Red Sox, Jorge Alfaro Setuju Dengan Perjanjian Liga Kecil

The Red Sox bersetuju dengan backstop ejen percuma Jorge Alfaro pada kontrak liga kecil, lapor Chris Cotillo dari MassLive (pautan Twitter). Dia akan menerima gaji asas $2MM jika dia memecahkan senarai MLB dan akan mempunyai keupayaan untuk menarik diri dan kembali ke agensi bebas pada 1 Jun dan 1 Julai jika dia masih belum dipanggil.

Alfaro, 29, telah bermain dalam setiap tujuh kempen liga besar terakhir. Seorang prospek terbaik dalam sistem ladang Rangers dan Phillies, dia pergi dari Texas ke Philadelphia di Cole Hamels blokbuster tarikh akhir pada 2015. Alfaro memulakan kerjaya dengan Philadelphia pada 2016 dan akan menghabiskan sebahagian daripada dua musim berikutnya sebagai penangkap utama mereka. Dia menyerlahkan kuasa besar dan kekuatan lengan yang menjadikannya bakat liga kecil yang sangat dihormati tetapi menyerlah dalam 35.2% penampilannya sebagai Phillie.

Selepas musim 2018, Philadelphia membungkusnya dengan Sixto Sánchez kepada Marlins saingan bahagian untuk JT Realmuto. Miami berharap Alfaro akan mengambil bahagian sebagai pengganti besar yang sedia liga untuk penangkap bintang mereka yang akan keluar. Alfaro adalah penangkap utama mereka untuk tiga musim berikutnya tetapi terus beraksi pada tahap yang tidak konsisten, sebahagian besarnya disebabkan oleh isu mogoknya.

Padres mengambil pukulan ke atas pemain kelahiran Colombia itu dalam perdagangan kecil di luar musim lalu. Alfaro memecahkan senarai Hari Pembukaan selepas Latihan Musim Bunga yang besar-besaran dan terus muncul dalam lebih separuh perlawanan pasukan. Dia mencatatkan 274 penampilan plat, mencecah .246/.285/.383 dengan tujuh larian di rumah dan peratusan mogok 35.8%. Pada penghujung musim, San Diego tidak menendernya dan bukannya mengekalkannya untuk gaji timbang tara yang diunjurkan $3.6MM.

Dalam sedikit di bawah 500 permainan MLB, Alfaro ialah pemukul .256/.305/.396. Dia telah mengambil 47 homer dan melakukan banyak hubungan yang sukar. Nombor di pangkalannya telah disenyapkan oleh mogok bawah par dan profil berjalannya, walaupun, kerana dia mendapat hantaran percuma 4.2% sepanjang masa sambil mengipas lebih 34% perjalanannya. Ia adalah profil ledakan atau payudara yang agak serupa secara pertahanan. Alfaro mempunyai tangan melontar peringkat teratas dan telah mengurangkan 27.5% percubaan mencuri bes sepanjang kerjayanya. Namun dia juga dinilai sebagai penggubah nada di bawah purata dan penerima keseluruhan, mengikut metrik di Statcast dan Prospektus Besbol.

Walaupun keseluruhan kerja Alfaro naik dan turun, dia mewakili permainan terbalik berisiko rendah untuk kelab Boston yang mempunyai campuran tangkapan yang tidak pasti. Reese McGuire dan Connor Wong kini kelihatan bersedia untuk susunan platun yang longgar di belakang hidangan. Mereka adalah satu-satunya bahagian belakang dalam senarai 40 orang Red Sox, dan kedua-duanya tidak mempunyai rekod prestasi lanjutan sebagai pemain tetap MLB. Alfaro mempunyai pilihan mendalam yang berpengalaman yang boleh berjuang untuk mendapatkan pekerjaan dalam Latihan Musim Bunga dan/atau memulakan musim di Triple-A Worcester sebagai insurans kecederaan.

Alfaro mempunyai lebih lima tahun masa perkhidmatan liga utama, bermakna dia tidak boleh dipilih ke liga kecil. Jika dia memecahkan senarai MLB pada bila-bila masa, Boston sama ada perlu mengekalkannya dalam kejohanan utama atau menjadikannya tersedia untuk kelab lain melalui perdagangan atau pengecualian. Jika Alfaro menghabiskan 89 hari dalam senarai aktif MLB atau senarai cedera musim depan, dia akan melepasi ambang perkhidmatan enam tahun dan layak mendapat agensi percuma di luar musim seterusnya. Jika dia berada dalam senarai selama 88 hari atau kurang secara keseluruhan tetapi dengan 40 orang pada penghujung musim, dia layak untuk timbang tara bagi kempen 2024.We wish to give thanks to the author of this short article for this remarkable web content

Red Sox, Jorge Alfaro Setuju Dengan Perjanjian Liga Kecil


Check out our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/