‘Sekarang masanya’: Lanun memanggil prospek No. 3 Oneil Cruz

PITTSBURGH — Dia ada di sini.

“Sekarang masanya kita berfikir [Cruz] boleh membantu kami,” kata Shelton. “Kami telah bercakap tentang banyak perkara secara pembangunan. Masih ada perkara yang kami akan terus usahakan, tetapi kami fikir inilah masanya dia akan membantu kami.”

Terdapat spekulasi bahawa Cruz akan dipanggil pada satu ketika semasa homestand ini, tetapi api hanya semakin marak apabila dia diketepikan daripada barisan Triple-A Indianapolis untuk perlawanannya pada hari Ahad. Pengurus besar Ben Cherington, apabila ditanya mengenai peninggalan Cruz dalam rancangan radio mingguannya di 93.7 The Fan, berkata sambil ketawa, “Kawan-kawan dapatkan hari cuti dari semasa ke semasa.”

Bagi kebanyakan orang di Pittsburgh, detik ini mungkin tidak lama lagi.

Peminat meluahkan kekecewaan sejagat apabila Cruz diketepikan daripada senarai Hari Pembukaan. Pemain berusia 23 tahun itu merobek pasukan Minor musim lalu dan diberi ganjaran dengan panggilan pertamanya di Liga Utama, di mana dia mengusik bakat yang menjadikannya prospek yang menarik. Dalam Latihan Musim Bunga ringkasnya tahun ini, dia mencecah sepasang larian rumah yang menjadi bukti kuasa mentahnya yang mengagumkan.

Cruz bermula perlahan dengan Triple-A Indianapolis. Pada bulan April, dia hanya mencecah .176 dengan satu larian rumah. Sejak itu, Cruz menewaskan .265/.367/.500 dengan lapan larian di rumah dan 130 wRC+, tidak termasuk penampilannya yang tercegat tunggal pada hari Ahad, semuanya sambil menghasilkan halaju keluar yang hanya boleh dicapai oleh segelintir manusia. Cruz telah membuat beberapa kameo di padang kiri, tetapi Shelton mengesahkan bahawa Cruz kebanyakannya akan bermain shortstop dengan Pirates.

Seseorang yang lebih biasa dengan bahagian luar ialah Madris, yang telah mengalami masalah sebak sejak beberapa minggu lalu. Seperti Cruz, Madris mula perlahan, mencecah hanya .200 pada April. Madris mula panas pada bulan Mei, tetapi apabila kalendar bertukar ke bulan Jun, dia meningkat ke tahap yang lain. Dalam 16 perlawanan bulan ini, Madris telah meledak .400/.463/.683 dengan dua larian di rumah dan sembilan beregu. Sekarang, dia dan Cruz akan menuju ke Pittsburgh.

“Dia telah melakukan banyak perkara dengan baik,” kata Shelton. “Jika anda melihat ke belakang, walaupun keluar dari Latihan Musim Bunga, jika kami berada di tempat yang berbeza, dia mungkin telah menjadi kelab kami ketika itu. Dia benar-benar baik sejak sebulan lalu.

“Dia boleh bermain di kedua-dua tempat penjuru luar padang. Dia terus melakukan banyak perkara dengan baik, dan pada masa itulah dia layak dipanggil. Jadi saya fikir ia adalah kemuncak di mana dia berada dalam Latihan Musim Bunga dan kemudian apa yang dia lakukan selama tiga minggu yang lalu.”

Ketibaan Cruz dan Madris datang pada masa pasukan, dan kesalahan, khususnya, boleh menggunakan percikan api. Walaupun dengan kepahlawanan Suwinski pada hari Ahad, Pirates telah tewas 11 daripada 13 perlawanan terakhir mereka. Cruz, yang boleh dikatakan ancaman kelajuan kuasa paling dinamik dari mana-mana prospek semasa, pastinya boleh membantu memulakan kesalahan yang lesu.

Panggilan Cruz sentiasa bergantung pada bila, bukan jika. Terdapat terlalu banyak bakat, terlalu banyak potensi untuk dia menghabiskan sepanjang musim di Triple-A. Pada hari Ahad, persoalan tarikh ketibaannya akhirnya terjawab. Datang hari Isnin, dia akan berada di PNC Park, memakai pakaian hitam dan emas. Cruz ada di sini. Dia akan mempunyai landasannya. Sudah tiba masanya untuk melihat apa yang dia ada dalam beg helahnya.

We want to give thanks to the writer of this post for this incredible web content

‘Sekarang masanya’: Lanun memanggil prospek No. 3 Oneil Cruz


You can view our social media profiles here , as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/