Saints’ Allen kekal bersama Winston sebagai memulakan QB

CHARLOTTE, NC — Jurulatih New Orleans Saints Dennis Allen berkata pasukan itu tidak mempertimbangkan pertukaran quarterback walaupun bergelut menyerang dan tidak konsisten.

Quarterback Jameis Winston sedang berhadapan dengan kecederaan belakang yang disifatkannya sebagai “patah melintang” kepada siaran permainan Fox. Winston berkata dia mengalami kesakitan dan memakai empat lapisan perlindungan dan plat belakang tersuai menentang Panthers.

Dia juga berkata, menurut wartawan sampingan Fox, bahawa “setiap kali ia menekan otot psoasnya, ia menjadikannya sangat sukar apabila dia menggunakan berat pada kaki belakangnya.”

The Saints telah bergelut untuk menggerakkan bola dalam tiga perlawanan mereka, kecuali pada suku keempat menentang Falcons dan Panthers. Tiga puluh lapan daripada 51 mata mereka musim ini telah datang pada suku keempat.

“Tidak, tidak. Kami semua perlu bermain lebih baik,” kata Allen. “Saya tidak mahu memilih apa-apa, jelas sekali kami perlu membuat beberapa pembetulan dan kami perlu melakukan kerja yang lebih baik sebagai satu kumpulan.”

The Saints tidak menjaringkan gol sehingga markah 12:31 pada suku keempat. Berlari ke belakang Alvin Kamara kalah meraba-raba pada suku pertama dan Saints telah disekat gol padang. Penyepak Wil Lutz juga terlepas percubaan gol padang sejauh 48 ela.

“Saya fikir semua orang, apabila anda berada dalam situasi ini, sedang mencari tempat untuk menyalahkan,” kata Allen. “Ada cukup banyak kesilapan untuk dilalui, saya tidak begitu mahu pergi ke sana. Saya berasa yakin dengan Jameis. Sudah tentu, kita semua perlu melakukan yang lebih baik dan itulah yang akan kita lakukan.”

Orang Suci berhadapan dengan banyak kecederaan akibat serangan. Mereka kehilangan empat pemain serangan semasa perlawanan selepas pengawalan Andrus Peat dan penerima yang luas Michael Thomas, Jarvis Landry dan Michael Thomas ditinggalkan dengan kecederaan. Pasukan itu sudah kehilangan hujungnya Bukit Taysom dan penerima luas Deonte Harty.

Winston mendapat perhatian terbesar musim ini kerana banyak kecederaan, ketika dia datang ke kem latihan dalam pemulihan daripada ACL koyak tahun lepas, kakinya terseliuh semasa pramusim dan kemudian cedera belakangnya pada Minggu 1. Isu buku lali muncul dalam laporan kecederaan ini minggu.

“Sudah tentu, dia seorang pesaing, dia seorang pejuang, dia sukar,” kata Allen. “Ya, dia berjuang melalui beberapa perkara. Dan itu sebahagian daripada bermain bola sepak.”

Winston enggan mengulas lanjut mengenai kecederaan belakangnya secara terbuka, walaupun dia berkata ia akan sembuh dan bukan sesuatu yang dia uruskan sepanjang musim.

Dia telah mengekalkan sikap umum yang positif walaupun pada satu ketika dalam permainan Ahad, dia kelihatan jelas kecewa di tepi padang selepas melihat tablet dengan jurulatih quarterback Ronald Curry dan quarterback sandaran Andy Dalton.

Winston bangun dari bangku simpanan dan mula beredar sebelum penolong jurulatih lain memanggilnya kembali. Dia berjalan kembali ke Curry tetapi kemudian beredar semula dan dilihat bercakap dengan barisan serangan tidak lama kemudian.

“Saya cuba mengekalkan ketenangan saya. Ia mungkin reaksi kepada sesuatu yang saya lihat di skrin atau sesuatu,” kata Winston. “Saya tidak fikir ia meningkat dari sana. Rupa boleh sangat menipu.”

Winston telah melengkapkan 63.5% hantarannya musim ini untuk 858 ela, 4 touchdown dan 5 interception. Dia telah dipecat sebanyak 11 kali.

“Pasukan ini, organisasi ini telah berada di sini sebelum ini, jadi kami akan mencari jalan untuk bertahan, terus berlari,” kata Winston. “Lihat ke dalam, nilai diri kita dan cari jalan untuk menjadi lebih baik.”

We would like to say thanks to the writer of this write-up for this incredible web content

Saints’ Allen kekal bersama Winston sebagai memulakan QB


You can find our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/