Saleh Jets tidak akan komited dengan QB Wilson sebagai pemula

FLORHAM PARK, NJ — Jurulatih New York Jets Robert Saleh goyah dengan komitmennya Zach Wilsonmenyediakan kemungkinan perubahan quarterback minggu ini.

Tiga minggu selepas mengatakan Wilson akan menjadi pemain permulaan untuk baki musim ini, kecuali kecederaan, Saleh tidak komited pada hari Isnin sama ada pilihan keseluruhan kedua 2021 akan bermula Ahad menentang Chicago Bears.

Ini menandakan tanda pertama keraguan daripada organisasi mengenai status Wilson sebagai quarterback No.

“Kami menyimpan segala-galanya di atas meja dalam beberapa hari akan datang,” kata Saleh.

Ditanya sama ada dia bersedia untuk menamakan Wilson sebagai permulaan minggu ini, dia berkata, “Tidak sekarang, tidak sehingga saya selesai menilai segala-galanya.”

Wilson telah dimaklumkan tentang statusnya oleh jurulatih, pada dasarnya meninggalkannya dalam limbo.

Mike White adalah seterusnya pada carta kedalaman, diikuti dengan Joe Flacco, yang memulakan tiga perlawanan pertama ketika Wilson pulih daripada kecederaan lutut pramusim. Saleh tidak menolak mana-mana quarterback sebagai pengganti berpotensi.

Wilson 5-2 sebagai permulaan, tetapi dia bermain buruk dalam dua daripada tiga perlawanan terakhir — kedua-duanya tewas kepada New England Patriots. Dia hanya menyempurnakan 9 daripada 22 hantaran untuk 77 ela yang rendah kerjaya dalam kekalahan 10-3 hari Ahad. Selepas itu, dia menunjukkan sedikit akauntabiliti dengan komen yang menjadi tular. Ditanya sama ada dia mengecewakan pertahanan, Wilson hanya menjawab, “Tidak. Tidak.”

Beberapa pemain pertahanan kecewa dengan kenyataan itu, kata sumber.

Jelas sekali, Saleh tidak berpuas hati dengan cara Wilson mengendalikan sidang akhbar selepas permainannya.

“Adakah ia satu kesilapan? Pasti,” kata Saleh. “Adakah ia akan menjadi lebih baik daripadanya? Sudah tentu.”

Dia berkata Wilson perlu memahami “tugas kami untuk mengambil peluru dan memilikinya,” sambil menambah, “Saya tidak fikir ia menunjukkan perasaannya tentang pasukannya atau rakan sepasukannya.”

Permainan buruk Wilson telah dibincangkan dalam mesyuarat pasukan Isnin, kata sumber. Saleh berkata semua persembahan — baik dan buruk — disebut dalam mesyuarat pasukan.

Pada 6-4, Jets masih dalam pemburuan playoff, tetapi mereka tidak mendapat banyak pengeluaran daripada Wilson. Dia hanya mempunyai empat hantaran sentuh, kurang satu daripada Flacco, yang tidak bermain sejak Minggu 3.

Saleh menegaskan bahawa setiap kedudukan, bukan hanya quarterback, akan dinilai.

“Apabila anda melakukan 100 ela kesalahan [actually, 103]saya tidak kisah betapa bagusnya New England — dan mereka bagus — ia tidak boleh diterima,” kata Saleh. “Ia bukan bola sepak NFL.”

Saleh berkata selepas perlawanan bahawa persembahan menyerang pada separuh masa kedua (jumlah 2 ela) adalah “anjing s—.” Saleh berkata pada hari Isnin dia tidak mempunyai rancangan untuk menggantikan playcaller, penyelaras serangan Mike LaFleur.

Wilson mendapat kritikan hebat selepas melemparkan tiga pemintasan pada 30 Oktober ke atas Patriots, tetapi dia bertindak balas dengan baik dengan permainan yang mantap dalam mengecewakan Buffalo Bills.

Tetapi prestasi Ahad adalah satu langkah besar ke belakang. Penerima Garrett Wilson dan Denzel Mims jelas kecewa semasa permainan, dan Garrett Wilson merungut kepada wartawan, memanggil kesalahan itu sebagai unit “maaf” tanpa menyebut nama Zach Wilson.

“Saya rasa kami mempunyai pertahanan berkualiti kejuaraan dan saya fikir kami mempunyai pemain yang sangat bagus dalam serangan,” kata Saleh. “Dari sudut pandangan skematik, saya fikir kami berada di sana dengan orang lain. Tetapi saya hanya cuba menilai untuk melihat bagaimana kami boleh melakukan kesalahan ini sedikit sebanyak.”

Wilson menduduki tempat ke-23 dalam Jumlah QBR (45.2) dan ke-34 daripada 34 orang lulus yang layak dalam peratusan tamat (55.6). Dapat diramalkan, tiga pemain yang disediakan untuk media pada hari Isnin menyatakan kepercayaan kepada Wilson. Ditanya tahap keyakinannya pada Wilson, pengawal Laken Tomlinson berkata, “Tinggi. Dia quarterback kita. Apa maksud awak?”

We want to say thanks to the author of this article for this awesome web content

Saleh Jets tidak akan komited dengan QB Wilson sebagai pemula


Check out our social media profiles , as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/