Rangers Mengupah Bruce Bochy Sebagai Pengurus

Rangers telah mengambil Bruce Bochy sebagai pengurus kelab seterusnya, mengumumkan bahawa Bochy telah menandatangani kontrak selama tiga tahun.

Terdapat peningkatan spekulasi dalam beberapa hari kebelakangan ini yang mengaitkan Bochy dengan tugas itu, terutamanya apabila GM Rangers Chris Young (yang bermain di bawah Bochy pada Padres 2006) dilawati pengurus veteran di rumahnya di Nashville, bukannya temu bual rasmi. Pengurus Interim Rangers Tony Beasley adalah satu-satunya calon lain yang diketahui menerima temu duga, menambahkan lagi idea bahawa pasukan itu telah mengecilkan tumpuannya ke arah membawa semula Bochy ke tempat duduk selepas tiga tahun meninggalkan perlawanan.

Dalam kenyataan akhbar rasmi pasukan itu, Bochy berkata dia “sangat teruja untuk menyertai Texas Rangers. Sejak beberapa hari lalu, saya telah mengadakan perbualan yang meluas dengan Chris Young dan individu lain dalam organisasi, dan saya berpeluang bertemu dengan [co-owner] Ray Davis. Visi dan komitmen mereka untuk menyusun sebuah kelab yang boleh bersaing dan memenangi tahun demi tahun adalah mengagumkan, dan saya menjadi yakin saya mahu menjadi sebahagian daripada itu. Jika saya akan kembali mengurus, ia mestilah situasi yang betul. Saya sangat percaya perkara itu berlaku dengan Rangers, dan saya tidak sabar untuk memulakannya.

Bochy membawa pengalaman selama 25 tahun sebagai kapten Liga Utama, menguruskan Padres dari 1995-2006 dan kemudian Giants dari 2007-2019. Sepanjang kariernya yang panjang, Bochy yang berusia 67 tahun telah menyelia pembinaan semula kelab, pesaing dan pasukan yang merosot dalam prestasi dan kemudian kembali ke pertikaian – terdapat pasang surut yang cukup bahawa Bochy sebenarnya mempunyai rekod kehilangan kerjaya, pada 2003 -2029.

Walau bagaimanapun, resume Bochy juga termasuk beberapa kejayaan besar. The Giants memenangi tiga gelaran Siri Dunia pada 2010, 2012 dan 2014 di bawah kepimpinan Bochy, kerana dinasti mini “Tahun Genap” membawa organisasi itu kembali ke kegemilangan kejuaraan buat kali pertama sejak 1954. (Ironinya, Gergasi 2010 mengalahkan Rangers dalam Siri.) Bochy juga berjaya memenangi satu lagi pemenang panji NL pada Padres 1998, yang menandakan kali terakhir San Diego mencapai Siri Dunia.

Sewa itu mewakili perubahan arah untuk Rangers, kerana kelab itu cenderung untuk mengupah pengurus kali pertama apabila Jon Daniels bertanggungjawab ke atas operasi besbol. (Pengurus sementara Don Wakamatsu mengendalikan pasukan untuk 10 perlawanan pada 2018, dan merupakan satu-satunya daripada enam pengurus Texas terakhir yang mempunyai pengalaman MLB sebelum ini sebagai kapten.) Sudah tentu, Daniels sendiri dipecat pada Ogos, sejurus selepas bekas- pengurus Chris Woodward juga dilepaskan.

Tembakan Daniels khabarnya malah mengejutkan Young, kerana Young tiba-tiba mendapati dirinya bertanggungjawab ke atas organisasi yang tidak sabar-sabar untuk mula menang. Texas menghabiskan banyak masa musim sejuk lepas dalam menandatangani Corey Seager, Marcus Semiendan Jon Gray, dan sementara pasukan itu sendiri merasakan 2023 mungkin tarikh sasaran yang lebih realistik untuk kembali bersaing, kelab 2022 itu tidak menunjukkan banyak kemajuan dalam mencatat rekod 68-94. Ini jelas tidak cukup baik untuk Davis dan kumpulan pemilikan Rangers, yang tidak menunggu sehingga akhir musim sebelum membaik pulih pejabat hadapan.

Dengan Texas berada di enam musim tewas berturut-turut, pastinya terdapat tekanan kepada Young dan Bochy untuk mula memberikan beberapa keputusan yang lebih baik pada tahun 2023. Rangers sekali lagi dijangka akan agresif musim sejuk ini, sama ada ia menunjukkan dirinya sebagai pembelian ejen bebas yang lebih hebat, atau perdagangan untuk veteran yang terbukti.

The Royals, White Sox, dan Marlins kini merupakan satu-satunya pasukan yang ingin mengisi kekosongan jawatan pengurusan. Sebagai tambahan kepada pengambilan Bochy, Blue Jays (John Schneider), Malaikat (Phil Nevin), dan Phillies (Rob Thomson) semuanya secara rasmi menandatangani kapten sementara mereka dari 2022 untuk jawatan sepenuh masa.

Foto ihsan daripada Imej Sukan USA Today

We would love to thank the writer of this short article for this outstanding content

Rangers Mengupah Bruce Bochy Sebagai Pengurus


Find here our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/