Royals mengejar stadium baharu di Kansas City

Perubahan akan datang ke Kansas City.

Selepas 50 tahun bermain di Stadium Kauffman yang terkenal, Kansas City Royals mengumumkan hasrat mereka untuk berpindah ke stadium baharu.

Dalam surat terbukapemilik utama John Sherman mengemas kini pangkalan peminat tentang pencarian berterusan pasukan untuk tempat di seluruh Kansas City.

“Kami teruja untuk berkongsi bahawa kami mempunyai beberapa lokasi terkemuka yang sedang dipertimbangkan dengan teliti, baik di pusat bandar Kansas City dan berdekatan dengannya,” kata Sherman.

Sherman membincangkan idea untuk mengubah suai Stadium Kauffman, tetapi taman permainan itu memerlukan peningkatan muka yang luas yang memerlukan kos lebih tinggi daripada membina taman permainan baharu.

Stadium Kauffman ialah yang keenam tertua di MLB dan kali terakhir menjalani pengubahsuaian pada 2009.

Perenderan artis yang menunjukkan stadium baharu yang dikelilingi oleh daerah ballpark.
Kansas City Royals

Projek baharu itu dianggarkan menelan belanja $2 bilion, yang akan menjadi projek pembangunan swasta-awam paling mahal dalam sejarah bandar itu. Sherman menambah usaha baharu itu tidak akan meningkatkan cukai kepada pembayar cukai Jackson County dan akan membawa masuk $60 juta hasil cukai baharu.

Bersama-sama dengan stadium itu sendiri, Sherman berkata “daerah ballpark” akan diwujudkan yang akan memberikan peminat kawasan sekitar yang “dihidupkan semula”.

“Kami membayangkan restoran dan kedai tempatan, ruang pejabat, hotel, dan pelbagai peluang perumahan yang boleh diakses oleh warga Kansas dari semua lapisan masyarakat,” kata Sherman, sambil menambah pilihan pengangkutan awam baharu akan diwujudkan untuk kawasan itu.

Idea mengelilingi stadium baharu dengan komuniti moden bukanlah baharu tetapi telah menjadi semakin popular sejak beberapa tahun kebelakangan ini dengan Atlanta Braves’ Truist Park, Texas Rangers’ Globe Life Field, dan cadangan stadium NYCFC baharu dalam Willets Point, Queens.

Penyampaian artis menunjukkan taman permainan, sesuai dengan ciri-ciri yang diambil dari Stadium Kauffman termasuk tidak terjual di atas grandstand, air pancut kawasan luar yang popular dan mahkota di atas papan skor yang telah dialihkan ke padang kiri. Bangunan tinggi boleh dilihat di kawasan luar dengan banyak kawasan tempat duduk berumput.

Stadium baharu itu menampilkan pancutan air yang tidak terjual dan luar padang sama seperti Stadium Kauffman yang digambarkan di sini semasa perlawanan petang.
Stadium baharu itu akan menampilkan pancutan air yang tidak terjual dan luar padang sama seperti di Stadium Kauffman yang digambarkan semasa perlawanan pada 2019.
Ikon Sportswire melalui Getty Images

Menurut surat terbuka itu, pembinaan stadium baharu itu akan mewujudkan 200,000 pekerjaan baharu, $1.4 bilion dalam pendapatan buruh, dan $2.8 bilion dalam jumlah pengeluaran ekonomi.

Stadium Kauffman bersama-sama dengan Padang GEHA di Stadium Arrowhead membentuk Kompleks Sukan Harry S. Truman. Kompleks ini terletak kira-kira 8 batu di tenggara pusat bandar Kansas City, dan pengangkutan awam boleh mengambil masa sehingga satu jam untuk sampai ke stadium.

Pemilik John Sherman, yang mengambil alih pada 2019, telah menjadikan matlamatnya untuk mengekalkan Royals di Kansas City.
Pemilik John Sherman, yang mengambil alih pada 2019, telah menjadikan matlamatnya untuk mengekalkan Royals di Kansas City.
Imej Getty

The Royals menjadi pasukan liga utama ketiga yang aktif mencari stadium baharu selepas Tampa Bay Rays dan Oakland Athletics kedua-duanya menyatakan minat mereka untuk meninggalkan tempat mereka yang semakin tua.

Kawasan taman permainan dan pembangunan baharu di sekitar stadium masih jauh lagi sebelum pajakan Royals di stadium Kauffman berakhir pada 2030, termasuk memuktamadkan tapak, reka bentuk dan kelulusan daripada Jackson County dan negeri Missouri.

We would like to give thanks to the writer of this article for this outstanding content

Royals mengejar stadium baharu di Kansas City


You can find our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/