Rizzo kembali ke Yankees dengan perjanjian dua tahun

NEW YORK — Anthony Rizzo mengekalkan barisan Yankeesnya untuk sementara waktu lebih lama, bersetuju Selasa untuk kontrak dua tahun dengan pilihan kelab untuk musim 2025, kelab itu mengumumkan. Perjanjian itu bernilai sekurang-kurangnya $40 juta, kata sumber kepada Mark Feinsand dari MLB.com, tetapi pasukan itu tidak mendedahkan syarat-syaratnya.

Perjanjian baharu Rizzo akan membayarnya $34 juta dalam dua musim akan datang, dengan pilihan kelab $17 juta atau pembelian $6 juta untuk 2025, setiap sumber.

Rizzo, yang berusia 33 tahun pada Ogos, meledak .224/.338/.480 dalam 130 perlawanan musim ini untuk Yankees, kempen penuh pertamanya di New York selepas diambil alih daripada Cubs menjelang Tarikh Akhir Perdagangan 2021.

Bersesuaian secara semula jadi untuk anjung padang kanan Stadium Yankee, Rizzo mengikat kerjayanya yang tinggi dengan 32 larian di rumah, memandu dalam 75 larian sambil memberikan keseimbangan kidal yang diperlukan kepada barisan pemain dan sarung tangan yang boleh dipercayai di bes pertama.

“Dia adalah segala-galanya yang kami harapkan,” kata pengurus Yankees Aaron Boone baru-baru ini. “Dia adalah orang yang hebat di rumah kelab kami, rakan sepasukan yang menakjubkan, pemimpin yang hebat, sangat produktif di atas padang. saya fikir [he’s] sangat menarik untuk bermain untuk Yankees. Dia mengendalikan semua yang berkaitan dengan bermain di sini sebagai salah seorang pemain dan pendahulu premium dengan baik.”

OPS+ pelarasan taman Rizzo sebanyak 131 meletakkannya dalam 30 teratas dalam kalangan pemukul yang layak pada 2022 dan menjadikannya pemukul kedua paling produktif dalam serangan Yankees yang bergelut untuk mencari konsistensi di belakang. Hakim Harun. Rizzo dan Hakim telah menjalinkan persahabatan yang rapat semasa mereka bersama.

Astros juga dilaporkan berminat dengan Rizzo, seorang pemukul .265 kerjaya sepanjang 12 musim liga besar yang memenangi Siri Dunia bersama Cubs pada 2016. Tiga kali All-Star semasa di Chicago, dia telah mencatatkan OPS+ di atas purata ( lebih 100) dalam 11 musim berturut-turut dan mendahului markah 20-homer dalam setiap sembilan musim penuhnya yang lalu (mengetepikan kempen 2020 yang dipendekkan).

Rizzo akan memasuki 2023 dengan garis kerjaya .265/.366/.481, memerlukan 17 lagi homer untuk mencapai markah 300. Di bahagian pertahanan, Rizzo memenangi empat Anugerah Sarung Tangan Emas NL di pangkalan pertama dari 2016 hingga ’20 tetapi telah mencatatkan -5 keluar melebihi purata sejak menyertai Yankees.

Bercakap pada hari Selasa pada mesyuarat pemilik MLB di New York, rakan kongsi umum pengurusan Yankees Hal Steinbrenner menyatakan bahawa agensi bebas Hakim tidak semestinya menghalang kelab daripada berpindah ke ejen bebas seperti Rizzo.

“Adakah saya akan bergerak sebelum kami dapat, pada pendapat saya, menandatangani Aaron?” Steinbrenner berkata. “Ya, itu tidak akan menghalang saya daripada menandatangani orang lain. Kita perlu bergerak. Ini semua tentang siapa yang akan keluar dari lembaga. Sesetengah lelaki akan keluar dari lembaga pengarah lebih awal daripada yang lain, dan jika seseorang itu kami rasa kami perlukan, maka saya perlu membuat keputusan untuk terus memperbaiki kelab dan bukan hanya bertangguh sehingga kami mengetahui Aaron.”

Sementara Rizzo kembali dalam barisan sebagai pemain bes pertama permulaan, bahagian dalam pasukan Yankee yang lain boleh berubah sebelum Hari Pembukaan. Josh Donaldson dijangka kembali sebagai baseman ketiga, dengan Steinbrenner memuji pertahanan veteran itu serta etika kerja yang dikatakannya “tidak ada duanya.”

Steinbrenner menyuarakan kebimbangan tentang DJ LeMahieuKesihatannya datang dari kecederaan jari kaki yang berlarutan di kaki kanannya yang melemahkan produktiviti dan ketersediaannya pada separuh kedua musim ini.

“Ia bukan kecederaan biasa,” kata Steinbrenner. “Ia bukan perkara biasa yang kita lihat pada setiap pasukan setiap tahun. Saya tidak cukup tahu mengenainya. Kami belum diberitahu pembedahan telah selesai. Persoalannya, berapa lama selepas pembedahan? Kami tiada di sana.”

“Setakat kanak-kanak kecil — [Oswaldo] Termasuk Cabrera, yang sangat mengejutkan apabila dia muncul — kami akan pergi bersama anak-anak muda,” kata Steinbrenner. “Beberapa pemain veteran, mereka ingin melihatnya, kerana saya telah bercakap dengan mereka.”

Betelhem Ashame dan Andrew Simon dari MLB.com menyumbang kepada cerita ini

We would like to thank the author of this article for this incredible material

Rizzo kembali ke Yankees dengan perjanjian dua tahun


Visit our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/