Ravens vs. Buccaneers markah, takeaways: Baltimore menyerahkan Tom Brady skid tiga perlawanan pertama sejak 2002

Malam Khamis ialah permainan who’s who untuk Baltimore Ravens dan Tampa Bay Buccaneers. Dalam mencatat kemenangan 27-22 di Tampa Bay, Ravens meningkat kepada 5-3 sambil kelihatan sangat seperti pasukan terbaik AFC North. Sebaliknya, Buccaneers, yang kini 3-5 selepas kekalahan ketiga berturut-turut, kelihatan seperti pasukan yang tidak mempunyai pukulan yang sah untuk bermain hingga ke Januari.

Tampa Bay mula panas sebelum pudar pada tiga suku akhir permainan. Hantaran Baltimore yang tergesa-gesa membuat hidup menjadi sengsara bagi Tom Brady, yang pada separuh masa pertama mengatasi Ben Roethlisberger sebagai quarterback paling banyak dipecat dalam sejarah NFL. Ia adalah malam yang lebih baik untuk quarterback pelawat, kerana Lamar Jackson melemparkan dua hantaran touchdown pada 27 daripada 38 hantaran. Jackson juga merupakan sebahagian daripada permainan larian yang melancarkan 233 ela yang membantu mengunyah lebih 38 minit jam permainan.

Ketinggalan pada separuh masa, Ravens mendahului menerusi hantaran mendarat suku ketiga daripada Jackson kepada Drake Kenya dan Isaiah Likely. Baltimore mendahului dua angka pada larian 15 ela Devin Duvernay dengan baki 6:35, kurang daripada enam minit selepas Buccaneers menjaringkan mata pertama mereka pada separuh masa melalui gol padang Ryan Succop.

Brady secara ringkas menghidupkan harapan dengan hantaran pendaratan lewat kepada Julio Jones. Tetapi Ravens merangkul sepakan onside seterusnya, memastikan kemenangan sambil menamatkan rentetan 302 perlawanan Brady tanpa tiga kekalahan berturut-turut.

The Buccaneers pergi ke separuh masa dengan mendahului 10-3 selepas membuat dua zon merah berdiri dalam 30 minit pertama permainan. Tampa Bay juga menerima separuh masa pertama yang baik daripada Brady, yang penyiapan 44 ela kepada Chris Godwin membuat sentuhan terusan Leonard Fournette pada pertengahan suku pertama.

Kedua-dua pasukan mengalami kecederaan teruk pada malam Khamis. The Ravens kehilangan penerima Rashod Bateman (kaki) dan Mark Andrews (bahu) semasa tiga suku pertama permainan, kemudian kalah berlari ke belakang Gus Edwards (hamstring) pada suku keempat. The Bucs kehilangan penjaga gol Shaquil Barrett pada separuh masa kedua. Barrett dikhuatiri mengalami kecederaan Achilles koyak, melalui NFL Media.

Berikut ialah pandangan yang lebih dekat tentang apa yang berlaku di Tampa.

Mengapa Raven menang

Baltimore mendominasi di atas tanah sambil mengawal bola selama lebih dua pertiga permainan. Diketuai oleh Edwards dan Drake, Baltimore menguasai padang sambil mengatasi kesilapan separuh masa pertama mereka di zon merah. The Ravens juga menerima sumbangan besar daripada Likely dan Demarcus Robinson, yang bergabung untuk menangkap 12 daripada 15 sasaran untuk 141 ela.

Secara pertahanan, Ravens menutup serangan Brady dan Buccaneers untuk kebanyakan tiga suku terakhir permainan. Justin Houston mengambil seteguk dari Fountain of Youth, merekodkan dua guni dan dua tekel kerana kalah. Houston dan rakan sepasukannya yang lain menutup permainan larian Tampa Bay sambil menahan Brady kepada hanya 26 daripada 44 hantaran.

Mengapa Buccaneers kalah

Kesalahan Tampa Bay benar-benar kering selepas suku pertama. Unit itu melakukan pukulan lima kali berturut-turut sambil memberikan pertahanan mereka sedikit atau tidak berehat. Walaupun permainan lariannya tidak memihak kepadanya, Brady juga gagal menyempurnakan beberapa hantaran ketiga ke bawah yang akan memastikan rantai itu bergerak. Penalti, seperti permulaan palsu Fournette dengan Buccaneers ketinggalan 11 dan menghadapi gol keempat dan gol dari garisan 3 ela dengan baki 4:57, juga melanda serangan Buccaneers.

Walaupun serangan mereka tidak membantu mereka, pertahanan Buccaneers gagal melakukan permainan yang mengubah momentum pada separuh masa kedua. Unit itu juga tidak dapat menahan Baltimore di luar, kerana Ravens berlari-lari dan melalui pertahanan Tampa Bay.

Titik terang untuk Buccaneers ialah hubungan antara Brady dan Mike Evans. Evans menangkap 6 daripada 11 sasaran untuk 123 ela yang termasuk tangkapan 51 ela yang menetapkan skor pertama Buccaneers pada separuh masa kedua.

Titik perubahan

Baltimore mendominasi suku ketiga, mengatasi Tampa Bay 14-0 dan mengawal bola selama hampir 13 minit. Serangan Ravens memulakan separuh masa dengan pacuan 9-permainan, 77 ela yang berakhir dengan hantaran pendaratan yang mengikat permainan Jackson kepada Drake.

Pertahanan Ravens kemudian memaksa tendangan pantas Tampa Bay sebelum serangan Baltimore memulakan pemanduan 11-play, 80-yard yang diselingi oleh hantaran pantas Jackson ke Kemungkinan dengan baki lima saat pada suku ketiga.

Bermain permainan

Dengan Andrews dan Bateman diketepikan, Kemungkinan besar meningkat dan melakukan tangkapan pendaratan kritikal yang memberikan Ravens pendahuluan untuk kebaikan. Pelumba rookie mendapat enam hantaran sejauh 77 ela pada malam Khamis selepas hanya mendapat 10 tangkapan dalam tujuh perlawanan pertama musim ini.

Boleh sebut harga

Jackson membiarkan beberapa peminatnya bercakap untuknya selepas kemenangan itu. Bekas MVP liga itu menikmati tanda yang merujuk kepada situasi kontraknya sekarang, kerana Jackson bermain di bawah pilihan rookie tahun kelimanya selepas dia dan Ravens tidak dapat mencapai persetujuan dalam perjanjian jangka panjang di luar musim lalu.

Apa yang akan datang

The Buccaneers akan menjadi tuan rumah kepada Rams dalam perlawanan ulangan pertarungan pusingan bahagian yang mendebarkan Januari. Seperti Buccaneers, Rams bermula dengan perlahan musim ini. Juara bertahan pergi ke perpisahan mereka dengan rekod 3-3.

Baltimore akan menuju ke Baton Rouge pada 7 November untuk menentang Saints pada “Monday Night Football.” Kecederaan serangan telah melanda Saints setakat ini, kerana New Orleans hanya 2-5.We wish to thank the writer of this post for this incredible web content

Ravens vs. Buccaneers markah, takeaways: Baltimore menyerahkan Tom Brady skid tiga perlawanan pertama sejak 2002


You can find our social media profiles as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/