Phillies pecat Joe Girardi: Pengurus digantikan oleh Rob Thomson selepas Philadelphia tewas 12 daripada 17 perlawanan terakhir

Pada 22-29, yang Philadelphia Phillies berada pada permulaan yang paling teruk sejak bermula sejak 2017, dan ia mempunyai pengurus kos Joe Girardi tugasnya. The Phillies mengumumkan pada hari Jumaat bahawa mereka telah melepaskan Girardi daripada tugasnya. Pembantu kejurulatihan Bobby Meacham telah dilepaskan juga. Jurulatih bangku, Rob Thomson akan berkhidmat sebagai pengurus sementara dan jurulatih jaminan kualiti Mike Calitri telah dinaikkan kepada jurulatih bangku simpanan.

“Ia adalah musim yang mengecewakan kami sehingga ke tahap ini, kerana kami merasakan kelab kami tidak bermain dengan kemampuannya,” kata presiden operasi besbol Dave Dombrowski dalam satu kenyataan. “Sementara kita semua berkongsi tanggungjawab untuk kekurangan, saya merasakan bahawa perubahan diperlukan dan suara baru dalam rumah kelab akan memberi kita peluang terbaik untuk mengubah keadaan. Saya percaya kita mempunyai kumpulan berbakat yang boleh kembali trek, dan saya yakin Rob, dengan pengalaman dan kebiasaannya dengan kelab kami, adalah orang yang tepat untuk memimpin kami ke hadapan.”

Awal minggu ini Girardi, yang mengetuai Phillies mencatat rekod 132-141 dalam dua musim ditambah dua bulan sebagai pengurus, memberitahu pemberita bahawa dia tidak mengambil berat tentang keselamatan kerjanya walaupun permainan buruk pasukan itu. The Phillies telah tewas 12 daripada 17 perlawanan terakhir mereka, termasuk beberapa yang menyayat hati pada babak lewat. Mereka ketinggalan 12 perlawanan di belakang tempat pertama New York Mets di NL Timur.

“Saya tidak risau tentang pekerjaan saya,” Girardi berkata. “Saya tidak pernah risau tentang kerja saya. Saya tidak risau tentang kerja saya. Saya perlu lakukan kerja saya. Ini urusan menjadi pengurus. Saya tidak risau mengenainya.”

Phillies tidak pernah ke pasca musim sejak 2011 — mereka mengalami kemarau pasca musim Liga Kebangsaan yang paling lama — dan mereka kini ketinggalan 5 1/2 perlawanan di belakang tempat ketiga dan terakhir wild card, walaupun terdapat lima pasukan di hadapan mereka dalam kedudukan. The Phillies mempunyai rekod yang lebih teruk daripada Pittsburgh Pirates (22-27) dan rekod yang sama seperti Chicago Cubs (22-29).

Senarai Philadelphia ialah gabungan bahagian yang tidak sepadan, termasuk berbilang pemain yang kedudukan terbaiknya ialah DH (Nick Castellanos, Rhys Hoskins, Kyle Schwarber), pemain tengah yang lemah, tiada pemadang tengah yang sebenar dan penopang yang goyah. Girardi tidak menyusun senarai ini, walaupun dia tidak memaksimumkan apa yang diberikan kepadanya. Dia telah diteliti untuk penggunaan bullpen baru-baru ini khususnya.

Girardi, 57, memiliki rekod pengurusan kerjaya 1,120-935 (.545) yang juga termasuk berhenti dengan masa itu-Florida Marlins (2006) dan New York Yankees (2008-17). Jika garis Dombrowski tentang memerlukan “suara baharu dalam rumah kelab” terdengar biasa, itu kerana Yankees GM Brian Cashman memberikan alasan yang sama apabila menjelaskan keputusannya untuk berpisah dengan Girardi pada 2017.

Sudah tentu, “suara baharu” itu ialah Thomson, salah seorang kepercayaan lama Girardi dan ahli kakitangan kejurulatihannya sepanjang tempohnya bersama Yankees. Thomson adalah penyelamat besbol yang telah memegang pelbagai peranan kejurulatihan dan pejabat hadapan. The Phillies berkata dia akan berkhidmat sebagai pengurus sementara pasukan sehingga akhir musim 2022.

“Saya amat teruja untuk peluang ini dan saya menghargai keyakinan yang ditunjukkan Dave kepada saya,” kata Thomson dalam satu kenyataan. “Setelah berkata demikian, ini adalah hari yang penuh emosi bagi saya, setelah bekerja rapat dengan Joe selama bertahun-tahun. Ini telah menjadi rumah saya sekarang selama lima tahun yang lalu dan saya amat mengambil berat tentang francais ini, bandar ini, pemain kami, kami jurulatih, kakitangan kami dan peminat kami. Saya bersedia untuk memimpin pasukan ini dan tidak sabar untuk bekerja dan mengubahnya.”

The Phillies mempunyai cuti hari Khamis. Mereka membuka siri rumah tiga perlawanan menentang Mike Trout, yang dibesarkan berhampiran Philadelphia, dan yang lain Malaikat Los Angeles pada malam Jumaat.

We wish to give thanks to the writer of this post for this remarkable web content

Phillies pecat Joe Girardi: Pengurus digantikan oleh Rob Thomson selepas Philadelphia tewas 12 daripada 17 perlawanan terakhir


Visit our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/