Rookie Pallante berjaya merebut tempat terakhir Cardinals; Pujols akan bermula pada hari pembukaan

JUPITER, Fla.—Jadual 28 pemain The Cardinals ditetapkan untuk permulaan musim Khamis ini di tempat sendiri bersama Pittsburgh. Walaupun pemain kendi kidal Connor Thomas berada dalam senarai pemain kendi yang dijadualkan menentang Washington Isnin di sini, dia tidak akan menyertai kelab hari pembukaan.

Rookie tangan kanan Andre Pallante, mengagumkan musim bunga ini, akan menjadi pitcher ke-15 dalam kelab. Thomas dan pemain kanan Jake Walsh, seorang lagi rookie, akan menuju ke Memphis tepat pada masanya untuk permulaan musim kelab Kelas AAA pada hari Selasa. Walsh telah dipilih daripada senarai 40 orang.

Untuk turun ke 28, Cardinals juga menugaskan semula penangkap Julio Rodriguez dan petugas utiliti Cory Spangenberg kepada pemain bawah umur dan pemain tangan kanan Jack Flaherty (bahu) diletakkan dalam senarai kecederaan 10 hari.

Lebih penting kepada peminat St. Louis, pengurus Cardinals Oliver Marmol mengumumkan pagi Isnin bahawa Albert Pujols akan bermula sebagai pemukul yang ditetapkannya pada hari Khamis, menandakan permulaan hari pembukaan ke-22 berturut-turut Pujols, terikat untuk kedua sepanjang masa dalam kejohanan utama.

Orang ramai juga membaca…

Pete Rose mempunyai 23 manakala Carl Yastrzemski dan Henry Aaron mempunyai 22.

Barisan pemain juga kelihatan ditetapkan, sekurang-kurangnya mengikut urutan pukulan. Dylan Carlson akan memukul pertama Isnin dan Tommy Edman kesembilan. Selebihnya barisan, mengikut urutan, untuk permainan itu ialah Paul Goldschmidt, Tyler O’Neill, Nolan Arenado, Pujols, Paul DeJong, Yadier Molina dan Harrison Bader di tempat kelapan di hadapan Edman.

Marmol berkata ini dengan baik boleh menjadi pesanan pukulan pada hari Khamis.

Setakat ini, Pujols dijadualkan untuk melihat aksi permainan pertamanya di bes pertama di belakang Miles Mikolas manakala Goldschmidt akan bertindak sebagai pemukul yang ditetapkan walaupun Marmol berkata dia mungkin berubah fikiran tentang itu dan bermain Pujols pada mulanya pada hari Selasa. dalam perlawanan akhir musim bunga, untuk dipertandingkan dengan Miami Marlins. Kidal Steven Matz berada dalam barisan untuk memulakannya.

Siapa yang akan mengambil setiap bahagian? Bagaimana pula dengan Siri Dunia?

Lihatlah pasukan Liga Kebangsaan dan Liga Amerika.

Kardinal mempunyai beberapa prospek liga kecil yang menarik.


'Percayalah usus anda, jangan tutup punggung': Nasihat daripada pengurus untuk kapten tahun pertama Cardinals

Post-Dispatch bercakap dengan pengurus liga utama, dahulu dan sekarang, untuk bertanya apakah pengajaran yang mereka pelajari yang hanya boleh dialami sebagai pengurus.

Pengurus tahun pertama Cardinals Oliver Marmol, pada usia 35 tahun satu-satunya pengurus dalam jurusan yang lebih muda daripada 40 tahun, tidak segan silu tentang jangkaannya dan …


Hochman: Siri Dunia atau payudara? Ya, mendapatkan klasik musim gugur untuk Cardinals adalah satu kemestian

Miles Mikolas berkata: “Apa-apa sahaja yang bukan Siri Dunia sepatutnya mengecewakan semua orang di sini. Itulah satu-satunya cara untuk melakukannya.”


Tontonan Media: Perubahan besar dengan liputan TV nasional MLB, termasuk permainan penstriman mingguan sahaja

Jadual besbol ESPN mengecut dengan ketara; TBS mempunyai permainan malam Selasa

Lihat kembali pasukan pemenang Siri Dunia baru-baru ini, daripada St. Louis Cardinals pada 2011 hingga Atlanta Braves pada 2021.


BenFred: Lawatan lagenda Cardinals (Pujols, Molina, Wainwright) harus meningkat, bukan berkurang, tekanan di pejabat depan

Pasukan yang dibina untuk memukul peminat dengan tepat dalam perasaan akan diuji, untuk mengetahui sama ada 2022 lebih kepada flash back atau maju ke hadapan.


DH: Pujols membintangi peranan semasa tugas pertama bersama kelab

Slugger Albert Pujols ialah pemukul ditetapkan paling produktif dalam sejarah francais Cardinals

Lihatlah pemain yang mungkin akan mengisi peranan DH untuk St. Louis Cardinals.


Bantu mereka: Kardinal memerlukan keberanian menyerang untuk membantu pertahanan emas memahami aspirasi gelaran

Satu rekod lima Sarung Tangan Emas kembali ke padang Cardinals, tetapi adakah pertahanan cukup untuk menuntut satu trofi di luar jangkauan?

Pemain pemadang elit mempunyai keupayaan untuk menutup kelemahan di tempat lain dalam senarai, tetapi beberapa pasukan pertahanan terbaik dan paling dihias sepanjang masa…

We would like to give thanks to the author of this write-up for this outstanding content

Rookie Pallante berjaya merebut tempat terakhir Cardinals; Pujols akan bermula pada hari pembukaan


Our social media profiles here , as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/