QB Jaden Rashada lima bintang Florida meminta pelepasan: Fail komitmen 2023 teratas Gators untuk membatalkan NLI dengan program

Florida quarterback Jaden Rashada telah memfailkan permintaan untuk pelepasan daripada Surat Niat Kebangsaannya selepas menandatangani dengan Gators pada 21 Dis. mengikut 247Sports. Rashada, ahli lima bintang kelas 2023, menduduki ranking quarterback No. 6 dan dianggap pemain No. 29 keseluruhan oleh 247Sports.

Pemergiannya dari kelas Gators meninggalkan program tanpa penerima tandatangan quarterback, walaupun bekas Wisconsin QB Graham Mertz telah komited melalui portal pemindahan.

Hasrat Rashada untuk dibebaskan hanyalah perkembangan terkini dalam pengambilannya yang berliku. Orang asli California pada mulanya komited kepada Miami pada bulan Jun di Florida, LSU, Ole Cik dan Texas A&M tetapi menyerahkan pilihannya kepada Gators — di mana dia dijangka pada mulanya berjanji — pada bulan November dan akhirnya ditandatangani semasa tempoh menandatangani awal.

Selepas Rashada menandatangani kontrak dengan Florida, jurulatih Billy Napier berkata “terdapat tahap kepercayaan yang tinggi pada kedua-dua pihak di sana,” menyifatkan pemanggil isyarat itu sebagai “pecandu” dari segi etika kerjanya.

Bagaimanapun, hubungan itu terputus sejak beberapa minggu lalu di tengah-tengah isu dengan perjanjian nama, imej dan keserupaan yang ditandatangani Rashada dengan kolektif yang bergabung dengan Gators, menurut 247Sports.

Bagaimana ia memberi kesan kepada Gators

Dengan Rashada berkemungkinan menuju ke tempat lain untuk memulakan kerjaya kolejnya, ia sepatutnya mengosongkan pentas untuk Mertz bermula untuk Gators pada 2023. Mertz dijangka mempunyai baki dua musim kelayakan selepas melontar sejauh 5,405 ela, 38 touchdown dan 26 interceptions semasa menaik. kerjaya -dan-turun dengan Badgers.

Dia adalah pemula utama Wisconsin selama tiga tahun yang lalu semasa regangan 19-13 untuk program itu. Bekas prospek empat bintang Jack Miller IIIan Negeri Ohio pemindahan, juga terdapat dalam senarai Gators. Dia membuat permulaan kolej pertamanya dan melihat aksi pertamanya untuk Florida di Las Vegas Bowl di mana UF tidak menguruskan pemanduan touchdown. Bekas prospek tiga bintang Max Brown adalah satu lagi pilihan di QB untuk Florida selepas tidak muncul dalam aksi permainan sebagai pelajar baharu musim lalu.

Apakah masa depan Rashada

Banyak program teratas telah menandatangani quarterback daripada Kelas 2023, tetapi Rashada sepatutnya tidak mempunyai kekurangan pilihan. Ole Miss belum lagi menandatangani quarterback dalam kitaran ini selepas berada di antara finalis awal Rashada. LSU QB Walker Howard juga telah memasuki portal perpindahan selepas muncul hanya dalam dua perlawanan sebagai pemain baru sejati musim lalu, dan Harimau adalah antara finalis awal Rashada.

Berikut ialah laporan pengakap tentang Rashada daripada pakar perekrutan kebangsaan 247Sports Chris Singletary:

Memiliki bingkai dan binaan yang boleh menambah berat dan kekuatan yang mencukupi. Mempunyai acuan untuk menambah sekurang-kurangnya 20 paun otot dengan mudah. Apabila dia matang dan semakin kuat, ia akan memberi manfaat kepada ketahanan, keupayaan jangka panjang dan perkembangannya. Berdiri tinggi di dalam poket dengan mobiliti untuk mengelakkan tergesa-gesa dan meluangkan masa untuk bermain di bawah tekanan. Bersedia dan melakukan kerja yang bagus membuat permainan di luar platform. Secara mekanikal memaparkan gerakan lontaran yang lancar dan mudah. Mengeluarkan bola dengan cepat, menjana kuasa dari bahagian bawah badannya untuk mengeluarkan bola dari tangannya. Melakukan kerja yang baik menukar kelajuan dan menambah sentuhan pada lontaran apabila perlu, sama ada untuk memasukkan hantaran ke dalam tingkap yang ketat atau untuk menyelesaikan balingan ke atas pemain pertahanan.

Pilihan lain mungkin Miami memandangkan Rashada sebelum ini komited dengan Hurricanes. Tetapi Canes telah menandatangani pemanggil isyarat tiga bintang Emory Williams bulan lepas.

We would like to thank the writer of this write-up for this incredible content

QB Jaden Rashada lima bintang Florida meminta pelepasan: Fail komitmen 2023 teratas Gators untuk membatalkan NLI dengan program


Visit our social media profiles and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/