Sambungan kontrak dakwat Kyle Larson dan HendrickCars.com | Hendrick Motorsports

CONCORD, NC – Juara bertahan Siri Piala NASCAR Kyle Larson dan penaja HendrickCars.com telah melanjutkan hubungan mereka dengan Hendrick Motorsports selepas bersetuju dengan kontrak serentak yang berjalan sepanjang musim perlumbaan 2026.

Perjanjian yang sepadan mewakili lanjutan tiga tahun untuk kedua-dua pemandu dan penaja Chevrolet Camaro ZL1 No. 5, berdasarkan perjanjian yang telah diumumkan pada Julai 2021. HendrickCars.com akan kekal sebagai rakan kongsi majoriti 35 kaum dan meneruskan sokongannya kepada Larson dalam semua acara bukan NASCAR di mana dia bertanding.

HendrickCars.com ialah rumah dalam talian untuk segala-galanya Kumpulan Automotif Hendrick. Pelawat boleh membeli beribu-ribu kenderaan baharu atau terpakai, mencari pusat servis dan pembaikan perlanggaran, menerima nilai untuk menjual atau menukar kereta mereka, berbual dalam talian dengan khidmat pelanggan, menemui peluang kerjaya, mengetahui lebih lanjut tentang program perlindungan kenderaan dan meneroka cara syarikat memberikan kembali kepada masyarakat.

BERKAITAN: Dapatkan berita terkini mengenai pasukan No. 5 HendrickCars.com

“Apabila Kyle menyertai pasukan kami, jangkaan sangat tinggi dari dalam dan luar organisasi. Untuk mengatakan dia melebihi mereka adalah suatu yang meremehkan,” kata Rick Hendrick, pemilik Hendrick Motorsports dan pengerusi serta Ketua Pegawai Eksekutif Hendrick Automotive Group. “Bukan sahaja Kyle telah membuktikan dirinya sebagai pemandu juara, dia beraksi di peringkat kejuaraan di luar kereta lumba. Kami berbangga untuk meneruskan hubungan kami dan melihat dia mewakili pasukan kami dan jenama kami dengan cara yang positif. Tahun-tahun untuk datang sangat terang.”

Pada tahun pertamanya bersama Hendrick Motorsports pada 2021, Larson menyampaikan salah satu persembahan yang paling diingati dalam sejarah NASCAR, memenangi 10 perlumbaan yang membayar mata yang termasuk kemenangan berjalan kaki pada akhir musim untuk merangkul kejuaraan Siri Piala pertamanya. Anak kelahiran Elk Grove, California berusia 30 tahun itu, telah melakukan satu lagi usaha cemerlang setakat ini pada 2022 dengan dua kemenangan dan penampilan playoff kedua berturut-turut bersama ketua krew Cliff Daniels. Larson juga merupakan pelumba kotoran prolifik yang bersaing dalam pelbagai kereta dan siri di luar NASCAR.

Di luar landasan, Larson terlibat dalam pelbagai inisiatif komuniti dan melancarkan bukan keuntungan Yayasan Kyle Larson pada Mac 2021. Beliau telah mengumpulkan beribu-ribu ringgit untuk memberikan sokongan kepada pertubuhan amal secara langsung yang memberi manfaat kepada belia, keluarga dan masyarakat yang memerlukan masa kini.

“Saya tidak dapat menjelaskan betapa besarnya peluang ini,” kata Larson. “Peluang untuk bersaing untuk pasukan teratas dan penaja terbaik dalam perlumbaan adalah sesuatu yang diimpikan setiap pemandu. Saya berasa rendah hati kerana mempunyai orang yang luar biasa di sudut saya dan sokongan luar biasa daripada begitu ramai peminat. Terima kasih kepada semua orang di Hendrick Motorsports dan Hendrick Automotive Group kerana mempercayai saya, Cliff dan pasukan kami. Walaupun kami telah melakukan beberapa perkara yang hebat setakat ini, saya benar-benar percaya yang terbaik adalah di hadapan kami.”

Diserlahkan oleh peningkatan tahun ke tahun dalam trafik organik untuk HendrickCars.com dan peningkatan dua digit dalam penukaran, petunjuk kenderaan, interaksi pelanggan dalam talian, penilaian perdagangan dan permohonan pekerjaan, Hendrick Automotive Group telah mengukur pulangan tiga berbanding satu ke atas pelaburan pemasarannya dalam NASCAR. Setiap hari trafik tertinggi tapak web pada tahun 2022 telah dikaitkan dengan inisiatif berkaitan NASCAR. Syarikat itu juga telah menggunakan Larson sebagai jurucakap untuk program tanggungjawab sosial korporatnya, termasuk sumbangan $100,000 kepada program STEM sekolah tinggi di Georgia, Carolina Utara dan Carolina Selatan tahun ini.

BERKAITAN: Larson, Daniels menyampaikan geran STEM di Charleston

“Perkongsian kami dengan Hendrick Motorsports terus memberikan hasil yang memberi kesan kepada syarikat kami,” kata Gary Davis, naib presiden eksekutif dan COO Hendrick Automotive Group. “Ia adalah bahagian penting dalam usaha kami untuk menubuhkan HendrickCars.com sebagai jenama nasional sambil menyampaikan peluang perniagaan untuk lokasi pengedar kami di seluruh negara. Kami telah dapat merekrut orang yang berbakat untuk organisasi, menyokong rakan sepasukan kami dengan program insentif dan penglibatan yang unik, memperkasakan program sokongan komuniti kami dan mendedahkan peminat NASCAR ke lokasi pengedar kami di seluruh negara. Kami mengikuti data, dan keputusan untuk melanjutkan hubungan kami dengan Hendrick Motorsports mudah dibuat.”

1663358159 598 Sambungan kontrak dakwat Kyle Larson dan HendrickCarscom Hendrick Motorsports

Hendrick Automotive Group telah komited kepada pelbagai usaha pemasaran yang berjaya dalam perlumbaan auto. Selain Larson, HendrickCars.com ialah penaja utama juara NHRA lima kali Greg Anderson dan telah menyokong sukan permotoran di peringkat akar umbi.

We want to say thanks to the author of this short article for this outstanding material

Sambungan kontrak dakwat Kyle Larson dan HendrickCars.com | Hendrick Motorsports


Discover our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/