Ramalan Agensi Bebas Berani Selepas Draf NBA 2022

0 daripada 5

  Chris Coduto/Getty Images

  Penyiapan draf NBA 2022 telah membantu melukiskan gambaran yang lebih baik tentang bagaimana kita seharusnya mengharapkan agensi bebas akan terbentang sekarang.

  Daripada Detroit Pistons berdagang kembali ke dalam loteri untuk memperoleh Jalen Duren, Washington Wizards memilih untuk mengekalkan pilihan keseluruhan No. 10 daripada membalikkannya untuk bantuan veteran, keputusan New York Knicks untuk berdagang keluar dari pusingan pertama sepenuhnya atau lain-lain draf drama malam, kesan riak kini pasti akan dibawa ke peringkat seterusnya di luar musim NBA.

  Berdasarkan perkara yang diturunkan semasa draf, jangan terkejut jika ramalan ejen bebas pedas ini kini menjadi kenyataan.

1 daripada 5

  1656230006 827 Ramalan Agensi Bebas Berani Selepas Draf NBA 2022

  Jesse D. Garrabrant/NBAE melalui Getty Images

  Berikutan musim yang mengerikan dengan Knicks di mana Walker berada di dalam dan di luar penggiliran dan akhirnya ditutup untuk tahun itu pada pertengahan Februari, Knicks dapat melepaskan kontrak pengawal veteran malam Khamis.

  Sebagai sebahagian daripada perdagangan tiga pasukan, Walker dihantar ke Detroit Pistons dalam langkah penjimatan gaji oleh New York. Mengikut ESPN Adrian WojnarowskiPistons dan Walker dijangka membincangkan pembelian kontrak yang akan membolehkan pemain berusia 32 tahun itu menjadi ejen bebas.

  Walaupun pasukan seperti Washington Wizards, Brooklyn Nets (bergantung kepada masa depan Kyrie Irving), Cleveland Cavaliers dan Los Angeles Clippers semuanya boleh menggunakan seorang lagi pengendali bola dari bangku simpanan, Walker sudah pasti akan menerima banyak pengambilan daripada pemain lelaki dalam warna ungu dan emas.

  Dengan masa depan Russell Westbrook dengan Los Angeles Lakers dalam keraguan dan Kendrick Nunn kehilangan keseluruhan musim 2021-22 kerana kecederaan, Walker boleh masuk dan membantu menstabilkan kedudukan pengawal mata di sebelah LeBron James dan Anthony Davis. Jika tidak ada yang lain, dia adalah penembak spot-up yang sangat diperlukan yang mencecah 40.9 peratus daripadanya. tangkap-dan-tembak bertiga bersama Knicks musim lalu.

  Lakers sangat terhad dalam jumlah yang boleh mereka belanjakan, jadi mendapatkan Walker pada tawaran minimum akan menjadi nilai yang hebat, walaupun dia tidak lagi hampir menjadi All-Star yang kami lihat baru-baru ini sebagai musim 2019-20.

  Cari Walker untuk mendapatkan pembeliannya daripada Pistons dan menandatangani dengan Lakers untuk minimum veteran sementara masih dibayar oleh Oklahoma City Thunder dan kini Detroit juga.

2 daripada 5

  1656230006 794 Ramalan Agensi Bebas Berani Selepas Draf NBA 2022

  Nic Antaya

  Selepas menukar Geran Jerami kepada Portland Trail Blazers dalam satu langkah yang membuka kira-kira $20 juta dalam ruang topi tambahan, khabar angin Ayton-to-Detroit yang suam-suam kuku menjadi hangat.

  Sebagai The Athletic’s James L. Edwards III menulis, “Menurut sumber, Detroit sangat dijangka mengejar orang besar Phoenix Suns dan pilihan No. 1 2018 Deandre Ayton di pasaran terbuka.”

  Ini sebelum draf malam, bagaimanapun, apabila Pistons melepaskan pilihan pusingan pertama 2025 (melalui Milwaukee Bucks) yang mereka terima dalam perdagangan untuk Grant untuk mengambil pilihan loteri 2022 tambahan. Detroit meletakkan orang besar Memphis Jalen Duren di No. 13 keseluruhan, pusat sebenar pertama yang diambil dalam draf.

  Memandangkan pasukan itu masih mempunyai Isaiah Stewart, pilihan keseluruhan ke-16 pada 2020, di tengah juga, adakah Pistons masih mahu memberikan Ayton yang maksimum? Wang mereka mungkin lebih baik dibelanjakan di tempat lain.

  Miles Bridges, warga Flint, Michigan, yang bermain bola kolejnya di Michigan State, boleh menjadi sasaran mengejut di sini dan bukannya Ayton. Dengan Grant hilang, Bridges akan menjadi kuasa permulaan baharu pasukan itu selepas mencatatkan purata 20.2 mata, 7.0 lantunan dan 3.8 bantuan manakala menembak 49.1 peratus dengan Charlotte Hornets tahun lepas.

  The Athletic’s Shams Charania melaporkan bahawa “terdapat keraguan daripada Charlotte untuk memadankan helaian maksimum” untuk Bridges, yang, seperti Ayton, adalah ejen bebas terhad.

  Untuk pasukan Pistons itu masih mempunyai ruang had maksimum walaupun selepas menambah Duren dan mengambil Kemba Walker dalam perdagangan, Detroit sepatutnya membuat tawaran besar kepada Bridges.

3 daripada 5

  1656230006 86 Ramalan Agensi Bebas Berani Selepas Draf NBA 2022

  Barry Gossage/NBAE melalui Getty Images

  Detroit Pistons yang berakhir dengan Jalen Duren sepatutnya menamatkan peluang Ayton untuk mendapatkan tawaran kontrak maksimum daripada Detroit.

  Terdapat satu lagi destinasi di luar sana yang boleh masuk akal untuk pilihan No. 1 keseluruhan 2018, dan mungkin satu lagi yang lebih bersedia untuk menang daripada Pistons.

  Ayton ke Spurs sepatutnya menjadi kemungkinan sebenar.

  San Antonio boleh memberikan Ayton kontrak maksimum yang dia mahukan (dengan kira-kira $32.6 juta dalam ruang had, setiap Spotrac’s Keith Smith) dan mempunyai potensi keperluan di tengah dengan Jakob Poeltl memasuki tahun terakhir perjanjiannya.

  Perlu diingat bahawa Spurs mempunyai pusingan tiga kali pertama dalam draf 2022 dan enggan mengambil bahagian tengah dengan mana-mana daripada mereka, walaupun dengan situasi kontrak Poeltl. San Antonio memilih penyerang Jeremy Sochan daripada Baylor dengan pilihan keseluruhan No. 9 ketika Duren masih tersedia.

  Walau bagaimanapun, The Suns tidak akan membiarkan Ayton berjalan sia-sia.

  Phoenix harus menolak Poeltl kembali dalam perjanjian tandatangan dan perdagangan, termasuk apa-apa lagi yang boleh diperoleh daripada Spurs. Teras Dejounte Murray, Ayton, Keldon Johnson, Devin Vassell, Josh Primo, Sochan dan Malaki Branham (dipilih di No. 20 keseluruhan) sepatutnya berada dalam gambar playoff Barat musim depan.

  The Pistons kini mempunyai dua pusat muda mengenai kontrak rookie untuk dibina. Spurs tidak mempunyai apa-apa.

  Ayton akan mendapat Spur dan menjadi orang besar seterusnya yang akan memakai hitam dan perak.

4 daripada 5

  1656230006 783 Ramalan Agensi Bebas Berani Selepas Draf NBA 2022

  Imej Jim McIsaac/Getty

  Knicks sama ada akan keluar dari draf NBA 2022 yang kelihatan seperti nabi atau mungkin terdapat satu lagi baik pulih lengkap di pejabat hadapan. Agensi percuma tahun ini akan membantu menentukan yang mana.

  Walaupun dapat mengambil pemain baru impak dengan pilihan keseluruhan No. 11, New York didagangkan keluar dari pusingan pertama sepenuhnya. Ganjaran Knicks ialah tiga pilihan pusingan pertama 2023 dilindungi dari Oklahoma City Thunder, walaupun Knicks menyerahkan satu untuk membuang kontrak Kemba Walker yang tamat tempoh di Detroit Pistons sementara juga mengambil 2025 pertama melalui Milwaukee Bucks.

  Apabila habuk akhirnya selesai, New York membersihkan $9.2 juta dalam ruang topi dan kini akan mempunyai antara $16 juta dan $18 juta untuk berbelanja di agensi percuma.

  Dengan tiada pengawal francais dalam senarai, Knicks kini akan mengambil bahagian untuk Brunson, walaupun ia bermakna menjelaskan gaji tambahan.

  Walaupun benar pemain berusia 25 tahun itu boleh membuat lebih banyak wang dan menandatangani kontrak untuk tahun kelima dengan Dallas Mavericks, dia tidak akan pernah menjadi pengendali bola utama dengan Luka Doncic. Walaupun RJ Barrett dan Julius Randle akan melakukan bahagian mereka dalam permainan, ini boleh menjadi kesalahan Brunson untuk berlari, terutamanya dengan ayahnya, Rick, yang kini bekerja sebagai penolong jurulatih untuk Tom Thibodeau.

  Knicks mungkin perlu menanggalkan satu lagi kontrak (Nerlens Noel atau Alec Burks akan menjadi yang paling mudah), tetapi Brunson akhirnya akan menandatangani dengan New York dan dapat memainkan peranan yang tidak pernah dimilikinya di Dallas.

  Knicks mendapat pengawal mata mereka, kini mempunyai empat pilihan pusingan pertama pada 2023 (kebanyakannya dilindungi) dan mempunyai hutang tambahan pada 2025.

  Tidak salah untuk melepaskan pilihan mereka sekarang.

5 daripada 5

  1656230006 647 Ramalan Agensi Bebas Berani Selepas Draf NBA 2022

  Imej G Fiume/Getty

  Walaupun memerlukan seorang jeneral yang sebenar lebih daripada pasukan NBA lain, Wizards memutuskan untuk mengekalkan pilihan keseluruhan ke-10 mereka dan memilih 2-pengawal Wisconsin, Johnny Davis.

  Ini bukan pilihan yang buruk, tetapi ia boleh memberi kesan kepada masa depan Bradley Beal dengan francais itu.

  Davis bukan pengawal mata. Dia mencatatkan purata lebih banyak pusing ganti (2.3) daripada hantaran (2.1) musim lalu dan merembat hanya 42.7 peratus secara keseluruhan. Walaupun pemain berusia 20 tahun itu adalah seorang pemain pertahanan yang baik dan penyerang berbakat, itu bukan yang Wizards perlukan di sebelah Beal.

  Berdagang pilihan dalam perjanjian untuk menang sekarang, pengawal mata yang terbukti ala Malcolm Brogdon akan menghantar mesej yang jauh lebih baik kepada Beal. Malah mengambil pemain seperti De’Anthony Melton, yang ditukar dari Memphis Grizzlies ke Philadelphia 76ers untuk Danny Green dan pilihan keseluruhan No. 23, akan menjadi peningkatan besar untuk Wizards.

  Kini, Beal mempunyai 248 juta sebab untuk kembali ke Washington dengan perjanjian lima tahun, tetapi kekurangan Wizards yang mendesak untuk menang seharusnya membuatnya serius mempertimbangkan peluang menandatangani dan berdagang. Dia sudah mengaku telah direkrut “banyak,” menurut The Athletic’s Josh Robbinsdan mendakwa dia sudah membuat keputusan tentang masa depan bermainnya, walaupun itu sebelum melihat apa yang dilakukan Washington pada draf malam.

  Satu tandatangan dan perdagangan akan menelan belanja Beal sejumlah wang yang besar (dia boleh mencapai maksimum empat tahun dan $184 juta), walaupun ia akan membolehkan dia menjadi ejen percuma tanpa had semula sekitar hari jadinya yang ke-33 dengan satu lagi tawaran besar yang mungkin akan datang.

  Pasukan seperti Miami Heat dan Memphis Grizzlies akan menawarkan peluang sebenar pada kejuaraan musim depan dan tidak perlu bimbang tentang kebolehan yang sukar dalam perdagangan.

  Untuk pemain yang sudah selamat $180 juta dalam cek NBA dan akan mendapat sekurang-kurangnya $184 juta lebih dalam tempoh empat tahun akan datang, Beal sebenarnya boleh menolak perjanjian maksimum dengan Wizards dan sebaliknya menolak untuk menandatangani dan perdagangan kepada pesaing.We would love to thank the author of this write-up for this awesome material

Ramalan Agensi Bebas Berani Selepas Draf NBA 2022


Our social media profiles here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/