Pilihan MLB: Mengukur perlumbaan Rookie of the Year apabila musim besbol menghampiri titik tengah

Sepanjang musim ini saya akan membuat penampilan berkala untuk anugerah utama. Saya telah melihat beberapa kali peluang MVP dan Cy Young untuk setiap liga. Kini tiba masanya untuk memberi hak kepada anak-anak. Mari kita lihat peluang Rookie of the Year semasa dalam setiap liga.

Liga Kebangsaan

Dia hampir tidak bangun lebih seminggu, tetapi Oneil Cruz daripada lanun adalah kegemaran pertaruhan pada +350. Berani pemadang tengah Michael Harris seterusnya di +375. Padres pitcher MacKenzie Gore dan Braves hurler Spencer Strider kedua-duanya berada di +550. Kardinal baseman kedua Nolan Gorman ialah +650 dengan rakan sepasukannya, lelaki utiliti Brendan Donovan, pada +1000.

Terlebih nilai
Cruz
sangat menyeronokkan dan dia seorang superstar Statcast, tetapi dengan permulaan yang lewat dan kemungkinan dia menyiarkan purata pukulan rendah (.222 setakat ini) dan kadar pukulan kasar (11 K, 0 BB dalam 36 pukulan at-kelawar) membuatkan saya mahu untuk menjauhkan diri. Dia menarik dan siling jangka panjangnya mungkin yang tertinggi di sini, tetapi kegemaran? Untuk musim ini? Nah.

Harris mungkin pemenang setakat ini. Dia telah menjadi pemain pertahanan yang baik pada kedudukan premium sambil memukul untuk kuasa dan purata dan memberikan nilai pada laluan asas juga. Saya percaya dia akan terus menjadi pemain pertahanan dan pelari yang baik, tetapi saya ragu mengenai pukulan itu. Memandangkan nisbah strikeout-to-walk yang melampau dan banyak tuah pemukul bola setakat ini, dia akan mendapat lebih teruk sepanjang perjalanan daripada yang dia ada pada tahap ini. Terdapat juga tempoh masa apabila liga menyesuaikan diri dengannya dan dia akan ditugaskan untuk menyesuaikan diri dengan pelarasan tersebut. Dengan hanya 43 perlawanan kerjaya dalam Double-A dan sifar dalam Triple-A, saya tidak pasti dia sudah bersedia untuk menanganinya. Perlu diingat bahawa kita hanya bercakap tentang memenangi Rookie of the Year pada 2022, sudah tentu. Saya fikir dia akan menjadi pemain yang hebat untuk masa yang lama.

Gore telah sangat berharga untuk Padres kerana mereka telah menggunakan kedalaman organisasi mereka untuk mengatasi kecederaan bergilir. Dia baru-baru ini mempunyai dua perlawanan yang mengerikan berturut-turut, walaupun dia bangkit dengan melakukan lima babak tanpa jaringan pada kali terakhir. Namun, dia berada di 59 1/3 inning musim ini. Dia hanya melemparkan 62 1/3 inning musim lalu jika kita berpusing di Arizona Fall League dan menambahnya pada kerjanya di bawah umur. Tidak mungkin dia akan memikul beban kerja yang diperlukan untuk pemain pitcher permulaan untuk memenangi anugerah ini.

Nilai yang mungkin?
Lelaki utiliti Cardinals/DH Juan Yepez berada pada +1500. Itu terlalu rendah. Dia mendapat .277/.322/.497 (133 OPS+) dengan lapan beregu, sembilan homer, 24 RBI dan 21 larian dalam 48 perlawanan.

Pada +2000, Cubs lelaki utiliti Christopher Morel mempunyai jenis bakat pemadat statistik yang boleh mengambil perkara ini. Dia hanya bermain dalam 38 perlawanan, tetapi dia mempunyai sembilan beregu, dua triple, lima homer, 16 RBI, 25 larian dan tujuh mencuri. Diamondbacks pemadang tengah Alek Thomas ialah +2500 dan dalam 45 permainan mempunyai tujuh beregu, enam homer, empat stela dan memainkan pertahanan yang hebat.

Macam mana dengan Merah kendi bermula Graham Ashcraft pada +15000. Melalui tujuh permulaan, dia 4-1 dengan 3.27 ERA (145 ERA+) dan 1.09 WHIP. Dia bekerja 111 inning (atau hampir dua kali ganda keluaran Gore) musim lalu, jadi ada sedikit lagi harapan untuk dia terus kuat pada musim ini. Tambahan pula, ini adalah peluang yang sangat panjang.

yang memilih
Saya terfikir tentang Gorman, tetapi dia telah melakukan 40 kali pukulan dalam 118 pukulan dan kemunculan Donovan dan Yepez akhirnya mengehadkan masa bermainnya, saya rasa. Saya akan pergi dengan Yepez di sini. Kemungkinannya jatuh dari +2000 kepada +1500 hanya dalam dua hari lepas dan dia mempunyai kuasa yang kekal. Dia juga akan dipamerkan sebagai pesaing.

Liga Amerika

Kegemaran ialah Julio Rodríguez daripada Pelaut pada -130. Astros hentian pendek Jeremy Peña di tempat kedua di +325 dengan Diraja hentian pendek Bobby Witt, Jr. seterusnya di +430. Ada celup besar sebelum ini Orioles penangkap Adley Rutschman (+1200), harimau pemain luar Riley Greene (+2500) dan kembar pitcher permulaan Joe Ryan (+2500), tetapi ia adalah bidang yang paling berat.

Terlebih nilai
Saya sebenarnya tiada apa-apa di sini. Terdapat beberapa yang saya tidak akan bertaruh, tetapi kemungkinan menjadi panjang dengan cepat di sini jadi tidak banyak yang tidak munasabah.

Nilai yang mungkin?
Rutschman
bermula dengan perlahan — saya sentiasa mengagumkan apabila ia berlaku dan orang tertanya-tanya “apa yang salah?” — tetapi dalam 16 perlawanan terakhirnya telah mencecah .310 dengan .638 slugging. Dia tidak melakukan homer sehingga permainan ke-21nya, tetapi dia masing-masing mencapai larian rumah kedua dan ketiga, di sini dalam lima perlawanan terakhir. The Orioles adalah 14-11 bulan ini dan hanya enam perlawanan di bawah .500 secara keseluruhan. Orang ramai akan mula perasan.

Ia akan menjadi sangat sukar untuk pemain kendi untuk menembusi menentang Rodríguez, Witt, Rutschman et al, tetapi melalui 11 bermula Ryan ialah 6-3 dengan 3.20 ERA (120 ERA+), 1.12 WHIP dan 1.3 WAR. Sudah tentu, dia berada di 59 inning dan musim lepas hanya bekerja 92 2/3 antara pemain bawah umur dan major.

Spencer Torkelson (+4500) telah teruk musim ini. Dia mempunyai 68 OPS+, hanya empat larian rumah dalam 240 penampilan plat dan mati terakhir dalam PERANG. Dia juga mempunyai jenis kuasa yang bermakna dia boleh melakukan lonjakan dan melompat terus ke dalam perlumbaan yang tebal. Dia mempunyai 30 larian di rumah dalam 121 perlawanan merentasi tiga peringkat liga kecil musim lalu. Saya rasa padang itu terlalu sesak di sini, tetapi wajar untuk melemparkan sedikit perubahan kepadanya.

Jarren Duran (+10000) hanya bermain dalam 13 perlawanan, tetapi dia mencapai .327/.386/.500 dan dia telah mencapai pendahuluan. Dia boleh mengumpul larian jika dia terus berada di pangkalan seperti ini dan dia berada dalam pasukan berprofil tinggi.

yang memilih
Saya rasa Rodríguez akan menang. Dia tidak mempunyai nilai terhebat sekarang, tetapi siapa yang mengambil berat tentang itu apabila anda telah mendapat pemenang? Rodríguez semakin menggembirakan dan telah mengisi helaian statistik untuk sedikit, mencapai .276/.337/.452 (129 OPS+) dengan 15 beregu, tiga kali ganda, 11 homer, 35 RBI, 40 larian, 19 curi dan 2.9 PERANG. Kami membincangkan perkara permulaan yang perlahan dengan Rutschman, tetapi jika kami menamatkan 12 perlawanan pertama dalam karier Julio, dia telah mencapai .301/.360/.506 sejak itu. Dia sudah menunjukkan dirinya sebagai seorang bintang dan dia mempunyai permulaan yang baik pada Rutschman.

Rutschman adalah pilihan sandaran dengan kemungkinan yang baik. Pada ketika ini, saya agak terkejut jika sesiapa di luar Rodríguez, Rutschman, Peña dan Witt memenanginya.

We would love to thank the writer of this write-up for this outstanding web content

Pilihan MLB: Mengukur perlumbaan Rookie of the Year apabila musim besbol menghampiri titik tengah


Our social media profiles here , as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/