Ramalan, pilihan, kegemaran Terbuka AS 2022: Kedudukan padang dari 1-22 di The Country Club di Brookline

Terdapat pelbagai jalan cerita memasuki Terbuka AS 2022, dan antaranya ialah pertemuan semula pemain terbaik di dunia. Walaupun LIV Golf baru sahaja beroperasi selama seminggu, ia berasa seperti plat tektonik sukan itu berubah dengan kejohanan utama memberi peluang kepada semua orang untuk berhimpun demi untuk mengadakan salah satu kejohanan paling kompetitif di dunia .

Kerana realiti ini — dan semoga ia sentiasa kekal realiti — semua yang terbaik berkumpul berhampiran Boston minggu ini di Kelab Desadan sudah tiba masanya untuk menentukan prestasi mereka pada minggu ini dan siapa yang mempunyai peluang terbaik untuk membawa pulang kejuaraan utama ketiga tahun ini.

Ini sentiasa latihan yang sukar. Sekiranya anda mengambil pemain yang telah bermain dengan baik pada masa lalu AS Terbuka atau pemain yang permainannya berasa rokok datang? Jika anda boleh mencari pemain golf yang sesuai dengan kedua-dua kategori, saya rasa itu adalah ideal, itulah sebabnya kita mulakan dengan Rory McIlroy di bahagian atas.

Sangat menarik untuk memahami bidang ini kerana mudah untuk melupakan bagaimana Viktor Hovland dan Brooks Koepka telah jatuh manakala Davis Riley dan Sungjae Im telah bangkit.

Senarai ini adalah percubaan untuk menentukan siapa yang mempunyai peluang terbaik untuk memanfaatkan momentum (atau mengubahnya) sambil kita melihat siapa yang berada pada kedudukan terbaik untuk memenangi Terbuka AS ke-122. Jangan lupa untuk menyemak senarai penuh kami Pilihan dan ramalan pakar Terbuka AS juga.

Padang Terbuka AS 2022, diberi kedudukan

1. Rory McIlroy (Menang pada 2011): McIlroy memasuki No. 1 dalam kedudukan Data Golf, yang mungkin merupakan perwakilan yang lebih tepat tentang siapa yang sedang bermain golf terbaik di dunia daripada Kedudukan Golf Rasmi Dunia konvensional. Semua bahan-bahan ada untuk Rory romp, tetapi sama ada ia berlaku adalah cerita yang sama sekali berbeza. Selepas tiga pukulan berturut-turut pada kejohanan ini dari 2016-18 — kegagalannya yang paling lama bertahan di mana-mana major — dia menyokongnya dengan tiga 10 terbaik berturut-turut di Pebble Beach, Winged Foot dan Torrey Pines. Menariknya, Terbuka AS adalah satu-satunya tempat dia bermula agak kuat di major sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Masalahnya ialah satu pusingan letupan pada akhir minggu ini. Jika dia boleh mengelak lombong itu di Brookline, ia boleh menjadi No. 5 utama untuk seseorang yang telah memburunya selama hampir sedekad.

2. Scottie Scheffler (T7 pada 2021): Senarai pemain golf sejak Perang Dunia II yang telah memenangi Masters dan Terbuka AS pada tahun yang sama adalah keterlaluan: Ben Hogan, Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Tiger Woods dan Jordan Spieth. Itulah syarikat yang Scheffler cuba sertai, dan walaupun dia sudah agak tenang dari bulan Mac dan April yang gila, dia masih mempunyai empat 20 terbaik dalam lima acara terakhirnya dan pukulan bolanya juga sama baiknya. Satu-satunya perkara yang berubah dari empat bulan pertama hingga sekarang ialah putternya telah pudar sedikit, yang tidak disangka-sangka memandangkan tahap di mana dia beroperasi. Jika dia boleh menghidupkannya semula selama seminggu di Boston, kita boleh bercakap tentang dia antara kumpulan lima yang dihormati yang telah memenangi dua acara paling penting Amerika pada tahun yang sama.

3. Justin Thomas (T8 pada 2020): Thomas mempunyai detik-detiknya di kejohanan ini — khususnya 63 detik di Erin Hills pada 2017 — tetapi dia tidak pernah benar-benar menyertainya pada penghujung Terbuka AS. Entah bagaimana, dia telah meningkatkan permainannya pada tahun 2022 walaupun melebihi apa yang kita lihat daripadanya sebelum ini. JT kini memperoleh 2.4 pukulan setiap pusingan, yang lebih baik daripada musim lima kemenangannya pada 2017. Putter telah merokok — lima pukulan positif memperoleh kejohanan dalam enam pukulan terakhirnya — dan jika Brookline memang menuntut semua pukulan seperti Selatan Hills, JT boleh menjadi yang pertama memenangi kejuaraan berturut-turut sejak Spieth melakukannya pada 2015.

4. Jon Rahm (Menang pada 2021): Bolehkah seorang pemain lima terbaik dunia, yang juga juara tahun lalu, mungkin berada di bawah radar? Rahm telah membuangnya dari fikirannya setakat tahun ini — 37 daripada 41 pusingan yang diukur adalah pukulan positif yang diperoleh daripada tee — tetapi dia tidak cukup tajam dengan permainan besinya untuk memanfaatkannya. Dia bukan faktor pelik pada dua kejohanan utama pertama tahun ini selepas dua bulan pertama 2022 membuatkan saya fikir dia akan menang lima kali musim ini.

5. Collin Morikawa (T4 pada 2021): Morikawa telah bergaduh agak lewat (untuknya), tetapi nugget ini daripada Justin Ray adalah gambaran yang baik untuk kerjaya Terbuka AS masa depan Morikawa, terutamanya di padang golf seperti The Country Club yang mungkin tidak terdedah kepada pengeboman dan pencungkil seperti venue Terbuka AS yang lain.

Permainan besi ketepatan adalah penting hampir setiap minggu, tetapi ia amat penting pada ujian yang paling sukar dalam permainan. Dalam tempoh lima tahun yang lalu, hampir 45 peratus pukulan yang diperolehi ke atas padang oleh juara Terbuka AS adalah melalui pukulan pendekatan. Setiap daripada lima juara terakhir menduduki tempat ke-6 atau lebih baik untuk minggu ini dalam Strokes Gained: Approach. Dalam jangka masa yang sama, kedudukan purata medan untuk pemenang dalam Jelajah PGA dalam statistik itu adalah tepat sekitar ke-12.

6. Jordan Spieth (Menang pada 2015): Saya ragu-ragu tentang Spieth di AS Terbuka secara umum, tetapi ia juga mudah untuk membayangkan Brookline sebagai faksimili Kejohanan Terbuka. Itulah tempat di mana Spieth paling berkembang maju sepanjang kariernya, dan dia mencatatkan jumlah kemenangan yang hebat dalam Terbuka AS ini (ketujuh di dunia sepanjang 20 pusingan terakhirnya). Putter sudah pasti akan goyah (dan tidak semestinya dramatik), tetapi saya fikir Spieth akan bertanding sepanjang minggu ini.

7. Xander Schauffele (T3 pada 2019): Lariannya dalam lima 10 terbaik berturut-turut hampir tidak pernah berlaku sebelum ini, tetapi seperti yang ditunjukkan oleh rakan sekerja saya Patrick McDonald, beberapa daripada mereka melalui pintu depan. Schauffele mungkin lebih kepada permainan sebagai kunci 10 teratas atau 20 teratas daripada seseorang yang saya harapkan untuk menang.

8. Brooks Koepka (Menang pada 2017 dan 2018): Saya tidak suka penampilannya — Scheffler telah menang empat kali sejak kali terakhir Koepka menduduki 10 teratas dalam acara stroke play — tetapi sukar untuk mengabaikan kelayakannya Terbuka AS. Dalam empat Terbuka AS terakhirnya, Koepka mempunyai dua kemenangan dan telah dikalahkan oleh empat pemain golf. Itu sepatutnya menakutkan untuk padang. Ini daripada Justin Rayby the way, is a insane stat also: Sejak awal 2016, Koepka adalah gabungan 71 di bawah par dalam major, 50 pukulan mendahului pesaing terdekatnya dalam tempoh itu.

9. Sam Burns (T41 pada 2018): Burns masih belum mencapai 10 teratas dalam major, tetapi dia bermain golf terbaik dalam hidupnya. Dia dan JT adalah satu-satunya lelaki yang boleh memberi Scheffler peluang di PGA Tour Player of the Year, tetapi ia mungkin memerlukan kemenangan pada kedua-dua dua major terakhir untuk melakukannya.

10. Will Zalatoris (T6 pada 2020): Zalatoris tidak bermain dengan baik dalam Terbuka AS tahun lepas, tetapi dia mempunyai lima penamat lapan teratas dalam enam permulaan utamanya yang lain sebagai pro (satu adalah WD dengan kecederaan), dan jumlahnya di major telah menjadi jenaka.

11. Cameron Smith (T4 pada 2015): Mata kail kiri yang dia tunjukkan beberapa kali di TPC Sawgrass apabila dia memenangi The Players awal tahun ini menakutkan saya. Semua yang lain adalah merah jambu, walaupun. Dia mempunyai nombor pendekatan terbaik daripada sesiapa sahaja di padang, dan kami tahu permainan pendeknya adalah jahat. Persediaan Terbuka AS tahun ini sepatutnya lebih baik daripada kebanyakan yang lain untuknya. Dia sebenarnya bukan seorang yang bergaduh, tetapi dia akan melakukan beberapa pukulan golf yang menarik nafas anda. Brookline mempunyai lebih banyak yang jatuh kemudian, katakan, Torrey Pines atau Erin Hills.

Siapakah yang akan memenangi Terbuka AS, dan pukulan panjang manakah yang akan mengejutkan dunia golf? Lawati SportsLine sekarang untuk melihat papan pendahulu yang diunjurkan dan pertaruhan terbaikkesemuanya daripada model yang memenangi lapan jurusan golf dan meningkat lebih $9,500 sejak dimulakan semula.

12. Shane Lowry (T2 pada 2016): Selepas apa yang berlaku kepada Eropah pada tahun 1999 di Piala Ryder, mungkin ini akan terasa seperti sedikit penebusan 23 tahun kemudian. Lowry telah bermain golf terbaik daripada semua pemain tanpa kemenangan di dunia pada tahun 2022 (dan lebih baik daripada kebanyakan pemain yang telah menang). Hanya Thomas, McIlroy dan Scheffler yang lebih baik tahun ini.

13. Tony Finau (ke-5 pada 2018): Big Tone telah bangkit daripada kemerosotan awal tahunnya dan kini menduduki lima teratas berturut-turut untuk menyertai Terbuka AS ini. Dia berada berhampiran kelas Spieth-Thomas dalam pukulan yang diperolehi sepanjang 20 pusingan terakhirnya, dan saya telah digalakkan oleh permainan pendek panas baru-baru ini yang telah menjadi pelampung.

14. Hideki Matsuyama (T2 pada 2017): Matsuyama terlalu kerap dilupakan pada kejohanan utama di mana permainan besi selalunya lebih penting (terutamanya di Terbuka AS) berbanding acara biasa. Dia mendapat pukulan dengan pukulan pendekatannya dalam 12 daripada 13 acara setakat ini musim Jelajah PGA ini, yang tidak biasa dan menggambarkan dengan baik di Brookline dengan kehijauan kecilnya. Tiada pemain golf Asia pernah memenangi Terbuka AS.

15. Joaquin Niemann (T23 pada 2020): Dia telah bermain beberapa golf terbaiknya tahun ini di padang paling sukar yang dilawati oleh Jelajah PGA (menang di Riviera dan T3 di Muirfield Village). Dalam kedua-dua itu, permainan besinya adalah hebat seperti yang anda jangkakan. Itulah kategori yang akan menentukan sama ada dia berkembang maju di Brookline, tetapi dia pasti mempunyai permainan dan pelbagai pukulan yang diperlukan untuk memenangi kejuaraan utama. Pada usia 23 tahun, dia akan menyertai Spieth dan McIlroy sebagai pemenang termuda kejuaraan abad ini.

16. Max Homa (MC pada 2021): Lemparkan dia dalam kumpulan Scheffler-Thomas-Burns yang kini bermain golf terbaik dalam hidupnya. Dia tersirat selepas Kejohanan PGA, di mana dia menamatkan T13 terbaik kerjaya di jurusan, bahawa dia belajar cara bermain major dengan lebih baik walaupun tanpa perkara terbaiknya. Permainan pendekatannya dipandang rendah (10 teratas dalam pukulan mendapat pendekatan dalam 50 pusingan terakhirnya), dan apabila anda menggabungkan golf terbaik yang pernah dimainkannya dengan pendekatan mental yang membolehkannya bermain ke dalam (bukannya keluar dari) major, ia adalah tidak sukar untuk melihat dia berdaya saing minggu ini.

17. Davis Riley (MC pada 2020): Pukulan bolanya dalam 20 pusingan terakhirnya lebih baik daripada Conners, Schauffele, Finau, Homa, Matsuyama, Burns, Rahm, Lowry, Niemann, Thomas, Hovland dan Patrick Cantlay. Enam 20-an teratas berturut-turut dalam Jelajah PGA. Dia benar-benar orang, dan walaupun kebanyakan orang tidak pernah mendengar tentang dia, ia tidak akan mengejutkan sama sekali untuk melihat dia bertanding minggu ini.

18. Matt Fitzpatrick (T12 pada 2019): Jalan cerita paling mudah minggu ini ialah dia memenangi Amatur AS di sini pada 2013. Yang lebih menarik ialah dia berada di tempat ketujuh di dunia dalam pukulan yang diperoleh pada 2022 dan salah satu daripada hanya tiga dalam 15 teratas (Lowry dan Zalatoris) tanpa kemenangan .

19. Viktor Hovland (T12 pada 2019): Bakat itu tidak ke mana-mana, tetapi Hovland tidak mempunyai 10 teratas sejak The Players pada bulan Mac. Permainan pendeknya, yang dia nyatakan berulang kali meragukan, telah menjadi lebih teruk yang akan membayangkan kehilangan keyakinan di sekeliling hijau. Memandangkan berapa ramai pemain hijau akan terlepas minggu ini, itu tidak semestinya petanda yang baik untuk salah seorang bakat muda terbaik di dunia.

20. Corey Conners (MC pada 2021): Ayunannya mempunyai “juara Terbuka AS” tertulis di atasnya, walaupun dia tidak membuat hujung minggu dalam salah satu daripada dua permulaannya sebelum ini. Dia benar-benar membilasnya sejak akhir-akhir ini dan mengheret dua 15 teratas berturut-turut ke minggu ini.

21. Cameron Young (MC pada 2021): Dia mempunyai beberapa perkara untuknya di sini. Peratusan birdienya sangat tinggi (No. 5 dalam Jelajah PGA). Sebagai Justin Ray ditunjukkan di sini, itu telah menjadi penunjuk kejayaan Terbuka AS baru-baru ini. Dia juga memukul bola yang sangat tinggi, yang sepatutnya membantu di kompleks hijau Brookline yang kecil dan keras. Young mendapat tiga penamat tiga teratas berturut-turut (termasuk Kejohanan PGA) dan kelihatan bersedia untuk berjuang untuk tempat keempat sebelum menembak 84 (!) pada hari Ahad di Memorial dalam pusingan terakhirnya sebelum acara ini. Itu tidak cukup untuk menakutkan saya, tetapi ia pasti menjatuhkannya beberapa tempat dalam senarai ini.

22. Mito Pereira (MC pada 2019): Kisah penebusan terbaik di Brookline bukanlah Phil Mickelson yang kembali ke satu-satunya kejuaraan utama yang telah mengelaknya tetapi sebaliknya Pereira memenangi kejuaraan utama pertamanya selepas tumbang lewat di Southern Hills. Hanya Rory telah menjadi penyerang bola yang lebih baik sepanjang 20 pusingan terakhirnya.

[BONUS] 23. Sungjae Im (ke-22 pada 2020): Saya tidak terlalu memikirkan tentang Im sejak beberapa bulan kebelakangan ini, tetapi dia telah mengetepikan penyudah yang baik. Tiga 15 terbaik dalam empat permulaan terakhirnya, termasuk Masters dan Memorial. Hanya Scheffler, Morikawa, McIlroy dan Pereira telah memukul bola dengan lebih baik sepanjang 20 pusingan terakhir mereka.We would love to give thanks to the writer of this article for this incredible web content

Ramalan, pilihan, kegemaran Terbuka AS 2022: Kedudukan padang dari 1-22 di The Country Club di Brookline


You can find our social media profiles , as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/