Phillies tewas dalam permainan dan baseman kedua, mengakhiri Mei yang menyedihkan dengan kekalahan kelima berturut-turut

Malam terakhir bulan Mei bermain seperti yang lain untuk Phillies.

Serangan yang tidak mencukupi, kesalahan pertahanan dan bola panjang menentang bullpen berkomplot menentang Phils ketika mereka mengalami kekalahan 7-4 kepada San Francisco Giants dalam 11 babak di Citizens Bank Park pada malam Selasa.

Seolah-olah kekalahan kelima berturut-turut dan realiti menyakitkan defisit 12 ½ permainan di NL East tidak cukup menghina, Phils juga mengalami kecederaan.

Baseman kedua Jean Segura mengambil pic dari jari telunjuk kanannya semasa cuba untuk bunt pada inning ketujuh. X-ray mendedahkan patah tulang. Dia akan menjalani ujian lanjut Rabu tetapi akan berada dalam senarai cedera.

Segura ialah salah seorang penyerang terbaik pasukan, serta salah satu daripada beberapa pemain pertahanan yang boleh dipercayai.

“Seseorang perlu meningkatkan,” kata pengurus Joe Girardi.

Stopstop Didi Gregorius telah pulih daripada terseliuh lutut dan sedang bermain dalam pemulihan kecederaan di Triple A. Ada kemungkinan jadualnya boleh dipercepatkan. Johan Camargo, yang telah bermain henti pintas dengan Gregorius keluar, boleh berpindah ke pangkalan kedua.

“Saya tidak pasti apa yang akan kami lakukan,” kata Girardi. “Kami akan membincangkannya malam ini.”

Itu terdengar seperti sangat menyeronokkan selepas permainan selama empat jam 52 minit.

The Phils menamatkan bulan yang menyedihkan pada 10-18 Mei.

“Jun mesti lebih baik,” kata Girardi. “Dua minggu terakhir ini sangat mengecewakan untuk kelab kami. Kami telah mengalami banyak kekalahan yang sukar, yang terakhir (tiga) dalam babak tambahan. Ia benar-benar sukar. Kami mempunyai peluang untuk menang; kami belum melakukannya.”

Phils mempunyai peluang untuk menang malam Selasa. Mereka meninggalkan potensi kemenangan di tempat kedua dalam kesembilan apabila Nick Castellanos tersingkir. Mereka meninggalkan pangkalan yang dimuatkan di bahagian bawah pada minit ke-11 apabila bekas Phillie Jose Alvarez menewaskan Roman Quinn untuk menamatkan permainan. Phils meninggalkan 14 orang di pangkalan dan hanya 3 berbanding 17 dengan pelari dalam kedudukan pemarkahan.

The Giants menjaringkan tiga kali di tempat teratas ke-11 menentang penyerang Andrew Bellatti untuk memecahkan kedudukan seri 4-4. Donovan Walton mempunyai dua RBI dan Joc Pederson homer dua larian pada inning.

Pemula Renjer Suarez melawan isu arahan tetapi mendapat perhatian penting apabila dia memerlukannya. Pemain pelega Connor Brogdon dan Seranthony Dominguez juga mendapat kekalahan besar dan kedudukan terikat 3-3 selepas sembilan babak.

Gergasi itu melepasi larian pecah seri dengan kesilapan oleh pitcher Jeurys Familia di bahagian atas tempat ke-10.

Inning tambahan bermula dengan seorang lelaki di kedua. Familia mendorong bola tanah yang dipukul kuat ke bes pertama oleh Pederson. Rhys Hoskins meletakkan bola jauh di belakang beg dan menghantar lontaran kepada Familia tetapi pitcher itu bukan sahaja lewat sampai ke beg, dia menjatuhkan balingan membolehkan Wilmer Flores menjaringkan gol dari kedua.

Phils mengikat permainan dengan dua out di bahagian bawah ke-10 hasil pukulan oleh Alec Bohm. Bola tanah akan menjadi permainan yang berakhir tetapi ia terkena beg bes kedua dan dibawa ke padang tengah, membolehkan larian menjaringkan gol.

Ternyata kesilapan mental Familia (tidak menutup pangkalan dalam masa) dan kesilapan fizikalnya di bahagian atas ke-10 meletakkan Phillies dalam ikatan.

“Dia tidak melepasi masa,” kata Girardi. “Maksud saya, itu Besbol 101. Dia mungkin telah melakukannya 1,000 kali.”

Sekiranya dia melakukannya kali ini …

“Mereka mungkin tidak menjaringkan gol,” kata Girardi – dan Phillies mungkin memenanginya pada pukulan Bohm di bahagian bawah gol ke-10.

Sebaliknya, Phillies adalah 21-29 menuju ke bulan Jun.

Sukar untuk dipercayai.

“Saya pasti fikir kami lebih baik daripada persembahan rekod kami,” kata Kyle Schwarber. “Tetapi kami perlu pergi ke sana dan mencari jalan untuk memenangi perlawanan.”

Bermula malam Rabu dengan Aaron Nola di atas busut. Dia akan cuba menghalang Phils daripada disapu dalam dua siri lurus.

Langgan Phillies Talk: Podcast Apple | Google Play | Spotify | Penjahit | Seni19 | Tonton di YouTube

We would like to thank the author of this short article for this remarkable content

Phillies tewas dalam permainan dan baseman kedua, mengakhiri Mei yang menyedihkan dengan kekalahan kelima berturut-turut


Take a look at our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/