Rekap Sixers-Heat Game 4: James Harden meledak untuk 31 mata siri simpulan 2-2

The Sixers menyamakan siri malam Ahad dengan mengetepikan Miami Heat 116-108. James Harden terbakar, meletakkan 31 mata pada 69.2 peratus pukulan sebenar bersama tujuh papan dan sembilan bantuan. Joel Embiid mempunyai satu lagi persembahan berani, dengan 24 mata, 11 lantunan, dua bantuan dan satu blok. Tyrese Maxey memberikan Philly 18 mata dan Danny Green dan Georges Niang membuat beberapa pukulan tepat pada masanya. Berikut adalah beberapa reaksi segera daripada Permainan 4.

Separuh masa

  • Philly melakukan kerja yang baik memburu ketidakpadanan untuk Embiid pada awal suku pertama, menjadikan Jimmy Butler paling kerap beralih kepadanya dalam pilihan-pilihan. Embiid dapat mengelak dan mendapatkan beberapa bakul mudah dengan cara ini, serta menyediakan sudut tiga terbuka untuk Danny Green. Walaupun pelompatnya kekal sangat terjejas oleh topeng dan ibu jari, lelaki besar itu masih mempunyai 15 mata suku pertama. Miami menggandakan barisan bola kecil, memberikan minit pusat sandaran kepada PJ Tucker tanpa kehadiran Dewayne Dedmon.
  • Menjaga bola keranjang masih merupakan titik lemah bagi Sixers, terutamanya apabila James Harden mendapat sedikit masalah busuk awal. The Sixers benar-benar bergelut untuk menggerakkan bola dengan Harden di bangku simpanan, lebih-lebih lagi menentang pertahanan Miami yang agresif ini. Sepuluh pusingan separuh masa pertama mengekalkan Heat tepat dalam permainan walaupun Sixers merembat 64 peratus daripada padang pada separuh masa pertama.
  • Selepas permulaan yang kasar dari segi rembatan, Harden mengeluarkan tujuh assist pada separuh masa pertama dan membuat langkahnya mundur, kerana dia cemerlang dalam larian akhir suku kedua Sixers.
  • Kesalahan Sixers apabila Miami telah melemparkan zon kepada mereka siri ini benar-benar mengecewakan. Ia sangat bertakung, dengan hanya beberapa hantaran di sekeliling perimeter dan menggelecek keluar jam pukulan, mereka tidak benar-benar mencabarnya.
  • Hello regresi menembak positif, temui Danny Green.

Separuh Masa Kedua

  • Philly bangkit dari separuh masa panas, melebarkan kelebihan kepada 11 sebelum Miami mula membatalkan laluan mereka. Jimmy Butler mempunyai satu lagi suku ketiga yang besar, kerana 17 daripada 40nya datang dalam bingkai. The Sixers masih belum memutuskan bagaimana mereka mahu mendekati Butler secara bertahan, terutamanya kerana mereka cuba menghalang Tobias Harris daripada masalah busuk.
  • Embiid mengharungi larian suku ketiga Heat dengan sampai ke garisan lontaran percuma. Walaupun tidak memukul mereka pada klip yang biasa dilakukannya, Embiid melakukan 10 balingan percuma pada suku tersebut, menjadikan kedua-dua Bam Adebayo dan PJ Tucker mengalami empat kesalahan.
  • Paul Reed bergelut dengan Adebayo pada separuh masa pertama, tetapi minit-minit yang Embiid duduk pada suku keempat adalah masa yang besar untuk Sixers. Larian 8-0 untuk memulakan suku itu menyaksikan Sixers menolak pendahuluan kembali kepada dua digit. Mereka mendapat manfaat daripada beberapa tendangan terbuka yang terlepas, tetapi mereka bertahan dan bangkit dengan sangat baik semasa regangan ini, dan tiga langkah ke belakang dari Harden meledakkan bumbung dari tempat itu.
  • Ia adalah ganjil untuk melihat pendahuluan 12 mata menyusut apabila Embiid menyemak semula permainan, tetapi James Harden benar-benar hebat di hadapan. Tiganya jatuh sepanjang malam, pergi 6 lawan 10 dari pusat bandar pada malam itu. Memandangkan pertaruhan, ini sudah tentu permainan terbaik Harden sebagai Sixer.
  • The Sixers pastinya telah mengambil semula momentum itu, ia adalah siri baharu kerana ia akan kembali ke Miami untuk Permainan 5.

We would like to give thanks to the author of this article for this awesome material

Rekap Sixers-Heat Game 4: James Harden meledak untuk 31 mata siri simpulan 2-2


Check out our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/