Rays tewas dalam perlawanan kepada Yankees, Manuel Margot dan Kevin Kiermaier akibat kecederaan

ST. PETERSBURG — Pedih kekalahan 4-2 hari Isnin kepada Yankees, walaupun dengan semua drama yang wujud, tidak ada apa-apanya berbanding kekalahan yang lebih besar untuk Rays.

Manuel Margot dan Kevin Kiermaier, dua pemain terbaik mereka, cedera dan menuju ke senarai cedera. Pengurus Kevin Cash berkata Margot dijangka terlepas masa “penting” dengan apa yang pada mulanya dipanggil terseliuh lutut kanan.

“Ia kelihatan tidak bagus,” kata Cash.

Margot cedera terhempas kuat ke dinding bahagian kanan mengejar triple Aaron Hicks pada inning kesembilan yang menjaringkan larian pergi ke hadapan. Dia turun dengan canggung, kesakitan yang jelas dan dibawa keluar dari padang dengan kereta.

“Ia amat mengerikan,” kata pemula Rays Shane McClanahan. “Saya berada di dalam bilik latihan apabila kami melihat permainan berlaku, dan anda dapat merasakan udara disedut keluar dari sana.

“Kami hanya berdoa. Sungguh malang, dan kami mengharapkan berita terbaik yang mungkin. Manny adalah ketua pasukan ini. Dia penyumbang utama. Kami suka apa yang dia bawa ke padang setiap hari. Jadi kita semua menyimpan dia dalam fikiran dan doa kita.”

Kiermaier pergi selepas pukulan pukulan kedua yang janggal kerana apa yang dipanggil keradangan pinggul kiri. Cash tidak mempunyai banyak maklumat lain atau jangka masa berapa lama dia akan keluar.

“Ia agak mengganggu dia buat sementara waktu,” kata Cash. “Pinggul yang sama yang dia hadapi masalah pada masa lalu.”

Dengan Kiermaier dan Margot diketepikan, Rays mempunyai tiga pemain luar sepenuh masa di Randy Arozarena, Josh Lowe dan Brett Phillips, dan dua pemain sambilan di Harold Ramirez dan Vidal Brujan, yang juga bermain di dalam padang dan tidak begitu kuat dalam pertahanan.

Mereka dijangka pada hari Selasa untuk memanggil Luke Raley, satu-satunya pemain luar dalam senarai 40 pemain di Triple-A Durham, dan pemain masuk Jonathan Aranda, membenarkan mereka menggunakan Brujan dan/atau Ramirez di kawasan luar lebih banyak lagi.

“Ia adalah malang kerana (Kiermaier dan Margot adalah) bahagian penting untuk kelab kami,” kata Cash. “Saya pasti kita perlu meletakkan kepala kita bersama-sama dan memikirkan cara untuk mengatasinya. Tetapi ia agak mengecewakan sekarang.”

The Rays (36-31), yang jatuh ke tempat keempat di AL East dan keluar dari kedudukan playoff, sudah pun bermain tanpa dua penyerang utama mereka di rumah di Brandon Lowe dan Mike Zunino, dan pemain serangan paling dinamik mereka di Wander Franco, yang boleh kembali pada hujung minggu ini. Antara lain yang diketepikan ialah pemain permulaan Luis Patino dan Drew Rasmussen, dan penyerang utama JP Feyereisen dan Andrew Kittredge.

“Malangnya kecederaan adalah sebahagian daripada permainan ini, tetapi saya tidak fikir ia setiap hari setakat ini,” kata McClanahan. “Sudah sukar. Kami telah kehilangan banyak orang penting. Kami hanya perlu terus melakukan apa yang telah kami lakukan, dan itu akan datang ke padang, menundukkan kepala kami, cuba memanfaatkan situasi yang teruk.”

Mahukan lebih daripada sekadar skor kotak?

Mahukan lebih daripada sekadar skor kotak?

Langgan surat berita Rays Report percuma kami

Kolumnis John Romano akan menghantar cerapan dan analisis Sinar terkini untuk memastikan anda dikemas kini setiap minggu sepanjang musim.

Anda semua telah mendaftar!

Inginkan lebih banyak surat berita mingguan percuma kami dalam peti masuk anda? Mari kita mulakan.

Terokai semua pilihan anda

Mereka muncul sebentar untuk melakukan hari Isnin itu.

Tanpa pukulan ke inning kelapan oleh pemain kanan Yankees ace Gerrit Cole, yang meledak 12 dan berjalan tiga, Rays menamatkan usahanya untuk sejarah apabila Isaac Paredes menampar single pendahuluan.

Lebih baik, mereka melenyapkan pendahuluan 2-0 yang dibina Yankees dengan homer Anthony Rizzo dari McClanahan, yang sebaliknya mempunyai satu lagi perlawanan enam-inning yang dominan, dan larian tanpa perolehan (kejohanan utama mereka-kebanyakan ke-45 dibenarkan) atas kesilapan Ji-Man Choi .

Perseorangan Paredes, dua pukulan yang dipukul oleh Francisco Mejia dari pelega Clay Holmes dan pukulan Yandy Diaz di sebelah kanan membawa mereka satu larian. Sebuah penggelek Margot menuruni garisan bes ketiga yang tidak dapat dimainkan oleh Holmes, membawa mereka satu lagi.

Itu adalah larian pertama yang dibenarkan Holmes sejak hari pembukaan, menamatkan rentetan rekod francais 29 penampilan tanpa jaringan.

Tetapi pelega Sinar Jason Adam memberikannya semula. Dia membenarkan single one-out kepada Josh Donaldson, yang memilih kiri; Hicks memandu ke kanan, di mana Margot cedera yang bertukar menjadi tiga kali ganda RBI; kemudian lalat kantung untuk menjadikannya 4-2.

“Gerrit melemparkan perlawanan yang hebat terhadap kami dan Holmes adalah salah satu penyelamat terbaik dalam permainan sekarang,” kata Phillips. “Untuk dapat merangkai beberapa pukulan bersama-sama dan menjaringkan beberapa larian, ia kelihatan seperti perkara sedang mencari. Tetapi apabila hujan ia mencurah-curah di sekitar sini.”

• • •

Daftar untuk surat berita mingguan Laporan Sinar untuk mendapatkan perspektif baharu tentang Sinaran Teluk Tampa dan jurusan lain daripada kolumnis sukan John Romano.

Jangan sekali-kali terlepas peluang terkini dengan sukan kolej Bucs, Rays, Lightning, Florida dan banyak lagi. Ikuti pasukan sukan Tampa Bay Times kami di Twitter dan Facebook.We want to say thanks to the writer of this short article for this outstanding material

Rays tewas dalam perlawanan kepada Yankees, Manuel Margot dan Kevin Kiermaier akibat kecederaan


Take a look at our social media accounts and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/