Rekod kepanasan: Reds’ Greene melepaskannya dalam kekalahan

LOS ANGELES — Pada petang California Selatan yang sejuk, rookie Cincinnati Reds Pemburu Greene membawa beberapa haba penetapan rekod.

Selepas lima pusingan hebat, Los Angeles Dodgers akhirnya mengejar.

Trea Turner melancarkan homer dua larian untuk menamatkan seri tanpa jaringan pada minit keenam dan Dodgers menewaskan Reds yang tergelincir 5-2 pada malam Sabtu untuk kemenangan kelima berturut-turut mereka.

Dalam kepulangannya yang sangat dinanti-nantikan, Greene melontarkan 39 pic yang menakjubkan 100 mph atau lebih pantas – kebanyakannya dalam satu permainan sejak penjejakan padang bermula pada 2008. Markah sebelumnya ialah 33 oleh New York Mets ace Jacob deGrom Jun lepas.

Membuat permulaan liga kedua utamanya, pemain tangan kanan berusia 22 tahun itu, yang bersekolah di sekolah menengah di Sherman Oaks berhampiran, juga melepaskan 13 padang sekurang-kurangnya 101 mph — satu lagi rekod untuk permulaan.

Detik itu akhirnya melanda Greene pada inning ketiga, tetapi hanya secara emosi. Dia berkata dia menjadi sebak di bangku simpanan di tengah-tengah kehebatan majlis itu, dan tercekik selepas keluar dari busut pada keenam.

“Saya harap kami akan menang, tetapi ia adalah masa yang sangat menyeronokkan,” kata Greene. “Ia adalah satu perasaan dan pengalaman yang sukar dipercayai untuk menentang barisan pemain itu. Freddie [Freeman] memberi saya sedikit kasih sayang, semacam hujung topi, jadi itu hebat. Saya gembira dapat melakukannya di sini dan mempunyai keluarga di sini.”

Tetapi dengan halaju Greene menurun sedikit kemudian dalam perlawanannya, ia adalah bola laju 99 mph kepada Turner yang berakhir di tempat duduk di sebelah kiri.

“Kami masih perlu bersedia untuk 99 dengan penggelongsor yang cukup baik dan perubahan yang baik,” kata Turner. “Dia tabah tidak kira sekeras mana pun dia membaling, sama ada 99 atau 101, tetapi saya fikir kami telah melakukan kerja yang baik untuk bertarung.”

Turner menamatkan dengan tiga hits, termasuk single infield pada yang pertama. Perhentian pintas pantas mendapat kejayaan dalam kesemua lapan perlawanan musim ini, dan dalam 27 perlawanan berturut-turut kembali ke tahun lepas. Ia adalah rentak pukulan ketiga paling lama dalam sejarah Los Angeles pasukan.

Pemula Dodgers Julio Uríashalajunya menurun semasa musim bunga dan melalui perlawanan pertamanya musim ini, berjaya mengatasi Greene dengan melepaskan satu pukulan pada lima babak penutupan.

The Reds tidak mendapat pukulan pertama mereka sehinggalah Tyler Stephenson merobek satu masa lalu baseman kedua Max Muncy dalam kelima. Sejurus kemudian, Dodgers akhirnya berjaya menembusi.

Austin Barnes mendahului yang keenam menentang Greene dengan satu. Turner diikuti dengan memukul bola cepat 1-1 di tengah-tengah bangku di padang kiri untuk larian rumah pertamanya musim ini.

Freeman menyusul dengan strikeout tetapi mencapai pangkalan pertama pada bola hantaran Stephenson. Justin Turner muncul dan pengurus Reds David Bell menggantikan Greene dengan tangan kanan Petani Buck.

Dodgers menambah dua lagi larian, satu dicaj kepada Greene, apabila Chris Taylor memukul single dua larian dengan dua out.

“Dia sebenarnya tidak akan memberikan apa-apa kepada kami, jadi kami terpaksa mendapatkannya,” kata Turner. “Dia menghalang kami daripada 5 1/2 babak pertama dan kami akhirnya berjaya menemuinya. Tetapi dia benar-benar bagus dan saya gembira kami keluar dengan kemenangan.”

Greene (1-1) melepaskan tiga larian (dua diperoleh) pada lima pukulan dalam 5 1/3 inning, tanpa berjalan dan enam strikeout. Dia melontar 80 pic.

The Reds tewas dalam perlawanan kelima berturut-turut – kemenangan terakhir mereka datang Ahad lalu apabila Greene membuat penampilan sulung liga utamanya di Atlanta.

Pada mulanya, Greene berkata dia menangis di bangku simpanan pada inning ketiga.

“Saya tidak menangis, itu hanya pilihan perkataan yang buruk,” katanya sambil ketawa. “Saya hanya sebak sedikit.

“Saya sedang duduk di bangku simpanan dan ia secara rawak mengenai saya. Saya rasa saya mendongak dan saya dapat mendengar bunyi raungan dan perasaannya. … Di sini, suasana yang sama sekali berbeza. Dan berada di sini di Stadium Dodger sebagai seorang kanak-kanak, saya fikir semua faktor itu memainkan masa itu.”

Pentas besar tidak menggegarkannya di atas padang. Malah larian rumah dari Turner datang di atas padang di tepi pinggan.

“Biasanya ia mengambil sedikit masa lagi untuk mencari (ketenangan) untuk pemain muda,” kata Bell. “Dia akan mempunyai detik-detiknya, tetapi untuk memiliki pengalaman yang dia miliki adalah mempercepatkan perkembangan itu.”

Freeman menambah lalat pengorbanan pada minit ketujuh untuk menjadikan kedudukan 5-0.

Urías berjalan satu dan memukul lima. Dia berada dalam julat 92 mph dengan fastball selepas menduduki 91 dalam penampilan sulung musimnya. Dia masih menurun daripada kelajuan purata 94 mph semasa musim 20 kemenangannya pada 2021.

The Reds mendapat papan mata di tempat kesembilan dengan groundout RBI oleh Taylor Naquin dan single RBI dari Tommy Pham off pelega Mitch White.

Daniel Hudson mendapat dua out untuk penyelamatan pertamanya musim ini.

Evan Phillips (1-1) memperoleh kemenangan dengan inning keenam tanpa jaringan.

PEMBUAT URUSAN

The Reds menghantar pemain kanan Riley O’Brien ke Seattle untuk nama pemain atau wang tunai. O’Brien telah ditetapkan untuk tugasan hari Rabu untuk memberi ruang pada senarai 40 orang untuk orang kidal Nick Lodolo.

BILIK JURULATIH

Merah: INF/OF Nick Senzel diletakkan dalam senarai kecederaan COVID-19 pada hari Jumaat, walaupun Bell berkata Senzel belum diuji positif. Senzel mula berasa sakit sebelum perlawanan Jumaat. RHP Daniel Duarte telah dipanggil semula dari Triple-A Louisville. … Manakala ketegangan hamstring untuk 2B Jonathan India terus bertambah baik, The Reds akan menunggu sehingga Ahad untuk memutuskan sama ada perpindahan IL diperlukan.

Pengelak: RHP Tommy Kahnleyang hanya mempunyai satu perlawanan liga utama sejak 2019 selepas menjalani pembedahan Tommy John, membuat lawatan pemulihan tanpa markah ketiga berturut-turut di Kelas A Rancho Cucamonga pada hari Jumaat.

SETERUSNYA

Merah: RHP Tyler Mahle (1-0, 1.00 ERA) membuat permulaan ketiga musim ini dalam siri akhir Ahad. Dia 2-1 dalam empat permulaan menentang Dodgers dengan ERA 2.05.

Pengelak: LHP Andrew Heaney (0-0, 0.00) akan bermain di tempat sendiri dengan pasukan baharunya buat kali pertama selepas melontar 4 1/3 inning tanpa jaringan di Minnesota pada hari Selasa.

We would like to say thanks to the author of this write-up for this awesome web content

Rekod kepanasan: Reds’ Greene melepaskannya dalam kekalahan


We have our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/