Rangers Mengumumkan Siri Pergerakan Jadual

The Rangers mengumumkan timbunan pergerakan jadual hari ini, sebagai tambahan kepada beberapa pergerakan yang diumumkan selepas perlawanan semalam. Semalam, kidal Taylor Hearn dan pemain dalam Ezequiel Duran telah dipilih untuk Triple-A Round Rock. Hari ini, pembukaan ketiga telah dicipta apabila tangan kanan Matt Bush telah diletakkan dalam senarai kecederaan 15 hari, retroaktif hingga 25 Jun, dengan sakit lengan kanan. Kekosongan tersebut akan diisi oleh Steven Duggar, Glenn Otto dan Josh Sborz. Duggar baru-baru ini diperoleh daripada Giants dalam perdagangan. Otto telah dikembalikan semula daripada IL COVID manakala Sborz telah dipanggil semula dari Round Rock. Untuk membuka tempat dalam senarai 40 orang untuk Otto, orang kanan Demarcus Evans telah ditetapkan untuk tugasan.

Evans, 25, merupakan pilihan pusingan ke-25 Rangers pada tahun 2015. Dia telah dimasukkan ke dalam senarai 40 pemain pasukan sebelum draf Peraturan 5 2019. Permulaan terakhirnya ialah kembali dalam A-ball pada 2017, kerana dia telah menjadi pelepas penat sejak itu. Dia mencatatkan 30 1/3 MLB inning sepanjang 2020 dan 2021 dengan 4.75 ERA. Dia mencatatkan mogok pada klip yang sihat 27.6% dalam sampel itu, walaupun dengan kadar berjalan kaki 11.9% dan kadar bola tanah 20.5%.

Dia secara amnya bernasib baik di kalangan kanak-kanak bawah umur tetapi mendapat keputusan yang buruk setakat tahun ini. Melalui 12 babak untuk Round Rock, dia mempunyai ERA 7.50. Dia masih mendapat strikeout 29.8% daripada masa, tetapi dengan kadar berjalan kaki 24.6% dan kadar bola tanah 11.5%. Dia berada dalam tahun pilihan terakhirnya, bermakna pasukan yang memperolehnya boleh menyimpannya dalam Triple-A sepanjang tahun ini, dengan syarat mereka bersedia untuk memberinya tempat dalam senarai 40 orang.

Bagi Bush, 36, berita mengenai sakit lengan bawah berpotensi tidak menyenangkan, terutamanya memandangkan sejarah kecederaannya yang panjang. Pada 2018, dia menjalani pembedahan untuk menangani ligamen yang terkoyak separa dan cuba kembali pada separuh kedua tahun 2019. Pada ketika itu, dia mengalami UCL yang koyak dan memerlukan pembedahan Tommy John, kali kedua dia perlu menjalani prosedur itu. The Rangers menandatanganinya dengan perjanjian bawah umur dua tahun untuk menampung pemulihannya sepanjang 2020 dan akhirnya kembali pada 2021. Ketegangan flexor mengehadkannya kepada hanya empat inning tahun lepas, selepas itu dia secara terang-terangan dan kemudian menandatangani semula ke liga kecil yang lain perjanjian oleh Rangers. Beliau membuat senarai Hari Pembukaan tahun ini dan telah melontarkan 26 2/3 inning dengan 4.05 ERA, 31.3% kadar strike, 6.1% kadar berjalan dan 36.8% kadar bola tanah. Dia muncul sebagai pilihan leveraj tinggi untuk kelab, melakukan penyelamatan dan lapan pegangan pada musim ini.

Kelab itu tidak memberikan sebarang anggaran mengenai ketiadaannya dan dia pasti akan menjalani lebih banyak ujian. Evan Grant dari Dallas Morning News menyampaikan bahawa langkah ini disifatkan sebagai “berjaga-jaga” tetapi juga menambah bahawa kelab itu menegaskan bahawa Bush tidak cedera baru-baru ini seperti semalam. Lebih banyak berita pasti akan dikeluarkan pada hari-hari yang akan datang, walaupun Bush kini telah melakukan lebih daripada 30 inning sepanjang empat tahun yang lalu disebabkan masalah lengan yang berterusan, menjadikannya adil untuk tertanya-tanya sejauh mana Rangers boleh bergantung kepadanya pada masa hadapan. Untuk apa yang patut, Bush sendiri nampaknya tidak terlalu prihatin, memberitahu Levi Weaver dari The Athletic bahawa dia hanya memerlukan rehat beberapa hari. Pengurus Chris Woodward mengatakan bahawa bullpen yang terlalu banyak bekerja tidak mampu untuk memberikan tempat senarai kepada pelega yang tidak tersedia, yang memerlukan penempatan IL.We would like to thank the writer of this write-up for this outstanding content

Rangers Mengumumkan Siri Pergerakan Jadual


Our social media profiles here , as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/