Salam dari Pulau Ovechkin: Caps menewaskan Panthers 6-1

Terkejut akibat perlawanan kedua yang tidak bernasib baik, Washington Capitals kembali ke rumah dan membetulkan beberapa kesilapan. Mereka menahan serangan tanpa henti Florida, mendail penjaga gol mereka, dan membuat beberapa permainan ofensif besar untuk merampas kawalan siri ini.

Jonathan Huberdeau menendang kami dengan anak panah gol yang menewaskan Ilya Samsonov tinggi. Sebelum tempoh pertama tamat, TJ Oshie mengikat permainan dengan pesongan pakar pukulan Alex Ovechkin.

The Caps mendapat kejutan pada babak kedua, tetapi tiada siapa yang memberitahu papan skor. Marcus Johansson melakukan pukulan kilas yang melantun untuk meletakkan Caps di hadapan, dia meletakkan Trevor van Riemsdyk untuk menjadikan kedudukan 3-1 selepas dua tempoh.

Berada di Pulau Ovechkin, Alex Ovechkin menjaringkan gol power-play pada separuh masa ketiga. John Carlson memperoleh pemain kosong dari jarak 188 kaki, dan Hathaway menambah satu lagi untuk ukuran yang baik.

Caps menewaskan Panthers 6-1. Caps mendahului siri 2-1.

Permainan Bailamos playoff! Putarkan ke atas.

  • Ilya Samsonov tidak mempunyai alasan untuk membiarkan gol Huberdeau itu, tetapi dia mengunci lipatan selepas itu, jadi kita semua akan diamkan dia sebentar. Ini adalah dalam tempoh ketiga:
  • Apabila Caps tidak menewaskan dua penalti dalam tempoh kedua, mereka mendapat kelebihan 23 percubaan kepada enam. Itu adalah wilayah yang meledak — atau sekiranya Caps tidak menukar dua daripada enam percubaan itu. Hoki adalah permainan bodoh. Kita semua adalah orang bodoh kerana menontonnya.
  • Connor mcmichael tak main banyak tapi dia main baik, end of bullet
  • Permainan pecah dari tarikh akhir pengambilan dan rakan zaman kanak-kanak Marcus Johansson. Dia adalah peneraju barisan terbaik pasukan (dia, Backstrom, dan Mantha), dan melakukan dua permainan kepala yang hebat. Matlamatnya bagus, tetapi hantaran kepada TVR ini lebih baik. Dia memanggil matlamat ini daripada tiada.
  • Bukan untuk diambil dari Anthony Mantha walaupun, siapa yang telah menonjolkan fizikal semasa Tom Wilson berada di luar.
  • Bukan untuk membuat spekulasi, tetapi saya akan terkejut jika Alex Ovechkin tidak bermain melalui kecederaan. Dia kelihatan tidak selesa meluncur. Taliannya tersekat dalam empat puluh minit pertama permainan, jadi Ovechkin membalas dengan melemparkan banyak pukulan besar. (Suara Obama bermula) Biar saya jelas: Pukulan tidak penting. (Suara Obama tamat) Huberdeau menjaringkan golnya serta-merta selepas menerima pukulan “menghukum” daripada Ovechkin. Tetapi peluang Ovechkin menjaringkan gol pada awal babak ketiga menggambarkan bahawa dia masih boleh melakukan momen-momen besar, yang ditunjukkan apabila Panthers membuat, um, kesilapan taktikal pada pembunuhan penalti tempoh ketiga.
  • Saya akan lalai jika tidak berteriak kepada Larsson-Dowd-Hathaway, yang mempunyai perlawanan yang sangat sukar – pada asasnya sentiasa berada di kedudukan enam teratas Florida – dan membuat mereka agak tenang.

Itu adalah permainan yang bagus, dan ia bagus untuk berasa gembira mengenainya. Sejak Permainan Satu, Capitals mempunyai tanggapan yang betul tentang cara untuk mengalahkan Panthers, tetapi saya rasa nasib bodoh masih mendapat undian tentang cara rancangan itu dilaksanakan. Hari ini, SEMASA MATAHARI MENJADI, Ibukota berpegang pada rancangan mereka dan mendapat bayaran balik atas niat baik mereka.

Sekarang inilah beberapa orang yang melakukan kesilapan.

Jumpa anda hari Isnin, apabila senarai itu akan berkembang.

Foto tajuk: @PuckBuddysWe would like to say thanks to the writer of this write-up for this incredible content

Salam dari Pulau Ovechkin: Caps menewaskan Panthers 6-1


Take a look at our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/