Phillies mengambil Game 3 di belakang Schwarber, Segura dan banyak kerja clutch bullpen

Phillies membelanjakan $79 juta untuk membawa Kyle Schwarber ke Philadelphia kerana mereka percaya pemukul kuasanya akan bermain dengan baik dalam barisan mereka dan pengalaman selepas musimnya akan menjadi kompas di rumah kelab yang memerlukan bantuan mencari jalan ke Oktober.

Dengan 45,279 orang gila melambai tuala menggegarkan Citizens Bank Park, Schwarber melangkah ke plat di bahagian bawah inning pertama malam Jumaat dan memandu pemotong kiraan penuh dari Joe Musgrove ke tempat duduk di sebelah kanan. Larian rumah ke-11 selepas musim kerjaya Schwarber memberi Phillies pendahuluan awal dan menetapkan nada emosi apabila mereka memenangi Permainan 3 Siri Kejohanan Liga Kebangsaan, 4-2, ke atas San Diego Padres.

The Phillies mendahului dua perlawanan lawan satu dalam siri best-of-seven dengan Permainan 4 di atas untuk malam Sabtu di South Philly.

Walaupun Schwarber membawa Phillies lebih awal, terdapat bintang lain. Jean Segura adalah seorang yang besar. Dia menyampaikan single dua larian yang besar pada slider 1-2 dari Musgrove di bahagian bawah inning keempat untuk memecahkan seri 1-1 dan meletakkan Phils di atas, 3-2.

Segura juga membuat tiga permainan bertahan yang cemerlang di bes kedua, menebus kesilapan inning keempat. Salah satu drama itu adalah permata menyelam untuk menamatkan kedudukan teratas ketujuh dengan seorang lelaki di pangkalan di belakang penyerang Jose Alvarado.

Tiga daripada empat larian Phillies datang dengan dua out. Selain pukulan Segura pada pukulan keempat — kerja mencucuk ke medan kanan yang mengingatkan pukulan cengkamannya pada inning kesembilan Permainan 1 siri wild-card NL di St. Louis — Phils kembali ke- beregu belakang daripada Nick Castellanos dan Alec Bohm dengan dua out di tempat keenam untuk naik, 4-2.

Pemula Phillies, Ranger Suarez beraksi dengan baik tetapi terkeluar selepas lima babak dengan mendahului 3-2. Ia dengan mudah boleh mendahului 3-0 kerana pertahanan yang lemah (dan anjakan pertahanan menjadi buruk) membawa kepada kedua-dua larian yang dia menyerah. Suarez membenarkan hanya dua pukulan, dan satu menentang syif, dan melemparkan hanya 68 padang sebelum pengurus Rob Thomson pergi ke bullpennya.

Pada masa itu, keputusan Thomson untuk menyingkirkan Suarez agak memeningkan kepala. Terdapat beberapa spekulasi awal bahawa Suarez mungkin mengalami kecederaan hamstring, tetapi dalam siaran televisyen, Thomson berkata dia mengeluarkan Suarez kerana pemain kiri itu tidak bermain dalam sembilan hari dan barisan Padres akan melihatnya buat kali ketiga. Ini bukan permainan Jack Morris lagi.

Dengan pemukul tangan kanan berbahaya Manny Machado dan Brandon Drury yang akan tiba, Thomson pergi ke Zach Eflin untuk yang keenam dan pemain tangan kanan terselamat daripada sepasang perseorangan dan melontarkan inning tanpa jaringan untuk mengekalkan pendahuluan satu larian. Eflin mendapat bantuan besar daripada pertahanan ketika Segura dan Bryson Stott bekerjasama untuk menukar permainan berganda cengkaman 4-6-3 ke atas pemukul cubit Josh Bell untuk menamatkan bingkai.

Permainan berganda menghantar pukulan elektrik tambahan kepada penonton yang ramai, dan di bahagian bawah inning, Phils menambah larian untuk mendahului pada beregu dua keluar berturut-turut oleh Castellanos dan Bohm. Pukulan itu mengejar Musgrove dari permainan.

Thomson adalah faktor besar dalam Phillies memecahkan kemarau pasca musim 10 tahun. Ini adalah kelab yang menemui jalan buntu apabila dia mengambil alih Joe Girardi pada 3 Jun. Begitu banyak perpindahan Thomson telah membuahkan hasil dalam tempoh lima bulan yang lalu dan keputusannya untuk pergi ke bullpen awal dalam satu ini pastinya ternyata seorang pemenang.

Namun begitu, keputusan Thomson untuk mengangkat Suarez selepas lima inning bermakna bullpen terpaksa mengambil empat inning, tidak ideal memandangkan Phillies akan bersandar pada unit itu untuk melepasi Permainan 4 pada malam Sabtu. Bailey Falter akan memulakan permainan itu. The Phils ingin melihat dia melalui barisan Padres sekali — sembilan out — sebelum rentetan pelepas cuba untuk mendapatkan 18 out seterusnya. Phils menggunakan strategi itu dalam kemenangan NLDS menentang Atlanta dan ia berfungsi dengan cemerlang apabila enam pitcher mencatatkan 15 strikeout dan tiada jalan kaki.

Eflin dan Alvarado bergabung untuk enam kekalahan dalam kemenangan malam Jumaat. Eflin melontar 17 padang dan Alvarado melontar 27. Pada masa tahun ini, kedua-duanya sepatutnya tersedia pada hari Sabtu. Sama ada Seranthony Dominguez akan tersedia atau tidak masih belum diketahui. Dia melontar 34 padang untuk mendapatkan enam out terakhir permainan. Tetapi semuanya berbaloi. Dia mendapat penyelamatan, Phillies mendapat kemenangan, dan kini mereka hanya dua kemenangan lagi daripada Siri Dunia.

Langgan Phillies Talk: Podcast Apple | Google Play | Spotify | Penjahit | Seni19 | Tonton di YouTube

We want to thank the author of this short article for this amazing content

Phillies mengambil Game 3 di belakang Schwarber, Segura dan banyak kerja clutch bullpen


You can find our social media pages here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/