan bagaimana dia boleh membantu mengisi kekosongan Darius Garland

Mitchell datang seperti yang diiklankan, Cavs memerlukan banyak kerja – Coretan Terry Pluto

Garland tidak memerlukan pembedahan untuk mata kiri yang cedera

We would like to give thanks to the author of this post for this amazing web content

Permainan cemerlang Evan Mobley membawa Cleveland Cavaliers menang 103-92 ke atas Orlando Magic


Find here our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/