Rays, Manuel Margot Setuju Untuk Lanjutan Dua Tahun

10:36 malam: Marc Topkin dari Tampa Bay Times memberikan pecahan, dengan Margot membuat $7MM pada 2023, $10MM pada 2024, diikuti dengan pilihan bersama $12MM untuk 2025 yang disertakan dengan pembelian $2MM.

2:21 petang: The Rays dilaporkan bersetuju dengan pemain luar Manuel Margot pada pelanjutan dua tahun, $19MM, menunggu fizikal. Syarat akan bermula pada 2023 dan membeli dua musim pertama Margot untuk kelayakan ejen percuma. Pemain berusia 27 tahun itu berada di landasan yang betul untuk memasuki pasaran terbuka buat kali pertama selepas musim ini. Dia dan kelab telah bersetuju menerima gaji $5.6MM untuk tahun terakhirnya yang layak timbang tara, dan itu dilaporkan tidak akan terjejas oleh lanjutan ini. Margot diwakili oleh Wasserman.

Margot telah menghabiskan dua musim lalu di Tampa selepas datang dari Padres dalam perdagangan luar musim 2019-20. Dalam kedua-dua tahun, dia mencatatkan nombor yang sedikit di bawah purata pada plat. Margot telah mencatatkan 623 penampilan plat sepanjang 166 perlawanan sebagai Ray, mencatatkan garis terkumpul .258/.317/.375 dengan 11 larian di rumah. Dia telah melakukan dengan baik untuk memasukkan bola ke dalam permainan, hanya melakukan pukulan keluar dalam 15.2% daripada penampilan platnya, tetapi Margot tidak melakukan pukulan untuk mendapatkan banyak kuasa atau membuat banyak perlawanan.

Walaupun Margot telah menjadi penyerang biasa untuk sebahagian besar kariernya, dia seorang pemain luar pertahanan yang sangat baik. Larian Defensif Disimpan dan Penilaian Zon Tertinggi telah menambatnya sebagai pemain sarung tangan tambahan dalam semua lima musim penuh liga besarnya. Itu benar tidak kira di mana dia sesuai. Margot lebih berkebolehan mengendalikan medan tengah, dan dia benar-benar cemerlang apabila bergerak ke medan kanan sebagai menghormati Kevin Kiermaier musim lalu. Tiada pemain luar yang beraksi lebih baik daripada Margot dalam metrik Outs Above Average Statcast, yang menambatnya pada 16 permainan di atas par.

Tampa Bay telah kehabisan pertahanan luar yang kuat selama bertahun-tahun. Itu sebahagian besarnya disebabkan oleh kehadiran pemain tengah dunia lain di Kiermaier, tetapi pemain seperti Margot, Brett Phillips dan Randy Arozarena telah melakukannya dengan baik dalam hak mereka sendiri. Pejabat hadapan Rays nampaknya memberikan penekanan yang kuat pada pertahanan luar, jadi tidak terlalu menghairankan mereka ingin mengekalkan Margot dalam kelompok.

The Rays bersedia untuk membuka kempen 2022 dengan senarai gaji pemain rekod francais dalam julat $83MM, menurut Jason Martinez dari Sumber Jadual. Hanya terdapat kira-kira $15MM dalam jaminan untuk musim depan, walau bagaimanapun. The Rays akan mempunyai satu lagi kelas timbang tara yang besar, tetapi Tampa Bay tidak pernah takut untuk memindahkan pemain yang layak arb untuk pilihan yang lebih muda dan lebih berpatutan. malam tadi perdagangan daripada Austin Meadows kepada Harimau sesuai dengan rang undang-undang itu, dan ia memberi peluang untuk prospek teratas Josh Lowe untuk mendapatkan penampilan liga utama yang dilanjutkan.

Lowe, Margot dan Arozarena kini kelihatan sebagai medan utama 2023 Tampa Bay. Kiermaier sedang menuju ke musim terjamin terakhir kontraknya. Dia boleh dikawal tahun depan melalui pilihan kelab $13MM, tetapi Rays boleh mencari untuk menukarnya atau hanya membeli pilihan itu jika mereka berpuas hati dengan Margot sebagai pemadang tengah setiap hari. Tampa Bay dilaporkan telah meneroka tawaran Kiermaier yang berpotensi untuk beberapa musim, tetapi mereka masih belum menarik pencetus pada langkah sedemikian.

Lanjutan Margot menyingkirkan salah seorang pemain tengah yang lebih baik daripada pasaran ejen percuma yang akan datang. Brandon Nimmo ditetapkan untuk tajuk itu kelas yang agak nipis, dengan Kiermaier pilihan kedua terbaik jika pilihannya ditolak. Di luar pasangan itu, ahli utiliti Henry Hernandez, Tyler Naquin (siapa yang lebih sesuai di sudut) dan veteran Lorenzo Cain dan Jackie Bradley Jr. nampaknya pemain terbaik yang ada.

Tenchy Rodriguez pertama kali melaporkan bahawa Rays dan Margot bersetuju dengan lanjutan dua tahun, $19MM. Marc Topkin dari Tampa Bay Times menyatakan perjanjian itu akan membeli dua musim ejen percuma pertamanya.

Imej ihsan USA Today Sports.We would like to give thanks to the writer of this write-up for this incredible web content

Rays, Manuel Margot Setuju Untuk Lanjutan Dua Tahun


Visit our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/