Reds Melepaskan Shogo Akiyama; Dijangka Memilih Drury, Garcia, Petani

The Reds mengumumkan petang ini mereka telah melepaskan pemain luar Shogo Akiyama. Nampaknya Akiyama akan dilepaskan apabila kelab itu memaklumkannya pada hujung minggu dia tidak akan berehat dalam senarai aktif, kerana kontraknya memberinya hak untuk menolak sebarang tugasan liga yang kecil.

Langkah itu menutup buku pada tempoh yang mengecewakan di Cincinnati. Akiyama menandatangani perjanjian tiga tahun, $21MM sepanjang luar musim 2019-20. Membuat lompatan dari Nippon Professional Baseball Jepun ke MLB pada musim 2020 sudah pasti sukar, kerana cabaran tipikal persekitaran baharu diburukkan lagi oleh jadual yang dipendekkan dan protokol pandemik. Namun begitu, The Reds pastinya menjangkakan lebih baik daripada barisan .224/.320/.274 yang dicatatkan Akiyama dalam 366 penampilan plat sepanjang dua tahun lalu.

Diterima $8MM pada tahun 2022 di bawah syarat kontrak itu, Akiyama adalah kunci untuk menjelaskan penepian pelepasan. Cincinnati akan kekal di mata wang itu, tolak gaji minimum liga jika pemain berusia 33 tahun itu mengejar pasukan MLB lain sebagai ejen bebas. Dari perspektif The Reds, siaran itu adalah mengenai memperuntukkan semula tempat Akiyama pada senarai aktif dan 40 orang.

The Reds tidak perlu membuat panggilan rasmi pada senarai Hari Pembukaan mereka sehingga Khamis, tetapi C. Trent Rosecrans of the Athletic tweet kelab itu merancang untuk memilih tiga jemputan bukan senarai nama ke kelab liga besar itu. Infielder/outfielder Brandon Drurypenangkap Aramis Garcia dan pelega Petani Buck semua dijangka pecah kem.

Ia akan menjadi musim kelapan berturut-turut dengan sedikit masa MLB untuk Drury. Pemain utiliti pukulan tangan kanan itu mempunyai beberapa musim yang baik pada awal kariernya dengan Diamondbacks tetapi hanya mengatasi 90 penampilan plat sekali dalam empat tahun lalu. Larian terakhirnya dalam kejohanan utama — 120 perlawanan dengan Blue Jays 2019 — hanya menghasilkan .218/.262/.380 slash, tetapi Drury baik-baik saja dalam kapasiti bangku simpanan bersama Mets tahun lepas.

García dijangka menyertai kelab liga besar itu sebagai sandaran kepada Tyler Stephenson. Penahan belakang berusia 29 tahun itu telah sesuai dengan Giants dan A dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Sepanjang tiga musim liga besar, dia adalah pemukul .218/.256/.373. García memiliki talian .268/.333/.448 yang lebih mengagumkan di Triple-A. Dia seolah-olah menewaskan rakan jemputan bukan senarai nama Andrew Knapp untuk kerja menangkap sandaran. Rosecrans tweet bahawa Knapp telah diberikan pembebasan selepas dimaklumkan dia tidak akan pecah kem.

Petani, sementara itu, telah bermain dalam lapan musim liga besar. Dia telah menghabiskan seluruh kerjayanya dengan Tigers tetapi kini dalam barisan untuk pasukan MLB keduanya. Orang kanan itu mencatatkan ERA sub-4.00 pada kedua-dua 2019-20, tetapi dia akan menghadapi kempen 2021 yang sukar. Dalam 35 1/3 inning, Farmer mencatatkan 6.37 ERA dengan kadar berjalan kaki yang meningkat sebanyak 12.3%. Dia akan menambah beberapa kedalaman bantuan berbilang inning untuk kapten David Bell, walaupun, dengan harapan dapat menemui semula prestasi 2019-20 beliau.

Pembebasan Akiyama mengosongkan satu tempat dalam senarai 40 orang, dan dua yang lain nampaknya mungkin datang daripada penempatan senarai yang cedera. betul Justin Dunn keluar “bulan” dengan isu bahu dan angka untuk diakhiri dalam senarai kecederaan 60 hari. Bell memberitahu wartawan (termasuk Charlie Goldsmith dari Cincinnati Enquirer) infielder itu Max Schrock akan diletakkan pada IL 60 hari juga. Pemain berusia 27 tahun itu menghadapi masalah ketegangan betis kiri.

Itu akan menetapkan peringkat untuk senarai Hari Pembukaan, tetapi The Reds dijangka memerlukan satu lagi tempat senarai 40 pemain pada pertengahan minggu depan. Sebagai Jesse Borek dari MLB.com menulis, Cincinnati dijangka mempromosikan prospek pitching terbaik Nick Lodolo untuk membuat penampilan sulung liga utamanya apabila pasukan pertama kali memerlukan pemain permulaan kelima pada 13 April. Pasukan itu masih belum membuat pengumuman rasmi, tetapi Lodolo tidak dijangka akan ditugaskan kepada ahli gabungan liga kecil. Dengan mengandaikan rancangan itu menjadi kenyataan, The Reds perlu secara rasmi memilih anak kidal ke dalam senarai liga utama.We want to thank the author of this post for this outstanding material

Reds Melepaskan Shogo Akiyama; Dijangka Memilih Drury, Garcia, Petani


Visit our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/