Permata Carlos Carrasco mendorong Mets melepasi saingan warganegara

WASHINGTON — Pemakan inning dalam pusingan Mets hari ini berkemungkinan menjadi tanda tanya terbesar di kalangan pemain kendi permulaan pasukan apabila musim ini bermula.

Carlos Carrasco sedang mengharungi zon mogok dan bekerja lebih dalam ke dalam permainan, memanjangkan pusingan yang lebih daripada terselamat daripada Jacob deGrom berada dalam senarai cedera.

Pada hari Selasa, pemain kanan veteran itu bekerja ke inning ketujuh atau seterusnya untuk kali ketiga dalam empat permulaan untuk mendahului kemenangan 4-2 Mets ke atas Nationals.

Carrasco, yang tidak membuat penampilan sulung untuk Mets sehingga selepas rehat All-Star musim lalu selepas mengoyakkan hamstring kanannya semasa latihan musim bunga – dia juga menjalani pembedahan luar musim untuk mengeluarkan serpihan tulang dari sikunya – masuk sebagai satu-satunya pitcher MLB yang melontar lebih daripada tujuh babak dalam pelbagai permulaan musim ini. Pada malam ini dia bertahan 6 ²/₃ babak dan membenarkan dua larian yang diperoleh pada tujuh pukulan dengan lima pukulan.

“Ia sama sekali berbeza tahun ini berbanding tahun lepas,” kata Carrasco. “Tahun ini saya rasa bebas. Saya juga mengejutkan diri saya hari ini, beberapa 95 [mph], ‘OK, saya akan kembali.’ Saya hanya mahu terus bekerja dan pergi setiap lima hari dan melakukan kerja saya.”

Carlos Carrasco membenarkan hanya dua larian dalam kemenangan 4-2 Mets ke atas Nationals.
AP
Eduardo Escobar terjun dengan selamat ke tempat sendiri menewaskan tanda tangan oleh Riley Adams semasa inning keenam kemenangan 4-2 Mets ke atas Nationals.
Eduardo Escobar terjun dengan selamat ke tempat sendiri menewaskan tanda tangan oleh Riley Adams semasa inning keenam kemenangan 4-2 Mets ke atas Nationals.
Sukan USA TODAY

The Mets (21-10) menang buat kali ketiga dalam empat perlawanan pada malam mereka tidak bangkit secara ofensif sehingga inning keenam. Drew Smith, Joely Rodriguez dan Edwin Diaz mengendalikan selebihnya di belakang Carrasco, menggabungkan pada 2 ¹/₃ inning tanpa markah sebagai kelegaan.

Carrasco melontarkan lapan pusingan tertutup menentang Braves pada permulaannya sebelum ini. Bulan lalu dia melancarkan 7 ²/₃ inning menentang Giants dan membenarkan dua larian yang diperolehi. ERA 3.19 yang dihormatinya termasuk seorang clunker di St. Louis di mana dia menyerahkan lapan larian yang diperolehi melebihi 3 ²/₃ inning.

“Kami bermain dengan baik dan ia bermula dengan Carrasco,” kata pengurus Buck Showalter. “Carlos bagus sekali lagi dan kami menyelesaikan tugasan itu.”

JD Davis dan Pete Alonso meraikannya selepas menjaringkan gol pada inning keenam kemenangan Mets ke atas Nationals.
JD Davis dan Pete Alonso meraikannya selepas menjaringkan gol pada inning keenam kemenangan Mets ke atas Nationals.
Sukan USA TODAY

The Mets menunggu untuk masuk ke Nationals bullpen dan melakukan tiga larian pada larian keenam menentang Carl Edwards Jr. Pukulan terbesar inning datang daripada Jeff McNeil, yang membelai dua larian dua dari sarung tangan baseman pertama Josh Bell. James McCann mengikuti dengan lalat pengorbanan yang meletakkan Mets di hadapan. Semasa inning, kamera TV menangkap tikus di padang — mungkin tikus rali?

Penerangan itu mungkin sesuai memandangkan McNeil berada di tengah-tengah perhimpunan. Mei lalu di Citi Field dia dan Francisco Lindor bergaduh di dalam terowong menuju ke rumah kelab dan kemudiannya menolak pergaduhan itu sebagai pertengkaran sama ada mereka baru sahaja melihat tikus atau rakun berkeliaran.

Pada malam ini tidak ada keraguan.

“Itu adalah tikus,” kata McNeil.

Carrasco kembali ke gundukan untuk bahagian bawah inning dan mendapatkan Bell untuk bermain dua kali selepas Juan Soto bersendirian. Nelson Cruz kemudiannya bersara.

“Mentalitinya hanya menyerang mereka atau keluar dari inning dengan sifar,” kata Carrasco. “[Our] lelaki bekerja keras untuk mendapatkan mereka tiga larian dan saya sentiasa berusaha untuk mengekalkannya.”

Mets
The Mets meraikan kemenangan mereka ke atas Nationals.
Imej Getty

Maikel Franco meledak dua gol RBI pada pukulan keempat yang meletakkan Carrasco dalam lubang 1-0, tetapi Mets mengelak lebih teruk pada inning apabila lontaran berganti-ganti McNeil ke atas plat memaku Yadiel Hernandez cuba menjaringkan gol di belakang Bell. Lemparan itu menewaskan Hernandez sehingga dia tidak terbabas.

Permata pertahanan bermula dengan Brandon Nimmo bergegas ke tengah kanan untuk meraih pukulan Franco sebelum ia boleh bergolek ke pagar. Nimmo berpusing dan memukul McNeil dengan dart. McNeil kemudian memunggah ke pinggan.

“Saya tahu mereka mungkin akan menghantarnya, saya cukup biasa dengan DiSar dan bagaimana dia melatih di tempat ketiga,” kata McNeil, merujuk kepada jurulatih pangkalan ketiga Nationals Gary DiSarcina, yang memegang jawatan yang sama dengan Mets dari 2019-21 . “Saya tahu dia akan menjadi agresif dan mungkin menghantarnya. Nimmy melemparkan saya mogok dan saya kebetulan melemparkan mogok ke rumah dan mendapatkannya dengan banyak.”

Carrasco melakukan penggelangsar kiraan penuh pada pukulan kelima yang dihancurkan oleh Riley Adams ke tempat duduk di sebelah kiri. Homer solo memberikan pendahuluan 2-0 kepada Nationals.

Patrick Corbin mengecewakan Mets dengan lima babak penutupan di mana dia menyerahkan tiga pukulan dan empat pukulan.

We would like to give thanks to the writer of this write-up for this amazing web content

Permata Carlos Carrasco mendorong Mets melepasi saingan warganegara


You can find our social media profiles here as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/