Pertahanan Sixers memalukan dalam kekalahan kejam kepada Raptors

The Sixers memulakan set dua perlawanan di utara sempadan apabila mereka jatuh ke Toronto Raptors dengan markah 119-109 malam Rabu. Persembahan serangan yang kuat daripada Joel Embiid dan Tyrese Maxey tidak mencukupi kerana masalah pertahanan Sixers berterusan. Raptors mengumpul 119 mata dan merembat 54.8 peratus dari padang.

Berikut adalah beberapa pengambilan segera daripada kerugian:

Suku pertama

  • Setiap kali Sixers bermain Toronto, ia adalah pertembungan gaya yang menarik, memandangkan betapa berbezanya senarai tersebut, dan itu dipamerkan lebih awal. Joel Embiid mengambil kesempatan daripada kelebihan ketinggiannya yang besar, membuat lima pukulan pertamanya dalam permainan dan meletakkan 11 mata suku pertama.
  • Raptors menggunakan panjang dan serba boleh mereka untuk mengeksploitasi kelemahan Sixers dalam peralihan. Mereka juga melakukan permulaan panas terik menembak bola, melakukan 7 daripada 12 dari pusat bandar pada suku pertama. 35 mata suku pertama mereka adalah suku mata tertinggi mereka musim ini setakat ini. Pascal Siakam terlalu banyak untuk PJ Tucker pada peringkat awal, melakukan 5 daripada 6 pada yang pertama untuk 15 mata, membolehkan Raptors melonjak ke pendahuluan lapan mata.

Suku kedua

  • Sixers terus menjadi kereta api yang rosak secara defensif, terutamanya dalam peralihan. Ia menjadikan, memandangkan kesebelasan utama dengan Embiid, Tucker, dan Tobias Harris, bahawa pasukan ini bukanlah yang terbaik dalam liga untuk kembali ke pertahanan; namun isu pertahanan mereka lebih merisaukan daripada kakitangan yang lambat. Tiga sudut Chris Boucher ini menyerlahkan apa yang Sixers lakukan berulang kali musim ini: tiga pemain pertahanan ditangkap menonton bola manakala tiada siapa yang mengambil penembak:
  • Kumpulan dengan pemain baharu ini belum bermain banyak bola keranjang bersama-sama, tetapi ini adalah kelemahan dalam komunikasi asas, dan Sixers perlu memikirkan perkara ini tidak lama lagi.
  • Isu pertahanan terasa begitu menyerlah pada separuh masa pertama, tetapi serangan Sixers mampu mengekalkan kedudukan yang kompetitif. Maxey akhirnya bangkit untuk 14 mata, sebab utama Philly ketinggalan 10 mata dan bukannya 20. Maxey akan menamatkan dengan 31 mata, permainan 30+ mata pertamanya musim ini.

Suku Ketiga

  • Rasanya serangan Sixers terkeluar dari rentak pada separuh masa pertama. Banyak harta benda mereka masuk jauh ke dalam jam pukulan tanpa benar-benar melakukan apa-apa dengan pemilikan itu. Beberapa hasil yang sukar daripada Embiid dan Maxey, tetapi ia bukan serangan yang mampan. Mereka mendapat aliran yang lebih baik pada yang ketiga, mendapatkan bakul mudah Embiid. Lelaki besar itu akan menamatkan dengan 31 mata pada 12 daripada 16 pukulan dalam kekalahan.
  • Namun, Sixers kekurangan bantuan daripada pelakon sokongan mereka. Harris dan Tucker merembat gabungan 4 daripada 15 malam ini. Gol padang pertama Harris tidak datang sehingga separuh masa ketiga.
  • Walaupun Doc Rivers sering mengatakan bahawa situasi pusat sandaran musim ini akan berubah, pilihannya adalah ganjil. Paul Reed, yang masih belum dapat mencapai rentak tertentu, menggantikan Montrezl Harrell yang bergelut pada separuh masa kedua. Walaupun Reed sudah tentu lebih masuk akal untuk perlawanan, sukar untuk melihat alasan di sebalik keputusan pusat sandaran setakat ini.

Suku keempat

  • Satu positif terakhir daripada permainan ini ialah De’Anthony Melton nampaknya mencari alur selepas beberapa perlawanan pertama yang sukar sebagai Sixer. Melton mempunyai 12 mata dari bangku simpanan dan merupakan satu-satunya kehidupan yang dimiliki Philly di bahagian pertahanan lantai. Dia memaksa beberapa kali rehat cepat untuk mengurangkan kelebihan Raptors kepada enam, tetapi Sixers tidak dapat mendekatinya lebih daripada itu.
  • Rivers pergi dengan barisan bola kecil pada lewat suku keempat, tidak membawa Embiid kembali ke dalam permainan sehingga baki dua minit lagi. Ini terasa seperti satu langkah yang pelik memandangkan prestasi Embiid dan perjuangan Tucker. Apapun, tiada satu pun butang yang ditekan Rivers malam ini berfungsi secara defensif.

Anda boleh mendengar Dave Early dan Jas Kang mengimbas semula kehilangan yang mengecewakan pada podcast terbaru kami di bawah.

We want to say thanks to the author of this write-up for this amazing material

Pertahanan Sixers memalukan dalam kekalahan kejam kepada Raptors


Visit our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/