Rodgers: Tiada Packers membantah kritikan ‘benar’

GREEN BAY, Wis. — Jika sesiapa di dalam bilik persalinan Green Bay Packers mempunyai masalah dengan quarterback Aaron Rodgers‘ penilaian kesalahan mereka dan siapa yang patut — atau tidak — menerima masa bermain, maka mereka tidak menanganinya dengannya.

Bukan rakan sepasukannya.

Dan bukan jurulatih Matt LaFleur.

Itu menurut Rodgers pada hari Rabu, satu hari selepas penampilan mingguannya di “The Pat McAfee Show” membuat gelombang kerana quarterback itu berkata, antara lain, bahawa pemain “yang membuat terlalu banyak kesilapan tidak sepatutnya bermain. Harus mula memotong beberapa wakil. Dan mungkin lelaki yang tidak bermain, beri mereka peluang.”

Rodgers berkata ia bukan apa-apa yang dia tidak berkongsi secara tertutup di dalam ibu pejabat pasukan di Lambeau Field.

“Jika salah seorang daripada mereka mempunyai masalah dengannya, saya berada di sini, dan saya ingin berbual,” kata Rodgers. “Saya menikmati perbualan itu. Saya menikmati apa-apa jenis konflik seperti itu kerana saya tahu resolusi di pihak lain akan menjadikan kami unit yang lebih baik, persahabatan yang lebih baik, perpaduan yang lebih baik di atas padang. Tetapi tiada siapa yang datang kepada saya dan berkata , ‘Saya ada masalah dengan apa yang awak cakap.’ Saya rasa semua orang tahu, termasuk Matt, bahawa segala-galanya perlu meningkat sedikit, menjadi lebih baik.”

Rodgers juga tidak berundur daripada komen tersebut apabila diminta untuk menjelaskannya.

“Saya tidak faham mengapa orang ramai mempunyai masalah dengan perkara yang benar,” kata Rodgers. “Saya memanggil perkara seperti yang saya lihat. Orang ramai tidak fikir saya perlu menyiarkan perkara itu, itu pendapat mereka. Tetapi saya melakukan apa yang saya fikir adalah demi kepentingan terbaik rakan-rakan kami, dan saya telah mencuba banyak perkara berbeza dari sudut kepimpinan tahun ini, dan saya hanya menceritakan perasaan peribadi saya tentang situasi itu. Saya tidak memanggil sesiapa dengan nama. Saya fikir kita semua perlu mengetahui butirannya, dan itu termasuk saya .”

Rodgers berkata dia terbuka kepada perbualan tambahan dengan rakan sepasukan dan jurulatih sepanjang minggu untuk membantu menyelesaikan masalah. Setakat itu, Rodgers, yang tidak berlatih hari Rabu kerana ibu jari kanannya yang cedera — yang dia tidak akan katakan sama ada ia patah atau tidak — menggerakkan masa rawatannya supaya dia boleh menghadiri latihan dan masih memanggil permainan dalam borak. The Packers juga meningkat satu hari mesyuarat mingguan tetap mereka antara quarterback dan penerima.

Pada hari Selasa, Rodgers memberitahu McAfee bahawa mereka telah terlepas tugasan atau mengalami kesilapan mental pada sebanyak 20% daripada permainan ofensif mereka dalam permainan musim ini, termasuk kekalahan Ahad kepada Washington Commanders yang menjatuhkan Packers kepada 3-4 selepas 3 -1 permulaan.

“Jika anda tidak melakukan atau melaksanakan atau melakukan perkara yang sepatutnya anda lakukan, maka saya bersama Aaron,” penerima veteran Sammy Watkins kata Rabu. “Sekiranya saya tidak bermain dengan baik dan saya ketakutan dan menghentikan permainan, keluarkan saya daripada permainan kerana itu tidak membantu pasukan. Saya fikir itu adalah panggilan untuk semua orang, panggilan bangun untuk diri saya sendiri. Saya cuba hadkan diri saya untuk mempunyai satu MA dalam satu perlawanan dan itulah matlamat saya. Matlamatnya adalah untuk tidak mempunyainya, tetapi perkara berlaku dalam api. Saya bersama Aaron, kawan.”

Watkins kembali Ahad selepas tidak hadir selama empat minggu kerana kecederaan hamstring dan pemain baru Christian Watson boleh kembali untuk perlawanan Ahad ini di Buffalo Bills (5-1) selepas terlepas dua minggu kerana kecederaan yang sama. Walau bagaimanapun, mereka mungkin tanpa Allen Lazardyang tidak berlatih hari Rabu kerana kecederaan bahu.

Apabila rookie Samori Toure aktif untuk permainan Washington, ini bermakna setiap penerima dalam senarai telah mendapat peluang musim ini. Jadi melainkan Rodgers merujuk kepada penerima skuad latihan Juwann Winfree (yang mempunyai satu tangkapan sejauh 17 ela dalam tiga perlawanan di mana dia dinaikkan daripada skuad latihan) atau pengembara Travis Fulgham (yang tidak pernah bermain dalam permainan untuk Packers), maka tidak jelas siapa yang dia fikir harus bermain lebih banyak.

“Saya rasa cuma, kami perlu mendapatkan 11 terbaik kami di atas padang dan jika itu bermakna pergi ke kumpulan kakitangan yang berbeza, maka kami perlu melakukannya,” kata Rodgers. “Tetapi kami tidak boleh mengalami kesilapan mental dua digit yang sama, 15 lebih dan mengharapkan untuk menggerakkan bola dengan cekap.”

LaFleur tidak memberi petunjuk bahawa dia mempunyai masalah dengan komen Rodgers.

“Kami harus jujur ‚Äč‚Äčantara satu sama lain,” kata LaFleur. “Kadang-kadang kebenaran itu menyakitkan… Saya tidak fikir dia secara terbuka memanggil individu, saya tidak percaya, saya tidak duduk di sana dan mendengar semuanya, jadi saya hanya fikir anda perlu pergi ke akar kebenaran.”

Green Bay dibuka sebagai underdog 10.5 mata dan pada lewat Rabu garisan telah beralih kepada 11.5 di Caesars Sportsbook. Rodgers tidak pernah menjadi lebih daripada 8.5 mata underdog dalam kerjayanya, menurut penyelidikan ESPN Stats & Information. 234 kerjayanya bermula (termasuk musim biasa dan playoff) adalah yang paling banyak oleh mana-mana quarterback untuk tidak pernah menjadi underdog dua angka dalam era Super Bowl. Rodgers adalah 0-4, termasuk playoff, sebagai touchdown atau lebih underdog.

“Anda boleh menjadi pasukan yang berbahaya apabila anda rasa anda mempunyai banyak perkara untuk dibuktikan, dan apabila anda agak dikira keluar,” kata Rodgers. “Jadi saya mengalu-alukan kami dikira seboleh-bolehnya. Saya sentiasa menikmati perasaan itu. Dan bagi mereka yang mempunyai banyak perkara untuk dibuktikan, harap mereka menerimanya juga. Sudah tiba masanya untuk mencipta nama dalam liga ini , dan ramai lelaki akan mendapat peluang pada hari Ahad. Di TV nasional, dengan berjuta-juta orang menonton — masa yang tepat untuk sesetengah lelaki itu menjadi tumpuan.”

We would like to say thanks to the writer of this article for this awesome material

Rodgers: Tiada Packers membantah kritikan ‘benar’


Find here our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/