Royals memecat Dayton Moore sebagai presiden operasi besbol

BANDARAYA KANSAS — Era Dayton Moore di Kansas City — era yang telah menjangkau lebih daripada 16 tahun dan termasuk dua panji Liga Amerika dan gelaran Siri Dunia — telah berakhir. Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Royals John Sherman mengumumkan bahawa organisasi itu telah memecat presiden operasi besbol pada petang Rabu di Stadium Kauffman.

“16 tahun kepimpinan Dayton di sini akan sentiasa menandakan perubahan menjadi kelab Kejohanan Dunia,” kata Sherman dalam satu kenyataan. “Peminat kami, wilayah kami dan komuniti kami tidak akan melupakan keseronokan yang kami kongsi dalam panji-panji berturut-turut dan kejohanan Siri Dunia pada 2015. Dia sentiasa mengutamakan Kansas City Royals, dan kami lebih kuat hari ini kerana itu. ”

Keputusan itu dibuat ketika musim 2022 menghampiri penghujungnya, dengan Royals 30 perlawanan di bawah .500 dalam setahun yang mereka harapkan untuk mengambil langkah penting ke hadapan dalam pembinaan semula mereka. Walaupun terdapat banyak perkara yang disukai tentang masa depan dengan kumpulan teras pemukul muda yang telah mencapai Majors tahun ini, persoalan kekal tentang keupayaan Royals untuk membangunkan pitching dan jika mereka mempunyai sumber yang sesuai untuk menyusun musim kompetitif sekali lagi.

Tanggungjawab itu kini akan jatuh ke atas JJ Picollo, yang dinamakan naib presiden eksekutif dan pengurus besar yang menyelia operasi besbol. Picollo telah bekerja dengan dan untuk Moore selama beberapa dekad, sejak mereka di Universiti George Mason, bersama-sama mencari Braves dan datang ke Kansas City bersama-sama apabila Moore diupah sebagai pengurus besar pada 30 Mei 2006.

“Pengalaman JJ dalam besbol telah menyediakannya untuk menghadapi cabaran yang akan datang,” kata Sherman. “Beliau telah memainkan peranan penting dalam menilai dan membangunkan ramai pemain francais kami yang paling berbakat, termasuk teras yang memenangi Siri Dunia 2015 dan teras muda dalam pasukan Liga Utama hari ini. Dia akan membawa lensa dan pendekatan baharu untuk mengetuai operasi besbol kami. Saya tidak sabar untuk bekerjasama dengan JJ sambil kami terus membina dan membangunkan pasukan kami untuk bersaing di peringkat tinggi.”

Matlamat Moore adalah untuk mengubah organisasi itu, dan akhirnya itulah yang dia lakukan, membinanya dari bawah. The Royals meningkatkan jumlah kemenangan mereka dalam tujuh musim berturut-turut dari 2009-15, termasuk musim kemenangan pertama mereka pada 2013 (86-76) sejak 2003, penampilan Siri Dunia berturut-turut pada 2014-15 dan memenangi semuanya pada ’15.

Moore dan Royals komited sepenuhnya untuk membina semula yang lain pada 2018. Mereka tidak mempunyai musim melebihi .500 sejak 2015.

Sangat dihormati sepanjang perlawanan — daripada rakan sejawat pejabat hadapan kepada jurulatih dan pemain — Moore telah menerima beberapa pujian semasa berada di Kansas City. Beliau ialah ahli Dewan Kemasyhuran Besbol Kansas dan Dewan Kemasyhuran Sukan Missouri, dan beliau telah diiktiraf oleh Kelab Lelaki & Perempuan dengan Anugerah MVP Berlian John J. “Buck” O’Neil dan Rube Muzium Besbol Liga Negro. Anugerah Foster untuk Anugerah Eksekutif Terbaik AL pada tahun 2016. Beliau membantu menubuhkan Akademi Belia Bandar MLB Kansas City, “C” Anda dalam Yayasan Liga Utama dan Unite KC, semuanya menjurus ke arah membantu belia dalam komuniti Kansas City.

We would love to thank the author of this post for this amazing material

Royals memecat Dayton Moore sebagai presiden operasi besbol


We have our social media profiles here as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/